Follow
Maryna Yancheva
Maryna Yancheva
Other namesMarina Yancheva, М.О.Янчева, Марина Олександрівна Янчева
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Verified email at btu.kharkiv.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродукті. Робочий зошит для виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
МО Янчева, ОБ Дроменко
Харків: ХДУХТ, 2019
912019
Технологія переробки молока
ФВ Перцевий, ПВ Гурський
Харків: ХДУХТ, 2006
372006
Application of infrared spectroscopy for quantitative analysis of new food emulsifiers.
N Murlykina, O Upatova, M Yancheva, O Ukleina, M Murlykina
102015
Промислові технології переробки м'яса, молока та риби
ФВ Перцевой, ОГ Терешкін, ПВ Гурський, ВІ Ладика, МО Янчева, ...
Київ: ІНКОС, 2014
102014
Фiзико-хiмiчнi та бiохiмiчнi основи технологiї м’яса та м’ясопродуктiв
МО Янчева, ЛВ Пешук, ОБ Дроменко
102009
Вплив композиції кріопротекторної дії на кількість вимороженої вологи у м’ясних січених напівфабрикатів
АО Пак, МО Янчева, ЮВ Яковлева
Тематичний збірник наукових праць Донецк. нац. ун-т економіки і торговлі ім …, 2011
92011
Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання
ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ВМ Михайлов, СВ Іванов, АА Коваленко, ...
ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ВМ Михайлов, СВ Іванов, АА Коваленко, ЄП …, 2011
92011
К вопросу о совершенствовании методики определения водосвязывающей способности мяса и мясопродуктов
ЛН Крайнюк, ЮА Савгира, ЕБ Позднякова, МА Янчева
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв: зб …, 2000
92000
Товарознавство продуктів функціонального призначення
АА Дубініна, ТМ Летута, МО Янчева, ВФ Бондаренко, ВО Віннікова, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
72015
Наукові та практичні аспекти виробництва і застосування натуральних ковбасних оболонок: монографія
ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, МО Янчева
монографія/ВМ Онищенко, ЛЮ Шубіна, МО Ян чева.—Харків: ХДУХТ, 2009
72009
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібник
ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, ЛР Димитрієвич, ВМ Бондарчук, ...
Суми: Університетська книга, 2009
72009
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок
ВІ Оніщенко
К.: Видавництво Університетська книга 224, 2015
52015
Товарознавство. Харчові продукти з генетично модифікованої сировини
АА Дубініна, МО Янчева, ВС Ольховська, ТА Непочатих
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
52015
Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
МО Янчева, ТС Желєва, МІ Погожих, ОО Гринченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 84-89, 2014
52014
Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
МО Янчева, ТС Желєва, МІ Погожих, ОО Гринченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 84-89, 2014
52014
Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
МО Янчева, ТС Желєва, МІ Погожих, ОО Гринченко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 84-89, 2014
52014
Разработка технологии комбинированных мясных изделий с использованием полифункционального препарата коллагена
МА Янчева
52000
Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії
МО Янчева, ТС Желєва
Харчова наука та технологія 9 (1), 2015
42015
Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів
НВ Мурликіна, МО Янчева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 44-49, 2014
42014
Використання емульгаторів у технологіях м’ясних продуктів
НВ Мурликіна, МО Янчева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 44-49, 2014
42014
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20