Подписаться
Василина Ковальова
Василина Ковальова
Одеський національний технологічний університет
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Use of enzyme preparations for improvement of the flour baking properties
ВПК М.Р. Мардар, Д.О. Жигунов
Food Science and Applied Biotechnology, 26-32, 2018
6*2018
Визначення показників якості борошна з різних систем техно-логічного процесу при сортовому помелі пшениці
АІМ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова
Зернові продукти і комбікорми, 30-36, 2017
62017
Аналіз якості борошна з різних регіонів України
ДСЖ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова
Наукові праці ОНАХТ 81 (2), 35-43, 2017
6*2017
Вплив різних факторів на кількість та якість клейковини в зерні
ПВВ Ковальова В.П.
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 56-58, 2018
4*2018
Development of technological solutions for flour production with specified quality parameters
АОД Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова, М.О. Ковальов
Food Science and Technology 3 (12), 71-80, 2018
3*2018
Хлібопекарські влас-тивості борошна пів-денного регіону
ВПК Д.О. Жигунов
Хранение и переработка зерна, 35-38, 2017
32017
Дослідження переваг і недоліків при визначенні клейковини автоматизованим і ручним способом
КВП Жигунов Д.О., Ковальов М.О.
Зернові продукти і комбікорми, 21-25, 2017
3*2017
Сравнительный анализ различных методов отмывания клейковины
ВПК Д.О. Жигунов, М.О. Ковальов
Материалы международной науч-но-практической конференции «Инновационные …, 2015
32015
Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу
ДО Жигунов, ВП Ковальова, МО Ковальов, ОВ Коритнюк
Технічні науки та технології, 195-204, 2019
22019
Визначення вмісту пошкодженого крохмалю в борошні на автоматизованому приладі SDmatic
ВПК Д.О. Жигунов
78 наукова конференця науково-педагогічного складу ОНАХТ, 41-43, 2018
22018
Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна
ВПК Д.О. Жигунов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
22018
Порівняльна оцінка якості пшеничного борошна вищого сорту
Волошенко О. С., Хоренжий Н.В., Ковальова В.П.
77 наукова конференції викладачів академії, ОНАХТ, 40-42, 2017
22017
Сравнительный анализ показателей качества муки пшеничной для разных видов изделий
Жигунов Д.А., Ковалев М.А., Ковалева В.П.
XI Международная научно-техническая конференция « Техника и технология …, 2017
2*2017
Порівняльний аналіз різних методів визначення кількості і якості клейковини
АСМ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова
76 наукова конференція науково-викладацького складу ОНАХТ, 35-37, 2016
22016
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ РІЗНИХ МЕТОДІВ ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ І ЯКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ
ДО Жигунов, КВ Петрівна
76 наукова конференція «Науково-педагогічного складу академії» Одеської …, 2016
22016
Розробка технології виробництва борошна із заданими показниками якості
ВП Ковальова
12019
Дослідження водопоглинальної здатності і кількості пошкодженого крохмалю в індивідуальних потоків борошна
ДО Жигунов, ВП Ковальова, МО Ковальов
12019
Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добаками
НВ Хоренжий, ВП Ковальова
12018
Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратів
ДО Жигунов, НВ Хоренжий, ВП Ковальова
12018
Показники якості борошна з різних систем технологічного процесу
МАІ Ковальова В.П.
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 54-56, 2018
12018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20