Підписатись
Георгий Федорович Пшенишнюк
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум
ТЄ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
Практикум, Одеса: Освіта України, 2014. - 392 с., 2014
392014
Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба
ГФ Пшенишнюк, ЮС Ковпак
Харчова наука і технологія, 2011, №1, 14, 2011
172011
Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Харчова наука і технологія, 2010, №1, 73-77, 2010
172010
Закваски спонтанного бродіння в технології житнього хліба
ГФ Пшенишнюк, СМ Павловський, ЮС Ковпак
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 2011 …, 2011
162011
Покращення якості житньо–пшеничних виробів на житніх заквасках спонтанного бродіння
ГФ Пшенишнюк, АБ Демченко, ЮС Ковпак
Харчова наука і технологія, 2012, №1, 82-86, 2012
142012
Вплив рецептурних компонентів на якість виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ІВ Студентова
Харчова наука і технологія, 2010, №1, 17-20, 2010
142010
Обґрунтування апаратурно-технологічної схеми виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк
Харчова наука і технологія, 2011, №1 (14), 23-25, 2011
122011
Повышение качества хлеба на зерновой основе
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Зернові продукти і комбікорми, 2015, вып. 60, №4.1, 38-44, 2015
102015
Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Харчова наука і технологія, 2012, №1, 46-49, 2012
102012
Використання відкладеного випікання в технології хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ОЄ Писанецька
Харчова наука і технологія, 2012, №1, 11-14, 2012
82012
Изготовление макаронных изделий, обогащенных белковыми добавками
АИ Рыбак, ГФ Пшенишнюк, ДО Шеремецкая
Хлебопекарная и макаронная проиышленность (Обзор). М …, 1989
81989
Технологiя хлiбопекарського виробництва. Практикум: навч. пос
ТЕ Лебеденко, ГФ Пшенишнюк, НЮ Соколова
52014
Пищевая ценность хлебных изделий на основе зерновых смесей
М О В, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
52014
Використання непродовольчого зерна пшениці в технології зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова, ІВ Костюченко
Наукові праці ОНАХТ, 2009, №34, 198-202, 2009
52009
Технологія хліба на основі цілого зерна пшениці
Ф Пшенишнюк, ОВ Макарова, АС Іванова
Харчова наука і технологія, 2009, №1 (6), 75-79, 2009
5*2009
Перспективи раціональної технології випікання дрібноштучних булочних виробів в умовах підприємств торгівельної мережі
ГФ Пшенишнюк, ТЄ Лебеденко, ВВ Ковалевич
Наукові праці ОНАХТ, 2008, вип. 34, т. 1, 160-164, 2008
5*2008
Повышение качества пшеничного хлеба из слабой муки
Л Карнаушенко, Г Пшенишнюк, Т Лебеденко
Хлебопродукты,2001, №6, 26-27, 2001
52001
Оценка макаронных свойств зерна твердых и мягких сортов пшеницы
ГФ Пшенишнюк, АИ Рыбак, ИА Лялина
Хлебопекарная и кондитерская промышленность, 1987, №9, 41-44, 1987
5*1987
Исследование технологии приготоваления хлеба с интенсивным замесом теста
ГФ Пшенишнюк, ГФ Козлов, ВИ Менделеев
Хлебопекарная и макаронная промышленность, 1978, №12, 8-9, 1978
51978
Виробництво хлібобулочних виробів за інноваційними технологіями відкладеного випікання
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ЄВ Савкова
Харчова наука і технологія, 2013, №1, 21-24, 2013
42013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20