Підписатись
Слива Юлія Володимирівна
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Физико-химические процессы гелеобразования пектинов в пищевых технологиях
ЛМ Мазур, ИВ Попова, НВ Симурова, ЮВ Слива
232014
Важливі аспекти формування систем управління якістю в контексті вимог міжнародного стандарту ISO 9001: 2015
АЯ Шафаренко, ТВ Розбицька, ЮВ Слива
122й річниці заснування Національного університету біоресурсів і …, 2018
192018
Сучасний стан розвитку міжнародної і національної нормативних баз щодо системи управління безпечністю харчових продуктів
ШТГ Слива Ю.В.
Наукові доповіді НУБіП України, 2013
172013
Вимоги європейських торгових мереж до національної сільськогосподарської та харчової продукції, що імпортується в ЄС
ЮВ Слива
Режим доступу: http://cci. dp. ua/tl_files/data/study/FER (pdf)/Vimogi 20, 2015
112015
Стандарти на харчові продукти та їх гармонізація з міжнародними і європейськими вимогами
ГД Гуменюк, ЮВ Слива
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 15-21, 2015
92015
Продовольча безпека в Україні
Л Хомічак, Г Гуменюк, Л Баль-Прилипко, Ю Слива
Продовольча індустрія АПК, 4-7, 2010
92010
Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору дифузійного соку
ЮВ Слива, ЛМ Хомічак, ВМ Логвін, АІ Маринін
92005
Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції
Г Гуменюк, Ю Слива
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 19-24, 2011
82011
Сучасний стан питання якості та безпечності молока та молочних продуктів в Україні
ЛМ Хомічак, ГД Гуменок, ЛВ Баль-Прилипко, ЮВ Слива
Молочное дело, 8-15, 2010
72010
Наукові основи концепції управління безпечністю харчових продуктів згідно з вимогами міжнародних стандартів
ЮВ Слива
Товарознавчий вісник 1 (14), 95-105, 2021
52021
Электрогидравлическая обработка ткани сахарной свеклы: коэффициент диффузии сахарозы в зависимости от режима обработки
ЮВ Слива, ИВ Попова, ЛМ Мазур
42014
До питання розрахунку викидів парникових газів відходів тваринництва
МО Захаренко, ВО Коваленко, ОС Яремчук, ЮВ Пироженко
Біоресурси і природокористування, 63-70, 2014
32014
Обеззараживание сокостружечной смеси электрогидравлическими разрядами
ЮВ Слива, ЛМ Хомичак, ВМ Логвин, ЮА Дашковский, АИ Маринин
Сахар, 19-21, 2007
32007
Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
ВП Василів, ІС Гулий, АІ Українець, ЛМ Хомічак, ЮО Дашковський, ...
32001
Особливості застосування принципів HACCP в умовах виробництва м’ясних маринованих напівфабрикатів
ЮВ Слива, ОА Штонда, КМ Семенюк
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 87-95, 2018
22018
How to convert to organic farming?
Y Slyva
Agribusiness today, 2016
22016
Сертификация сельскохозяйственного производства в соответствии с требованиями GlobalGAP
ВВ Тельцов, ЮВ Слива
Научный взгляд в будущее 1 (4), 29-33, 2016
22016
Впровадження методології WCM в умовах підприємств України
ТС Янкова, ЮВ Слива, ВЮ Сухенко
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 21-24, 2016
22016
Slyva Ju
GD Gumenjuk
V, 2015
22015
Влияние электрогидравлической обработки стружки сахарной свеклы в экстрагенте и температуры экстрагирования на качество диффузионного сока
ЮВ Слива, ИВ Попова, ЛМ Мазур
22015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20