Юлия Левченко, Yuliia Levchenko
Юлия Левченко, Yuliia Levchenko
ВНЗ "Полтавский университет экономики и торговли"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Хомич, Галина Панасівна, НІ Ткач, ЮВ Левченко
ВІСНИК Донецького національного університету економіки і торгівлі імені …, 2013
14*2013
Проектування закладів ресторанного господарства: робочий зошит
АЛ Рогова, ЮВ Левченко
П.: ПУЕТ, 2017
92017
ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВ
ГП Хомич, Левченко, Юлія Вікторівна
НАУКОВИЙ ВІСНИК ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ …, 2015
92015
The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processing
G Khomych, A Horobetc, Y Levchenko, A Boroday, N Ishchenko
Eureka: Life Sciences, 50-56, 2016
72016
Исследование биологически активных веществ хеномелеса и продуктов его переработки
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, A Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11 (82)), 2016
52016
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
G Khomych, Y Levchenko, A Horobetc, А Boroday, N Ishchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-35, 2016
52016
Vikoristannya henomelesu v tehnologiyi virobnitsta solodkih sousiv
GP Khomych, YV Levchenko
Naukoviy visnik Lvivskogo Natsionalnogo universitetu veterinarnoyi meditsini …, 2015
52015
Комплексна переробка плодів хеномелесу
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 2014
52014
The research of the quality of mashed of chaenomeles and influence to structural properties of fruit sauces
G Khomych, VM Vasuta, Y Levchenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (1 …, 2016
32016
Henomelesu use in production technologies sweet sauces
G Khomych, Y Levchenko
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
32015
Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработки
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
22016
Розробка технології солодких соусів з використанням топінамбуру та хеномелесу
ГП Хомич, ЮВ Левченко, НВ Олійник
Наукові праці ОНАХТ.–Одеса, 28-33, 2016
22016
Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів
ГП Хомич, ВМ Васюта, ЮВ Левченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
22016
Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів
Ю Левченко, Г Хомич, О Горобець
Полтава ПУЕТ, 2019
12019
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
12019
Розробка технології солодких соусів з використанням хеномелесу
Ю Левченко
Одеса, 2017
12017
Дослідження якості пюре з хеномелесу та його вплив на структуроутворюючі властивості фруктових соусів
G Khomych, VM Vasuta, Y Levchenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
12016
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
12016
Використання батату в технології виробів з кексового тіста
ОМ Горобець, ЮВ Левченко, АБ Бородай, ІВ Чоні
2020
The use of sweet potatoes in the technology of cake dough products
A Boroday, A Horobes, Y Levchenko, I Choni
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20