Подписаться
Roman Romanenko, R. Romanenko, Роман Романенко
Roman Romanenko, R. Romanenko, Роман Романенко
Kyiv national university of trade and economics
Подтвержден адрес электронной почты в домене knute.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів: монографія
СЛ Шаповал, РП Романенко, НП Форостяна
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 192, 2, 2017
182017
Перспективи використання матричних кодів в освітньому процесі
С Шаповал, Р Романенко, Н Форостяна
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 98-106, 2011
132011
Romanenko R
D Fedorova
Kinetyka procesu sushinnja ta jakist'rybnyh napivfabrykativ. Mizhnar. nauk …, 2016
92016
Diagnostyka fizychnyh vlastyvostej harchovyh produktiv [Diagnostics of physical properties of food products]
SL Shapoval, RP Romanenko, NP Forostjana
Kyi'v: Kyi'vs' kyj nacional'nyj torgovel'no-ekonomichnyj universytet [in …, 2017
82017
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
Д Федорова, Р Романенко
Товари і ринки, 158–177-158–177, 2016
82016
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Perspektyvy vykorystannia matrychnykh kodiv v osvitnomu protsesi [Prospects for the use of matrix codes in the educational process]
S Shapoval, R Romanenko, N Forostiana
Visnyk KNTEU 5, 98-106, 2011
62011
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напів-фабрикатів з додаванням борошна «здоров’я» та порошку керобу
ММ Кравченко, РП Романенко, ОЛ Романовська
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
52015
Reolohichni vlastyvosti produktiv dlia enteralnoho kharchuvannia
D Antiushko, Y Motuzka, R Romanenko
Tovary i rynky 1, 125-130, 2013
52013
Organoleptychni vlastyvosti kupazhovanyh shvydkozamorozhenyh sokiv iz m’jakottju
SO Belins' ka, OV D'jakov, RP Romanenko
Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn.«Tovary i rynky 2 (14), 154-164, 2012
52012
Рекомендації до виконання науково-дослідних робіт на УВКП: лабор. практикум
СЛ Шаповал, НП Форостяна, ЮВ Литвинов, РП Романенко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
42013
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю
С Белінська, О Дьяков, Р Романенко
Товари і ринки, 154-164, 2012
42012
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб
М Победаш, О Сидоренко, Р Романенко
Товари і ринки, 112–120-112–120, 2015
32015
Computational method for studying the thermal conductivity of molecular crystals in the course of condensed matter physics
OI Pursky, TV Dubovyk, VO Babenko, VF Gamaliy, RA Rasulov, ...
Journal of Physics: Conference Series 1840 (1), 012015, 2021
22021
ПІДВИЩЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ АГЛЮТЕНОВОЇ БОРОШНЯНОЇ СИРОВИНИ0
Т ЮДІНА, Р РОМАНЕНКО, О БЕЗРУЧЕНКО
Міжнар. наук.-практ. журн." Товари і ринки, 36, 2020
22020
Використання універсального вимірювального комп'ютерного приладу (УВКП) у дослідженнях теплофізичних характеристик харчових продуктів
НП Форостяна, СЛ Шаповал, ОВ Піскун, РП Романенко
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2013
22013
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes
M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
12020
Вплив рослинної сировини на мікроструктуру і сенсорні властивості рибо-рослинних напівфабрикатів
ДВ Федорова, РП Романенко
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Структурно-механічні властивості баклажанових снеків
НЯ Орлова, ЮВ Дьякова, РП Романенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
12015
Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової
В Колтунов, А Коваль, Р Романенко
Товари і ринки, 25–32-25–32, 2015
12015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20