Підписатись
Юлия Левченко, Yuliia Levchenko
Юлия Левченко, Yuliia Levchenko
ВНЗ "Полтавский университет экономики и торговли"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Методичні підходи до визначення ефективності господарської діяльності підприємства
ЮГ Левченко, НА Шекмар
372011
Проектування закладів ресторанного господарства: робочий зошит
АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ 57, 23, 2017
152017
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Хомич, Галина Панасівна, НІ Ткач, ЮВ Левченко
ВІСНИК Донецького національного університету економіки і торгівлі імені …, 2013
14*2013
Эффективность применения синбиотического препарата на основе штамма Bacillus subtilis В1895 в аквакультуре и ветеринарии
АВ Севрюков, МА Морозова, ЮИ Левченко, ТС Колмакова, ...
Актуальные вопросы ветеринарной биологии, 49-56, 2013
122013
ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ
ГП Хомич, Левченко, Юлія Вікторівна
НАУКОВИЙ ВІСНИК ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ …, 2015
102015
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50, 2016
82016
О топологической классификации диффеоморфизмов на 3-многообразиях с поверхностными двумерными аттракторами и репеллерами
ВЗ Гринес, ЮА Левченко, ОВ Починка
Russian Journal of Nonlinear Dynamics 10 (1), 17-33, 2014
82014
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
82014
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
62016
Навч. посібн. щодо виконання кваліфікаційної роботи (дипломного проекту) для студ. спец. 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня …
ГП Хомич, АЛ Рогова, ЮВ Левченко
Полтава: ПУЕТ, 2018
52018
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Ю Левченко
Одеса, 2017
52017
Исследование биологически активных веществ хеномелеса и продуктов его переработки
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, A Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 29-35, 2016
52016
Vikoristannya henomelesu v tehnologiyi virobnitsta solodkih sousiv
GP Khomych, YV Levchenko
Naukoviy visnik Lvivskogo Natsionalnogo universitetu veterinarnoyi meditsini …, 2015
52015
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
32020
The research of the quality of mashed of chaenomeles and influence to structural properties of fruit sauces
G Khomych, VM Vasuta, Y Levchenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
32016
Henomelesu use in production technologies sweet sauces
G Khomych, Y Levchenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
AB Oleksandra Horobets, Yulia Levchenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (1), 80-93, 2020
2*2020
Development of resource effective and cleaner technologies using the waste of plant raw materials
G Khomych, G Krusir, O Horobets, Y Levchenko, Z Gaivoronska
Journal of Ecological Engineering 21 (4), 2020
22020
Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
22016
Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів
G Khomych, VM Vasuta, Y Levchenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
22016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20