Слива Юлія Володимирівна
Слива Юлія Володимирівна
доцент стандартизації, безпечності харчових продуктів, Національний університет біоресурсів і
Подтвержден адрес электронной почты в домене nubip.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Физико-химические процессы гелеобразования пектинов в пищевых технологиях
ЛМ Мазур, ИВ Попова, НВ Симурова, ЮВ Слива
132014
Сучасний стан розвитку міжнародної і національної нормативних баз щодо системи управління безпечністю харчових продуктів
ШТГ Слива Ю.В.
Наукові доповіді НУБіП України, 2013
82013
Продовольча безпека в Україні
Л Хомічак, Г Гуменюк, Л Баль-Прилипко, Ю Слива
Продовольча індустрія АПК 2, 4-7, 2010
82010
Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору дифузійного соку
ЮВ Слива, ЛМ Хомічак, ВМ Логвін, АІ Маринін
62005
Стандарти на харчові продукти та їх гармонізація з міжнародними і європейськими вимогами
ГД Гуменюк, ЮВ Слива
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 15-21, 2015
52015
Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції
Г Гуменюк, Ю Слива
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 19-24, 2011
52011
Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів
ЮВ Слива
спец. 05.18. 12 «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння». Київ, 2007, 2007
42007
Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
ВП Василів, ІС Гулий, АІ Українець, ЛМ Хомічак, ЮО Дашковський, ...
42001
Электрогидравлическая обработка тканисахарной свеклы: коэффициент диффузии сахарозы в зависимости от режима обработки
ЮВ Слива, ИВ Попова, ЛМ Мазур, ТС КОС
Сахар, 52-54, 2014
32014
До питання розрахунку викидів парникових газів відходів тваринництва
МО Захаренко, ВО Коваленко, ОС Яремчук, ЮВ Пироженко
Біоресурси і природокористування 6 (3-4), 2014
22014
Обеззараживание сокостружечной смеси электрогидравлическими разрядами
ЮВ Слива, ЛМ Хомичак, ВМ Логвин, ЮА Дашковский, АИ Маринин
Сахар, 19-21, 2007
22007
Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів
ЮВ Слива, ОА Штонда, КМ Семенюк
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 87-95, 2018
12018
Сертифікація сільськогосподарських виробництв України відповідно до вимог GLOBALGAP
ЮВ Слива
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 26-29, 2015
12015
Влияние электрогидравлической обработки стружки сахарной свеклы в экстрагенте и температуры экстрагирования на качество диффузионного сока
ЮВ Слива, ИВ Попова, ЛМ Мазур
12015
Особливості впровадження системи екологічного менеджменту на бурякоцукрових підприємствах
ЮВ Слива
Цукор України, 33-36, 2013
12013
Фруктозо-инулоолигосахаридные сиропы из цикория
ИВ Попова, ЮВ Слива
Сахар, 58-61, 2012
12012
МІКРОГРИН–ВИДИ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ
ЛМ Чернецька, ЮВ Слива
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету харчових технологій та …, 2019
2019
ВИМОГИ ДО ПОКАЗНИКІВ ОВОЧІВ, ФРУКТІВ В МЕРЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
СІ Маланчук, ЮВ Слива
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету харчових технологій та …, 2019
2019
Актуальність екологічної сертифікації миючих засобів в Україні
ОМ Веренікін, ЮВ Слива, ЛЄ Булітко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 55-61, 2019
2019
Оцінювання, аналізування та управління ризиками щодо втрат якості продукції в умовах виробництва засобів захисту рослин
ЮВ Слива, ЛС Голуб
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 45-51, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20