Development of Temperature Regime of Storage of Frozen Black Currant N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, N Falendysh, I Bobel, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 33-40, 2021 | 5 | 2021 |
Сравнительная оценка минерального состава молока домашних животных К Белинская, НА Фалендыш | 4 | 2013 |
Research of the chemical composition of boney oil and development of buckets based on it KO Belinska Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 65-76, 2021 | 2 | 2021 |
Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні КО Белінська, НО Фалендиш | 2 | 2015 |
Сучасний стан наукових досліджень в сушінні молока розпилом та використання нетрадиційної сировини КО Белінська, ВВ Шутюк, НО Фалендиш | 2 | 2014 |
Комплексне оцінювання молока тварин КО Белінська, НО Фалендиш, ВМ Ковбаса | 2 | 2014 |
Сравнение белковых фракций сухого молока разных животных с целью использования его в производстве детского питания К Белинская, НА Фалендыш | 2 | 2013 |
Дослідження хімічного складу олії з кісточкових плодів та розробка купажів на її основі KO Belinska Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 65-76, 2021 | 1 | 2021 |
Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології КО Белінська, НО Фалендиш Наукові праці Національного університету харчових технологій, 170-180, 2021 | 1 | 2021 |
Influence of freezing on changes in the structure of black currant fruits N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, H Tkachenko, H Podpriatov, ... ScienceRise, 31-39, 2021 | 1 | 2021 |
Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання КО Белінська, НО Фалендиш | 1 | 2016 |
Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування КО Белінська, НО Фалендиш | 1 | 2015 |
Дослідження процесу перетравлення білкових речовин сухих адаптованих молочних сумішей для дитячого харчування КО Белінська, НО Фалендиш | 1 | 2014 |
Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуктів дитячого харчування КО Белінська, НО Фалендиш, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 45-47, 2010 | 1 | 2010 |
Дослідження кінетики набрякання екструдатів у різних видах відновленого молока КО Белінська, ТВ Марусей Товарознавчий вісник 1 (15), 103-112, 2022 | | 2022 |
PROVISION OF CHILDREN’S TOURIST GROUPS WITH FUNCTIONAL DRINKS K BELINSKA Food and Environment Safety Journal 20 (1), 2021 | | 2021 |
ДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕТИКИ НАБУХАННЯ ЕКСТРУДАТІВ, РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНЦЕНТРАТІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ К Белінська Технічні науки та технології, 128-134, 2021 | | 2021 |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА КО Белінська Секція ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН, 3, 2021 | | 2021 |
БЕЗПЕКА І МІКРОБІОЛОГІЧНА ЧИСТОТА СУХОГО КОБИЛЯЧОГО ТА ОВЕЧОГО МОЛОКА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ КО Белінська Scientific Works 85 (2), 84-90, 2021 | | 2021 |
DEVELOPMENT OF TEMPERATURE REGIME OF STORAGE OF FROZEN BLACK CURRANT N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, N Falendysh, I Bobel, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 33-40, 2021 | | 2021 |