Підписатись
Светлана Каминская (Svitlana Kaminska)
Светлана Каминская (Svitlana Kaminska)
НУХТ (HUFT), кафедра технологии оздоровительных продуктов
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Отримання заморожених напівфабрикатів дикорослих ягід зі щільною покривною тканиною
ГО Сімахіна, СВ Халапсіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 198-205, 2016
132016
Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягід
ГО Сімахіна, СВ Халапсіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 179-185, 2017
122017
Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою
ГО Сімахіна
122015
Biological value of aronia berries
G Simahina, N Naumenko
102012
Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні
ГО Сімахіна, СВ Халапсіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 225-231, 2015
72015
Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягід
С Халапсіна, Г Сімахіна
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ 116, 2017
52017
Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів
ГО Сімахіна, СВ Халапсіна
Харчова промисловість, 25-30, 2016
52016
Оцінка мікробіологічної чистоти заморожених і дефростованих ягід
ГО Сімахіна
32017
Обґрунтування вибору дикоро слих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів
ГО Сімахіна, СВ Халапсіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 75-81, 2013
32013
Studying the phase transitions Water–ice” in plant raw materials
G Simakhina, N Naumenko, S Khalapsina
Ukrainian journal of food science, 181-187, 2013
22013
Традиционная украинская кухня в системе оздоровительного питания
ГА Симахина, НВ Науменко
22009
Управління безпекою швидкозамороженої плодово-ягідної продукції на етапах її життєвого циклу
ГО Сімахіна, СВ Камінська, РЮ Науменко
Харчова промисловість, 60-69, 2019
12019
Структурні і біохімічні зміни білкових сполук при заморожуванні дикорослих ягід
ГО Сімахіна
12017
Інноваційні підходи до створення функціональних напоїв на основі дикорослих ягід
ГО Сімахіна
12016
Тенденції запозичення української кулінарії
О Межибовський
2019
STRUCTURAL AND BIOCHEMICAL SHIFTS IN PROTEIN COMPOUNDS DURING WILD BERRIES FREEZING
G Simakhina, S Khalapsina
Редакційна колегія, 158, 2017
2017
OBTAINING FROZEN HALF-PRODUCTS FROM WILD BERRIES WITH DENSE PEEL
G Simakhina, S Khalapsina
Редакційна колегія, 198, 2016
2016
Fruit and berry composition in dairy products for military personnel
G Simahina, N Naumenko
2016
BIOLOGICAL COMPLEX OF WILD RAW MATERIAL AS THE COMPONENT OF FUNCTIONAL FOODSTUFFS FOR MILITARY PERSONNEL
G Simakhina, S Khalapsina
Редакційна колегія, 25, 2016
2016
Дослідження антиоксидантних властивостей антоціанів як необхідних компонентів харчових продуктів в екстремальних умовах життєдіяльності
НО Стеценко, ГО Сімахіна, ІЮ Гойко, СВ Халапсіна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 167-174, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20