Підписатись
Крістіна Белінська
Крістіна Белінська
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка
Підтверджена електронна адреса в kpnu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of Temperature Regime of Storage of Frozen Black Currant
N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, N Falendysh, I Bobel, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 33-40, 2021
52021
Сравнительная оценка минерального состава молока домашних животных
К Белинская, НА Фалендыш
42013
Research of the chemical composition of boney oil and development of buckets based on it
KO Belinska
Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 65-76, 2021
22021
Перспективи використання овечого молока в дитячому харчуванні
КО Белінська, НО Фалендиш
22015
Сучасний стан наукових досліджень в сушінні молока розпилом та використання нетрадиційної сировини
КО Белінська, ВВ Шутюк, НО Фалендиш
22014
Комплексне оцінювання молока тварин
КО Белінська, НО Фалендиш, ВМ Ковбаса
22014
Сравнение белковых фракций сухого молока разных животных с целью использования его в производстве детского питания
К Белинская, НА Фалендыш
22013
Дослідження хімічного складу олії з кісточкових плодів та розробка купажів на її основі
KO Belinska
Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 65-76, 2021
12021
Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології
КО Белінська, НО Фалендиш
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 170-180, 2021
12021
Influence of freezing on changes in the structure of black currant fruits
N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, H Tkachenko, H Podpriatov, ...
ScienceRise, 31-39, 2021
12021
Дослідження втрати вітамінів у продуктах для дитячого харчування в процесі зберігання
КО Белінська, НО Фалендиш
12016
Сухе овече молоко у виробництві дитячого харчування
КО Белінська, НО Фалендиш
12015
Дослідження процесу перетравлення білкових речовин сухих адаптованих молочних сумішей для дитячого харчування
КО Белінська, НО Фалендиш
12014
Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуктів дитячого харчування
КО Белінська, НО Фалендиш, ВМ Ковбаса, ВА Терлецька
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 45-47, 2010
12010
Дослідження кінетики набрякання екструдатів у різних видах відновленого молока
КО Белінська, ТВ Марусей
Товарознавчий вісник 1 (15), 103-112, 2022
2022
PROVISION OF CHILDREN’S TOURIST GROUPS WITH FUNCTIONAL DRINKS
K BELINSKA
Food and Environment Safety Journal 20 (1), 2021
2021
ДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕТИКИ НАБУХАННЯ ЕКСТРУДАТІВ, РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНЦЕНТРАТІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
К Белінська
Технічні науки та технології, 128-134, 2021
2021
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
КО Белінська
Секція ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН, 3, 2021
2021
БЕЗПЕКА І МІКРОБІОЛОГІЧНА ЧИСТОТА СУХОГО КОБИЛЯЧОГО ТА ОВЕЧОГО МОЛОКА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
КО Белінська
Scientific Works 85 (2), 84-90, 2021
2021
DEVELOPMENT OF TEMPERATURE REGIME OF STORAGE OF FROZEN BLACK CURRANT
N Osokina, K Kostetska, O Herasymchuk, N Falendysh, I Bobel, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 33-40, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20