Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2 ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, Л Манєлова, ЛА Скуріхіна, ... Харків: ХДУХТ, 2008 | 19 | 2008 |
Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ... Харків: УІПА, 2012 | 8 | 2012 |
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібник ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, ЛР Димитрієвич, ВМ Бондарчук, ... Суми: Університетська книга, 2009 | 7 | 2009 |
Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ... Харків: УІПА, 2012 | 6 | 2012 |
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки Магнетофуд ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ВВ Євлаш, ЛФ Павлоцька Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018 | 3 | 2018 |
Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ЛМ Губаль Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 3 | 2015 |
Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ОВ Александров, ТБ Гонтар Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 2 | 2017 |
Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ДА Городажев Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 2 | 2012 |
Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів ЛА Скуріхіна, ОБ Дроменко Харків: ХДУХТ, 2019 | 1 | 2019 |
Біохімія плодів та овочів: навч. посібник ВВ Євлаш, ОП Прісс, ОП Присс, МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, ... | 1 | 2019 |
Розробка технології біфштекса «Козацький» з додаванням поліфункціональної харчової добавки «Магнетофуд» ІВ Цихановська, ОВ Александров, ВВ Євлаш, ЛА Скуріхіна | 1 | 2018 |
Удосконалення технологічного процесу виробництва мясних виробів драглеподібної структури НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна ScienceRise 5 (2), 22-28, 2014 | 1 | 2014 |
Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів ВА Большакова, ЛА Скуріхіна, НГ Гринченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
1. Здорове харчування: збірник матеріалів для працівників системи охорони здоров’я/укл.: ВВ Брич, ВЙ Білак-Лук’янчук, ГО Слабкий, ІЯ Гуцол, НЙ Потокій.-Ужгород, 2020.-64 с. 2 … ОВ Александров, ВО Коваленко, ЛА Скуріхіна, ВВ Євлаш Голова редколегії, 113, 2023 | | 2023 |
Нутриціологія та харчова безпека ЛФ Павлоцька, ОФ Аксьонова, ЛА Скуріхіна Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання ІВ Цихановська, ВВ Євлаш, ЛА Скуріхіна, ЛФ Павлоцька Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів ЛА Скуріхіна, ІВ Цихановська, ЛФ Павлоцька Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освіти ЛА Скуріхіна, ОБ Дроменко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | | 2019 |
Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр (спеціалізація … ОБ Дроменко, НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна Харків: ХДУХТ, 2018 | | 2018 |
Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою ЛР Димитрієвич, ЛА Скуріхіна, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ... Львівський інститут економіки і туризму, 2018 | | 2018 |