Improvement of the production technology of liquid biofuel from technical fats and oils M Mushtruk, V Vasyliv, N Slobodaniuk, R Mukoid, O Deviatko Advances in Design, Simulation and Manufacturing III: Proceedings of the 3rd …, 2020 | 23 | 2020 |
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices. M Zheplinska, M Mushtruk, T Kos, V Vasyliv, Y Kryzhova, R Mukoid, ... Potravinarstvo 14 (1), 2020 | 20 | 2020 |
The influence of cavitation effects on the purification processes of beet sugar production juices M Zheplinska, M Mushtruk, V Vasyliv, V Sarana, M Gudzenko, ... | 19 | 2021 |
Studying the processing of food dye from beet juice T Sheiko, S Tkachenko, M Mushtruk, V Vasyliv, O Deviatko, R Mukoid, ... | 15 | 2019 |
Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення АІ Українець, НО Ємельянова, СІ Потапенко, РМ Мукоїд | 13 | 2005 |
Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса РМ Мукоїд, НО Ємельянова, АІ Українець, ІМ Свидинюк | 12 | 2009 |
Method of electrohydraulic activation of water-lime suspension in sugar production V Vasyliv, M Mushtruk, M Zheplinska, R Mukoid, S Tkachenko Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes …, 2021 | 10 | 2021 |
Вміст амінокислот при пророщуванні злаків НО Ємельянова, АІ Українець, СІ Потапенко, РМ Мукоїд | 9 | 2007 |
Пророщені зерна злакових культур С Потапенко, Н Ємельянова, А Українець, Р Мукоїд, О Чумакова, ... Перспективи використання у харчовій промисловості. Харчова та переробна …, 2006 | 7 | 2006 |
Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини РМ Мукоїд, ЄІ Іванов, ВП Василів | 5 | 2018 |
Глютен. Чому його можна не всім? РМ Мукоїд, НО Ємельянова, ОВ Чумакова | 5 | 2013 |
Hydrolysis of vegetable raw pectin-containing materials under vibration and centrifugal mixing of liquid environment I Palamarchuk, V Palamarchuk, M Gudzenko, V Sarana, R Mukoid Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 277-286, 2021 | 4 | 2021 |
Оптимальний режим солодорощення пшениці НО Ємельянова, СІ Потапенко, РМ Мукоїд, ОВ Чумакова, ІВ Бірюков | 4 | 2007 |
Дослідження впливу використання порошкоподібного цикорію в пивоварінні ВМ Кошова, РМ Мукоїд, АО Коберніцька | 3 | 2018 |
Овес голозерний–сировина для лікувально-дієтичних продуктів РМ Мукоїд, НО Ємельянова, АІ Українець, ІМ Свидинюк | 3 | 2010 |
Безглютенова сировина для виробництва пива ВМ Кошова, РМ Мукоїд, АО Коберніцька | 2 | 2018 |
Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв НФ Донг, РМ Мукоїд, ВЛ Прибильський, СІ Олійник | 2 | 2015 |
Using rice in technology of non-alcoholic fermented beverages ВЛ Прибильський, РМ Мукоїд, НФ Донг Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 33-36, 2015 | 2 | 2015 |
Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктів РМ Мукоїд, НО Ємельянова, ОВ Чумакова, ВП Василів | 2 | 2013 |
Удосконалення технології вівсяного солоду РМ Мукоїд | 2 | 2012 |