Подписаться
Скурихина Людмила, Скуріхіна Людмила, Lyudmila Skurikhina
Скурихина Людмила, Скуріхіна Людмила, Lyudmila Skurikhina
професор, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник. Ч. 2
ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, Л Манєлова, ЛА Скуріхіна, ...
Харків: ХДУХТ, 2008
192008
Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник
ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ...
Харків: УІПА, 2012
82012
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібник
ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, ЛР Димитрієвич, ВМ Бондарчук, ...
Суми: Університетська книга, 2009
72009
Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія
НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ...
Харків: УІПА, 2012
62012
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки Магнетофуд
ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ВВ Євлаш, ЛФ Павлоцька
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018
32018
Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику
НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ЛМ Губаль
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
32015
Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів
ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ОВ Александров, ТБ Гонтар
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
22017
Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах
НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна, ДА Городажев
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
22012
Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів
ЛА Скуріхіна, ОБ Дроменко
Харків: ХДУХТ, 2019
12019
Біохімія плодів та овочів: навч. посібник
ВВ Євлаш, ОП Прісс, ОП Присс, МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, ...
12019
Розробка технології біфштекса «Козацький» з додаванням поліфункціональної харчової добавки «Магнетофуд»
ІВ Цихановська, ОВ Александров, ВВ Євлаш, ЛА Скуріхіна
12018
Удосконалення технологічного процесу виробництва мясних виробів драглеподібної структури
НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна
ScienceRise 5 (2), 22-28, 2014
12014
Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів
ВА Большакова, ЛА Скуріхіна, НГ Гринченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
1. Здорове харчування: збірник матеріалів для працівників системи охорони здоров’я/укл.: ВВ Брич, ВЙ Білак-Лук’янчук, ГО Слабкий, ІЯ Гуцол, НЙ Потокій.-Ужгород, 2020.-64 с. 2 …
ОВ Александров, ВО Коваленко, ЛА Скуріхіна, ВВ Євлаш
Голова редколегії, 113, 2023
2023
Нутриціологія та харчова безпека
ЛФ Павлоцька, ОФ Аксьонова, ЛА Скуріхіна
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання
ІВ Цихановська, ВВ Євлаш, ЛА Скуріхіна, ЛФ Павлоцька
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів
ЛА Скуріхіна, ІВ Цихановська, ЛФ Павлоцька
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освіти
ЛА Скуріхіна, ОБ Дроменко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр (спеціалізація …
ОБ Дроменко, НВ Камсуліна, ЛА Скуріхіна
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
Розширення використання свинячої печінки і селезінки з оздоровчою метою
ЛР Димитрієвич, ЛА Скуріхіна, ТІ Маренкова, ЛР Димитриевич, ...
Львівський інститут економіки і туризму, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20