Kryterii pidboru hibrydiv kukurudzy dlia riznykh umov vyroshchuvannia [Criteria for selecting maize hybrids for different growing conditions] I Kovalchuk Famer the Ukrainian, 72, 2015 | 7 | 2015 |
Suchasnyi stan i perspektyvy rozvytku haluzi kozivnytstva [Current state and aspects of development of the goat breeding industry] II Kovalchuk, IV Kovalchuk, AV Morochkivska Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Livestock,(4 (47 …, 2021 | 5 | 2021 |
Analiz stanu molochnoho skotarstva Ukrainy, yak perspektyvnoho sektora ekonomiky [Analysis of the state of dairy farming in Ukraine as a promising sector of the economy] Visnyk … IV Kovalchuk, MV Sliusar, II Kovalchuk Seriia «Tvarynnytstvo 4 (39), 63-67, 2019 | 5 | 2019 |
Організація доїння молочних корів у доїльному залі «Паралель 2х14» ІВ Ковальчук, ОЛ Пасічник, НВ Рибій Вінницький національний аграрний університет, 2010 | 5 | 2010 |
Молочна продуктивність та відтворні якості корів різних ліній української чорно-рябої молочної породи АМ Дідківський, ІВ Ковальчук Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 5 | 2010 |
Ефективність використання різних методичних підходів оцінки молочного стада за екстер'єром і конституцією МС Пелехатий, НС Пелехатый, ВІ Ковальчук, ВИ Ковальчук Інститут тваринництва Української академії аграрних наук, 2001 | 4 | 2001 |
Оцінка продуктивних ознак овець романівської породи ВП Ткачук, ІВ Ковальчук, АЛ Шуляр Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 103-106, 2017 | 3 | 2017 |
Особливості будови тіла корів української чорно-рябої молочної породи різних екстер’єрно-конституційних типів ВІ Ковальчук Житомирський національний агроекологічний університет, 2014 | 3 | 2014 |
Господарські корисні ознаки корів української чорно-рябої молочної породи ВІ Ковальчук Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014 | 2 | 2014 |
Ефективність використання солей і комплексонатів мікроелементів у годівлі молочних корів на території радіоактивного забруднення ВМ Біденко, ВІ Ковальчук, ОА Мартинчик Житомирський національний агроекологічний університет, 2011 | 2 | 2011 |
Оцінка лактаційної діяльності молочних корів ІВ Ковальчук, СО Нетяга, ІО Писаревська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010 | 2 | 2010 |
Господарсько-корисні ознаки корів різних екстер’єрно-конституціональних типів в межах генотипів МС Пелехатий, НС Пелехатый, ВІ Ковальчук, ВИ Ковальчук Державний агроекологічний університет, 2002 | 2 | 2002 |
Контроль здоров’я вимені за сухостійного періоду в корів II Kovalchuk, IV Kovalchuk, LV Muronyk, RV Sauk Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Livestock, 87-91, 2021 | 1 | 2021 |
Історія становлення етології як науки про поведінку тварин МВ Слюсар, ВІ Ковальчук, ЮЛ Слюсаренко Розведення і генетика тварин, 190-196, 2017 | 1 | 2017 |
Оцінка обсягів, якості та вартості заготовленого молока в залежності від джерел постачання та сезонних факторів ІВ Ковальчук, ВА Барановська, ОА Селезньова Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2014 | 1 | 2014 |
ОСНОВНИЙ КОРМ З ГІБРИДНОГО ОЗИМОГО ЖИТА: ЗАГОТІВЛЯ, ЯКІСТЬ ТА ВИКОРИСТАННЯ У ГОДІВЛІ МОЛОЧНИХ КОРІВ O Shevchuk, I Kovalchuk, M Shiyan, I Kovalchuk Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Livestock, 153-158, 2021 | | 2021 |
БАЛАНС ФЕРУМУ ТА МІДІ В ОРГАНІЗМІ СВИНЕЙ ПРИ ВИКОРИСТАННІ НЕТРАДИЦІЙНИХ ПРИРОДНИХ ДОБАВОК T Verbelchuk, S Verbelchuk, I Kovalchuk, I Kovalchuk, R Vasiliev, V Klim Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Livestock, 77-82, 2021 | | 2021 |
СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ КОЗІВНИЦТВА II Kovalchuk, IV Kovalchuk, AV Morochkivska Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Livestock, 82-86, 2021 | | 2021 |
МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ" ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА ТА ЯЛОВИЧИНИ" IV Kovalchuk, II Kovalchuk, MV Sliusar, RO Vasyliev Наукові записки. Серія" Психолого-педагогічні науки"(Ніжинський державний …, 2020 | | 2020 |
Дуальна форма освіти під час підготовки фахівців спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ІВ Ковальчук, МВ Слюсар Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти, 2020 | | 2020 |