Василиса Ковалева
Василиса Ковалева
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Use of enzyme preparations for improvement of the flour baking properties
ВПК М.Р. Мардар, Д.О. Жигунов
Food Science and Applied Biotechnology, 26-32, 2018
1*2018
Development of technological solutions for flour production with specified quality parameters
АОД Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова, М.О. Ковальов
Food Science and Technology 3 (12), 71-80, 2018
1*2018
Комплексний хлібопекарський поліпшувач
ВПК Д.О. Жигунов
2018
Вплив різних факторів на кількість та якість клейковини в зерні
ПВВ Ковальова В.П.
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 56-58, 2018
2018
Показники якості борошна з різних систем технологічного процесу
МАІ Ковальова В.П.
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 54-56, 2018
2018
Режими змішування борошна з технологічними добавками
ГМХ Хоренжий Н.В., Ковальова В.П., Губницька І.С.
Збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів та студентів ОНАХТ, 50-52, 2018
2018
Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з технологічними добавками
ВПК Д.О. Жигунов, Н.В. Хоренжий
78 наукова конференція науково-педагогічного складу, 43-44, 2018
2018
Визначення вмісту пошкодженого крохмалю в борошні на автоматизованому приладі SDmatic
ВПК Д.О. Жигунов
78 наукова конференця науково-педагогічного складу ОНАХТ, 41-43, 2018
2018
Получение муки с заданными технологическими свойствами
ВП Ковальова
ХІІ Международная научно-техническая конференция, Республика Белорусь, 24-25, 2018
2018
Дослідження процесу змішування пшеничного борошна з комплексом ферментних препаратів
ВПК Д.О. Жигунов, Н.В. Хоренжий
Міжнародна науково-практична конференція "Технології харчових продуктів і …, 2018
2018
Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна
ВПК Д.О. Жигунов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
2018
Розробка комплексного коректору для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах
ВП Ковальова
Технічні науки та технології, 206-213, 2018
2018
Спосіб переробки зерна проса в крупу
КМО Соц С.М., Кустов І.О., Жигунов Д.О., Ковальова В.П.
2017
Спосіб виробництва круп з зерна тритикале
ДАО Соц С.М., Кустов І.О., Жигунов Д.О., Ковальова В.П.
2017
Спосіб виробництва круп з цілого ядра
ДАО Соц С.М., Кустов І.О., Жигунов Д.О., Ковальова В.П.
2017
Спосіб виробництва борошна з цілого ядра
КМО Соц С.М., Кустов І.О., Жигунов Д.О., Ковальова В.П.
2017
Спосіб виробництва круп з ячменю
КМО / Соц С.М., Кустов І.О., Жигунов Д.О., Ковальова В.П.
2017
Хлібопекарські властивості пшеничного борошна
АІМ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова
Реконструктивний тип адаптування реального сектору економіки та галузевої …, 2017
2017
Хлібопекарські влас-тивості борошна пів-денного регіону
ВПК Д.О. Жигунов
Хранение и переработка зерна, 35-38, 2017
2017
Визначення показників якості борошна з різних систем техно-логічного процесу при сортовому помелі пшениці
АІМ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова
Зернові продукти і комбікорми, 30-36, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20