Слива Юлія Володимирівна
Слива Юлія Володимирівна
доцент стандартизації, безпечності харчових продуктів, Національний університет біоресурсів і
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Физикохимические процессы гелеобразования пектинов в пищевых технологиях
ЛМ Мазур, ИВ Попова, НВ Симурова, ЮВ Слива
Сахар, 43-46, 2014
82014
Сучасний стан розвитку міжнародної і національної нормативних баз щодо системи управління безпечністю харчових продуктів
ШТГ Слива Ю.В.
Наукові доповіді НУБіП України, 2013
82013
Продовольча безпека в Україні
Л Хомічак, Г Гуменюк, Л Баль-Прилипко, Ю Слива
Продовольча індустрія АПК 2, 4-7, 2010
82010
Вплив електрогiдравлiчного ефекту на мiкрофлору дифузiйного соку
ЮВ Слива, ЛМ Хомiчак, ВМ Логвiн, АI Маринiн
Цукор України., 20, 2005
62005
Стандарти на харчові продукти та їх гармонізація з міжнародними і європейськими вимогами
ГД Гуменюк, ЮВ Слива
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 15-21, 2015
52015
Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції
Г Гуменюк, Ю Слива
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 19-24, 2011
52011
Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
ВП Василів, УАI Гулий IС
ВП Василів, ІС Гулий, АІ Українець//Харчова промисловість, 46, 2001
52001
Розроблення способу одержання дифузійного соку з використанням електроіскрових розрядів
ЮВ Слива
спец. 05.18. 12 «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння». Київ, 2007, 2007
42007
Электрогидравлическая обработка тканисахарной свеклы: коэффициент диффузии сахарозы в зависимости от режима обработки
ЮВ Слива, ИВ Попова, ЛМ Мазур, ТС КОС
Сахар, 52-54, 2014
32014
До питання розрахунку викидів парникових газів відходів тваринництва
МО Захаренко, ВО Коваленко, ОС Яремчук, ЮВ Пироженко
Біоресурси і природокористування 6 (3-4), 2014
22014
Обеззараживание сокостружечной смеси электрогидравлическими разрядами
ЮВ Слива, ЛМ Хомичак, ВМ Логвин, ЮА Дашковский, АИ Маринин
Сахар, 19-21, 2007
22007
Сертифікація сільськогосподарських виробництв України відповідно до вимог GLOBALGAP
ЮВ Слива
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 26-29, 2015
12015
Влияние электрогидравлической обработки стружки сахарной свеклы в экстрагенте и температуры экстрагирования на качество диффузионного сока
ЮВ Слива, ИВ Попова, ЛМ Мазур
Сахар, 42-43, 2015
12015
Фруктозо-инулоолигосахаридные сиропы из цикория
ИВ Попова, ЮВ Слива
Сахар, 58-61, 2012
12012
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПІВ HACCP В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ МАРИНОВАНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
ЮВ Слива, ОА Штонда, КМ Семенюк
1
ВИМОГИ ДО ПОКАЗНИКІВ ОВОЧІВ, ФРУКТІВ В МЕРЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
СІ Маланчук, ЮВ Слива
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету харчових технологій та …, 2019
2019
Актуальність екологічної сертифікації миючих засобів в Україні
ОМ Веренікін, ЮВ Слива, ЛЄ Булітко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 55-61, 2019
2019
Підвищення економічної ефективності підприємства шляхом впровадження екологічного управління
ОО Демиденко, ЮВ Слива
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 22-27, 2018
2018
Вимоги стандарту GLOBAL GAP версія 5 до вирощування овочів та фруктів
Ю Слива, О Кононовський
Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи …, 2017
2017
Аналіз вимог ISO/TS 22002-2: 2013" Програми попередніх умов для безпеки харчових продуктів. Частина 2: громадське харчування"
Ю Слива, А Мельник
Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20