Юлия Левченко, Yuliia Levchenko
Юлия Левченко, Yuliia Levchenko
ВНЗ "Полтавский университет экономики и торговли"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Хомич, Галина Панасівна, НІ Ткач, ЮВ Левченко
ВІСНИК Донецького національного університету економіки і торгівлі імені …, 2013
14*2013
Проектування закладів ресторанного господарства: робочий зошит
АЛ Рогова, ЮВ Левченко
П.: ПУЕТ, 2017
132017
ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ
ГП Хомич, Левченко, Юлія Вікторівна
НАУКОВИЙ ВІСНИК ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ …, 2015
102015
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
72016
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
72014
Навч. посібн. щодо виконання кваліфікаційної роботи (дипломного проекту) для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня …
ГП Хомич, АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ, 2018
52018
Исследование биологически активных веществ хеномелеса и продуктов его переработки
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, A Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 2016
52016
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
52016
Vikoristannya henomelesu v tehnologiyi virobnitsta solodkih sousiv
GP Khomych, YV Levchenko
Naukoviy visnik Lvivskogo Natsionalnogo universitetu veterinarnoyi meditsini …, 2015
52015
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Ю Левченко
Одеса, 2017
32017
The research of the quality of mashed of chaenomeles and influence to structural properties of fruit sauces
G Khomych, VM Vasuta, Y Levchenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
32016
Henomelesu use in production technologies sweet sauces
G Khomych, Y Levchenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
22016
Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
22016
Використання відходів рослинної сировини в технології солодких жельованих страв
ОМ Горобець, ЮВ Левченко
Publishing House “Baltija Publishing”, 2020
12020
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
AB Oleksandra Horobets, Yulia Levchenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (1), 80-93, 2020
1*2020
Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів
ГП Хомич, ЮВ Левченко
Прага: Oktan Print, 2020
12020
Development of resource effective and cleaner technologies using the waste of plant raw materials
G Khomych, G Krusir, O Horobets, Y Levchenko, Z Gaivoronska
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
12020
Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів
Ю Левченко, Г Хомич, О Горобець
Полтава ПУЕТ, 2019
12019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20