Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію ІС Роговий захищена 2012/ІС Роговий. Харків. Вид: Харківський державний університет …, 0 | 7 | |
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового ОГ Шидакова-Каменюка, МП Головко, ІС Роговий, АЛ Рогова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 6 | 2015 |
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування … ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ... Харків: ХДУХТ, 2013 | 3 | 2013 |
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 3 | 2009 |
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем МП Головко, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 1 | 2011 |
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПАСТИЛИ ДІАБЕТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ АГ Фарісєєв, ДО Явтушенко, ІС Роговий, НВ Олійник ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 80, 2022 | | 2022 |
Забезпечення мікробіологічної безпеки в суспільстві ЛІ Маніна, ІС Роговий ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Кравченко ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Тенденції розвитку дистанційної освіти країн ЄС ІС Роговий ПУЕТ, 2017 | | 2017 |
Зміна властивостей емульсії пісочного тіста під дією кальцієвмісної добавки ІС Роговий Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015 | | 2015 |
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового АЛ Рогова, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий Харків, 2015 | | 2015 |
Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення ЄВ Жуков, ІС Роговий КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ, 2009 | | 2009 |
Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка ПУСКУ, 2009 | | 2009 |
Перспективні напрямки використання напівфабрикату кісткового харчового в технологіях борошняних виробів з огляду на вплив добавки на технологічні властивості пшеничного борошна МП Головко, НВ Верешко, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий, ... НТУ" ХПІ", 2009 | | 2009 |
Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна МП Головко, НВ Верешко, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий, ... ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2009 | | 2009 |
Оцінка якості пісочного печива з НКХ за зберігання МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (5 (42)), 59-61, 2009 | | 2009 |
Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього ОІ Черевко, МП Головко, НІ Шаповал, СВ Журавльов, НВ Чорна, ... | | 2006 |
Використання сучасних інформаційних технологій у підготовці студентів-магістрів напряму" Харчова технологія та інженерія"-необхідна умова гармонізації вищої освіти ГВ Карнаухова, ІС Роговий Матеріали ХХХІ міжнародної науково-методичної конференції, присвяченої 45 …, 2006 | | 2006 |
ОЦІНКА ЯКОСТІ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий, ОІ Кравченко Науковий керівник семінару та відповідальний за випуск, 26, 0 | | |
ДОСВІД КРАЇН ЄС У НАДАННІ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ІС Роговий ББК 74.48 я431, 286, 0 | | |