Підписатись
Роман Романенко, Roman Romanenko, R. Romanenko
Роман Романенко, Roman Romanenko, R. Romanenko
Kyiv national university of trade and economics
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів: монографія
СЛ Шаповал, РП Романенко, НП Форостяна
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 192, 2, 2017
132017
Перспективи використання матричних кодів в освітньому процесі
С Шаповал, Р Романенко, Н Форостяна
Вісник Київського національного торговельно-економічного університету, 98-106, 2011
122011
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Romanenko R
D Fedorova
Kinetyka procesu sushinnja ta jakist'rybnyh napivfabrykativ. Mizhnar. nauk …, 2016
72016
Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів
Д Федорова, Р Романенко
Товари і ринки, 158–177-158–177, 2016
62016
Perspektyvy vykorystannia matrychnykh kodiv v osvitnomu protsesi [Prospects for the use of matrix codes in the educational process]
S Shapoval, R Romanenko, N Forostiana
Visnyk KNTEU 5, 98-106, 2011
62011
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напів-фабрикатів з додаванням борошна «здоров’я» та порошку керобу
ММ Кравченко, РП Романенко, ОЛ Романовська
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
52015
Reolohichni vlastyvosti produktiv dlia enteralnoho kharchuvannia
D Antiushko, Y Motuzka, R Romanenko
Tovary i rynky 1, 125-130, 2013
52013
Organoleptychni vlastyvosti kupazhovanyh shvydkozamorozhenyh sokiv iz m’jakottju
SO Belins' ka, OV D'jakov, RP Romanenko
Mizhnar. nauk.-prakt. zhurn.«Tovary i rynky 2 (14), 154-164, 2012
52012
Рекомендації до виконання науково-дослідних робіт на УВКП: лабор. практикум
СЛ Шаповал, НП Форостяна, ЮВ Литвинов, РП Романенко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
42013
Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м’якоттю
С Белінська, О Дьяков, Р Романенко
Товари і ринки, 154-164, 2012
42012
Computational method for studying the thermal conductivity of molecular crystals in the course of condensed matter physics
OI Pursky, TV Dubovyk, VO Babenko, VF Gamaliy, RA Rasulov, ...
Journal of Physics: Conference Series 1840 (1), 012015, 2021
22021
Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб
М Победаш, О Сидоренко, Р Романенко
Товари і ринки, 112–120-112–120, 2015
22015
Використання універсального вимірювального комп'ютерного приладу (УВКП) у дослідженнях теплофізичних характеристик харчових продуктів
НП Форостяна, СЛ Шаповал, ОВ Піскун, РП Романенко
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2013
22013
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulation for marzipan pastes
M Kravchenko, L Rybchuk, D Fedorova, R Romanenko, V Piddubnyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 103, 2020
12020
ПІДВИЩЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ АГЛЮТЕНОВОЇ БОРОШНЯНОЇ СИРОВИНИ0
Т ЮДІНА, Р РОМАНЕНКО, О БЕЗРУЧЕНКО
Міжнар. наук.-практ. журн." Товари і ринки, 36, 2020
12020
Вплив рослинної сировини на мікроструктуру і сенсорні властивості рибо-рослинних напівфабрикатів
ДВ Федорова, РП Романенко
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової
В Колтунов, А Коваль, Р Романенко
Товари і ринки, 25–32-25–32, 2015
12015
Структурно-механічні властивості овочевих паст з використанням йодовмісної сировини
КВ Паламарек, РП Романенко
Сборник научных трудов SWorld 14 (4), 44-49, 2013
12013
Визначення каламутності дисперсних систем лазерним випромінюванням
С Шаповал, Р Романенко, Н Форостяна
Товари і ринки, 95-104, 2011
12011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20