Підписатись
Иван Роговой, Роговий Іван, Rogovyi Ivan
Иван Роговой, Роговий Іван, Rogovyi Ivan
Poltava University of Economics and Trade
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію
ІС Роговий
захищена 2012/ІС Роговий. Харків. Вид: Харківський державний університет …, 0
7
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
ОГ Шидакова-Каменюка, МП Головко, ІС Роговий, АЛ Рогова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
62015
Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Монографія. У 3-х ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, МП Головко, ТМ Головко, МЛ Серік, ...
Харків: ХДУХТ, 2013
32013
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива
МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем
МП Головко, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
12011
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПАСТИЛИ ДІАБЕТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
АГ Фарісєєв, ДО Явтушенко, ІС Роговий, НВ Олійник
ПРОГРАМНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ, 80, 2022
2022
Забезпечення мікробіологічної безпеки в суспільстві
ЛІ Маніна, ІС Роговий
ПУЕТ, 2017
2017
Оцінка якості кексів з використанням вторинної сировини пивовар-ного виробництва
ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка, ОІ Кравченко
ПУЕТ, 2017
2017
Тенденції розвитку дистанційної освіти країн ЄС
ІС Роговий
ПУЕТ, 2017
2017
Зміна властивостей емульсії пісочного тіста під дією кальцієвмісної добавки
ІС Роговий
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2015
2015
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового
АЛ Рогова, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий
Харків, 2015
2015
Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначення
ЄВ Жуков, ІС Роговий
КНТЕУ, ХТЕІ КНТЕУ, 2009
2009
Зміни технологічних властивостей пшеничного борошна в присутності напівфабрикату кісткового харчового
МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка
ПУСКУ, 2009
2009
Перспективні напрямки використання напівфабрикату кісткового харчового в технологіях борошняних виробів з огляду на вплив добавки на технологічні властивості пшеничного борошна
МП Головко, НВ Верешко, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий, ...
НТУ" ХПІ", 2009
2009
Вплив добавки тваринного походження на технологічні властивості пшеничного борошна
МП Головко, НВ Верешко, ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий, ...
ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 2009
2009
Оцінка якості пісочного печива з НКХ за зберігання
МП Головко, ІС Роговий, ОГ Шидакова-Каменюка
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (5 (42)), 59-61, 2009
2009
Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього
ОІ Черевко, МП Головко, НІ Шаповал, СВ Журавльов, НВ Чорна, ...
2006
Використання сучасних інформаційних технологій у підготовці студентів-магістрів напряму" Харчова технологія та інженерія"-необхідна умова гармонізації вищої освіти
ГВ Карнаухова, ІС Роговий
Матеріали ХХХІ міжнародної науково-методичної конференції, присвяченої 45 …, 2006
2006
ОЦІНКА ЯКОСТІ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА
ОГ Шидакова-Каменюка, ІС Роговий, ОІ Кравченко
Науковий керівник семінару та відповідальний за випуск, 26, 0
ДОСВІД КРАЇН ЄС У НАДАННІ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ
ІС Роговий
ББК 74.48 я431, 286, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20