Follow
Ольга Вівчарук
Ольга Вівчарук
Львівський національний університет ім. Івана Франка
Verified email at lnu.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Тенденції розвитку санаторно-курортного комплексу: напрями змін та фактори впливу
ОР Жидяк, ОМ Вівчарук, ОВ Фурсіна
Соціально-економічні проблеми сучасного періоду України, 3-6, 2015
82015
Механізми формування економічної безпеки підприємств готельного бізнесу на основі маркетингових інструментів
СВ Васильчак, ОВ Фурсіна, ОМ Вівчарук
Формування ринкових відносин в Україні, 75-79, 2017
42017
Зарубіжний досвід мотивації персоналу підприємства
ССБ Васильчак С.В., Вівчарук О.М., Дубина М.П.
Зб. наук. праць «Формування ринкових відносин в Україні» 209 (10), С.69-75., 2018
32018
Формування економічної безпеки підприємств харчової промисловості
СВ Васильчак, МП Дубина, ОМ Вівчарук, УЯ Петриняк
Формування ринкових відносин в Україні, 63-69, 2018
22018
Удосконалення напівфабрикатів з гідробіонтів нетрадиційною сировиною
С Майкова, О Вівчарук
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2022
12022
Мотиваційні процеси в агропідприємствах
ДОА Васильчак С.В.Вівчарук О.М., Дубина М.П.
Зб. наук. праць «Формування ринкових відносин в Україні» – Київ, 2018. – №6 …, 2018
12018
Діагностика ставлення споживачів львівщини до виробництва і споживання органічних продуктів споживання
Р Тринько, МЯ Бомба, ЛЯ Івашків, ОМ Вівчарук
Укісник аграрної науки, 2015
12015
Стан розвитку підприємств громадського харчування Львівської області
ОМ Вівчарук
Науковий вісник НЛТУ України 23 (2), 219-222, 2013
12013
Аналіз вмісту харчових добавок у продуктах харчування та їх небезпекИ для здоров’я споживачів
ЛЯ Івашків, МЯ Бомба, АЄ Шах, ОО Мацьків, ОМ Вівчарук
Сборник научных трудов SWorld 50 (4), 21-28, 2013
12013
Теоретичні основи дослідження конкурентоспроможності бізнес структур в умовах інтеграції до ЄС
СВ Васильчак, УЯ Петриняк, СБ Соловій, ОМ Вівчарук
Формування ринкових відносин в Україні, 11-19, 2023
2023
Karotin contained bioyogurts and their use for the development of biologically valuable restaurant dishes
OMV N. P. Shemedyuk S. V. Maykova, I. S. Romashko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
2022
Каротинвмісні біойогурти та їх використання для розроблення біологічно цінних ресторанних страв: ст.
СВ Майкова, ІС Ромашко, ОМ Вівчарук, НП Шемедюк
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій …, 2022
2022
Використання безвідходних технологій у ресторанному бізнесі.
ВОМ Майкова С. В., Джурик Н.Р.-Й.
Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні та …, 2021
2021
Вплив інвестицій на розвиток готельно-ресторанного бізнесу
ВОМ Васильчак С.В.
Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції з …, 2021
2021
Сучасні тренди в ресторанному бізнесі.
ДНРЙ Майкова С.В., Вівчарук О.М.
Матеріали І міжнародної науково-практичної конференції (м. Старобільськ, с …, 2021
2021
Маркетингові інструменти економічного розвитку малого підприємництва Івано-Франківської області в умовах пандемії.
Зб. наук. праць «Формування ринкових відносин в Україні» 240 (5), С.74-81., 2021
2021
Маркетинг в туризмі
ВОМ Васильчак С.В., Ільчук О.О., Стручок Н.М., Фурсіна О.В.
Вид-во ННВК «АТБ», 2021
2021
Перспективи вигoтoвлення страв з профілактичними властивостями із введенням нетрадиційної сировини
СВ Майкова, ОМ Вівчарук, МЯ Бомба
Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 66-74, 2021
2021
Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні
ВОМ Майкова С.В.
Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та …, 2020
2020
Якість та безпечність харчових продуктів у закладах ресторанного господарства
ВО М.
Зб. матер. всеукр наук.-практ. інтернет конф., С.76-79., 2020
2020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20