Підписатись
Roman Romanenko, R. Romanenko, Роман Романенко
Roman Romanenko, R. Romanenko, Роман Романенко
Rottmayr-Gymnasium Laufen
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів: монографія
СЛ Шаповал, РП Романенко, НП Форостяна
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 192, 2, 2017
162017
Перспективи використання матричних кодів в освітньому процесі
С Шаповал, Р Романенко, Н Форостяна
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 98-106, 2011
142011
Diagnostyka fizychnyh vlastyvostej harchovyh produktiv [Diagnostics of physical properties of food products]
SL Shapoval, RP Romanenko, NP Forostjana
Kyi'v: Kyi'vs' kyj nacional'nyj torgovel'no-ekonomichnyj universytet [in …, 2017
112017
Romanenko R
D Fedorova
Kinetyka procesu sushinnja ta jakist'rybnyh napivfabrykativ. Mizhnar. nauk …, 2016
102016
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
Д Федорова, Р Романенко
Товари і ринки, 158–177-158–177, 2016
82016
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напів-фабрикатів з додаванням борошна «здоров’я» та порошку керобу
ММ Кравченко, РП Романенко, ОЛ Романовська
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
82015
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Organoleptychni vlastyvosti kupazhovanyh shvydkozamorozhenyh sokiv iz m’jakottju
SO Belins' ka, OV D'jakov, RP Romanenko
Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn.«Tovary i rynky 2 (14), 154-164, 2012
72012
Perspektyvy vykorystannia matrychnykh kodiv v osvitnomu protsesi [Prospects for the use of matrix codes in the educational process]
S Shapoval, R Romanenko, N Forostiana
Visnyk KNTEU 5, 98-106, 2011
72011
Computational method for studying the thermal conductivity of molecular crystals in the course of condensed matter physics
OI Pursky, TV Dubovyk, VO Babenko, VF Gamaliy, RA Rasulov, ...
Journal of physics: Conference series 1840 (1), 012015, 2021
62021
Diahnostyka fizychnykh vlastyvostej kharchovykh produktiv: monohrafiia
SL Shapoval, RP Romanenko, NP Forostiana
Kyiv nats. torh.-ekon. un-t, Kyiv, 2017
52017
Reolohichni vlastyvosti produktiv dlia enteralnoho kharchuvannia
D Antiushko, Y Motuzka, R Romanenko
Tovary i rynky 1, 125-130, 2013
52013
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю
С Белінська, О Дьяков, Р Романенко
Товари і ринки, 154-164, 2012
52012
Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини
T YUDINA, R ROMANENKO, O BEZRUCHENKO
Commodities· and· markets 36 (4), 93-102, 2020
42020
Рекомендації до виконання науково-дослідних робіт на УВКП
СЛ Шаповал
лабораторний практикум/СЛ Шаповал, НП Форостяна, ЮВ Литвинов, РП Романенко …, 2013
42013
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes
M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
22020
Vplyv konstruktyvnogo typu kavomolky na dyspersnist'melenoi'kavy
RA Rasulov, RP Romanenko
Turyzm XXI stolittja: global'ni vyklyky ta cyvilizacijni cinnosti [Influence …, 2019
22019
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб
М Победаш, О Сидоренко, Р Романенко
Товари і ринки, 112–120-112–120, 2015
22015
Використання універсального вимірювального комп'ютерного приладу (УВКП) у дослідженнях теплофізичних характеристик харчових продуктів
НП Форостяна, СЛ Шаповал, ОВ Піскун, РП Романенко
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2013
22013
Increasing the technological potential of gluten-free flour raw materials
T YUDINA, R ROMANENKO, O BEZRUCHENKO
International Scientific and Practical Journal" Commodities and Markets, 93-103, 2020
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20