Підписатись
Mukoid Roman/Мукоїд Роман/Мукоид Роман
Mukoid Roman/Мукоїд Роман/Мукоид Роман
доцент, кандидат технічних наук, Національний університет харчових технологій
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Improvement of the production technology of liquid biofuel from technical fats and oils
M Mushtruk, V Vasyliv, N Slobodaniuk, R Mukoid, O Deviatko
Advances in Design, Simulation and Manufacturing III: Proceedings of the 3rd …, 2020
232020
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices.
M Zheplinska, M Mushtruk, T Kos, V Vasyliv, Y Kryzhova, R Mukoid, ...
Potravinarstvo 14 (1), 2020
202020
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices
M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ...
192021
Studying the processing of food dye from beet juice
T Sheiko, S Tkachenko, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko, R Mukoid, ...
152019
Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення
АІ Українець, НО Ємельянова, СІ Потапенко, РМ Мукоїд
132005
Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса
РМ Мукоїд, НО Ємельянова, АІ Українець, ІМ Свидинюк
122009
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production
V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko
Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021
102021
Вміст амінокислот при пророщуванні злаків
НО Ємельянова, АІ Українець, СІ Потапенко, РМ Мукоїд
92007
Пророщені зерна злакових культур
С Потапенко, Н Ємельянова, А Українець, Р Мукоїд, О Чумакова, ...
Перспективи використання у харчовій промисловості. Харчова та переробна …, 2006
72006
Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини
РМ Мукоїд, ЄІ Іванов, ВП Василів
52018
Глютен. Чому його можна не всім?
РМ Мукоїд, НО Ємельянова, ОВ Чумакова
52013
Hydrolysis of vegetable raw pectin-containing materials under vibration and centrifugal mixing of liquid environment
I Palamarchuk, V Palamarchuk, M Gudzenko, V Sarana, R Mukoid
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 277-286, 2021
42021
Оптимальний режим солодорощення пшениці
НО Ємельянова, СІ Потапенко, РМ Мукоїд, ОВ Чумакова, ІВ Бірюков
42007
Дослідження впливу використання порошкоподібного цикорію в пивоварінні
ВМ Кошова, РМ Мукоїд, АО Коберніцька
32018
Овес голозерний–сировина для лікувально-дієтичних продуктів
РМ Мукоїд, НО Ємельянова, АІ Українець, ІМ Свидинюк
32010
Безглютенова сировина для виробництва пива
ВМ Кошова, РМ Мукоїд, АО Коберніцька
22018
Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв
НФ Донг, РМ Мукоїд, ВЛ Прибильський, СІ Олійник
22015
Using rice in technology of non-alcoholic fermented beverages
ВЛ Прибильський, РМ Мукоїд, НФ Донг
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 33-36, 2015
22015
Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів
РМ Мукоїд, НО Ємельянова, ОВ Чумакова, ВП Василів
22013
Удосконалення технології вівсяного солоду
РМ Мукоїд
22012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20