Use of enzyme preparations for improvement of the flour baking properties ВПК М.Р. Мардар, Д.О. Жигунов Food Science and Applied Biotechnology, 26-32, 2018 | 6* | 2018 |
Визначення показників якості борошна з різних систем техно-логічного процесу при сортовому помелі пшениці АІМ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова Зернові продукти і комбікорми, 30-36, 2017 | 6 | 2017 |
Аналіз якості борошна з різних регіонів України ДСЖ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова Наукові праці ОНАХТ 81 (2), 35-43, 2017 | 6* | 2017 |
Вплив різних факторів на кількість та якість клейковини в зерні ПВВ Ковальова В.П. Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 56-58, 2018 | 4* | 2018 |
Development of technological solutions for flour production with specified quality parameters АОД Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова, М.О. Ковальов Food Science and Technology 3 (12), 71-80, 2018 | 3* | 2018 |
Хлібопекарські влас-тивості борошна пів-денного регіону ВПК Д.О. Жигунов Хранение и переработка зерна, 35-38, 2017 | 3 | 2017 |
Дослідження переваг і недоліків при визначенні клейковини автоматизованим і ручним способом КВП Жигунов Д.О., Ковальов М.О. Зернові продукти і комбікорми, 21-25, 2017 | 3* | 2017 |
Сравнительный анализ различных методов отмывания клейковины ВПК Д.О. Жигунов, М.О. Ковальов Материалы международной науч-но-практической конференции «Инновационные …, 2015 | 3 | 2015 |
Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу ДО Жигунов, ВП Ковальова, МО Ковальов, ОВ Коритнюк Технічні науки та технології, 195-204, 2019 | 2 | 2019 |
Визначення вмісту пошкодженого крохмалю в борошні на автоматизованому приладі SDmatic ВПК Д.О. Жигунов 78 наукова конференця науково-педагогічного складу ОНАХТ, 41-43, 2018 | 2 | 2018 |
Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна ВПК Д.О. Жигунов Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | 2 | 2018 |
Порівняльна оцінка якості пшеничного борошна вищого сорту Волошенко О. С., Хоренжий Н.В., Ковальова В.П. 77 наукова конференції викладачів академії, ОНАХТ, 40-42, 2017 | 2 | 2017 |
Сравнительный анализ показателей качества муки пшеничной для разных видов изделий Жигунов Д.А., Ковалев М.А., Ковалева В.П. XI Международная научно-техническая конференция « Техника и технология …, 2017 | 2* | 2017 |
Порівняльний аналіз різних методів визначення кількості і якості клейковини АСМ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова 76 наукова конференція науково-викладацького складу ОНАХТ, 35-37, 2016 | 2 | 2016 |
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ РІЗНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ І ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ДО Жигунов, КВ Петрівна 76 наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії» Одеської …, 2016 | 2 | 2016 |
Розробка технології виробництва борошна із заданими показниками якості ВП Ковальова | 1 | 2019 |
Дослідження водопоглинальної здатності і кількості пошкодженого крохмалю в індивідуальних потоків борошна ДО Жигунов, ВП Ковальова, МО Ковальов | 1 | 2019 |
Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками НВ Хоренжий, ВП Ковальова | 1 | 2018 |
Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратів ДО Жигунов, НВ Хоренжий, ВП Ковальова | 1 | 2018 |
Показники якості борошна з різних систем технологічного процесу МАІ Ковальова В.П. Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 54-56, 2018 | 1 | 2018 |