Використання амарантового борошна в технології виробництва бісквітних напівфабрикатів ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П’яних Науковий погляд в майбутнє 6, 52-58, 2017 | 15 | 2017 |
Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials VH Oleg Kuzmin, Volodymyr Kucherenko, Iryna Sylka, Volodymyr Isaienko ... Ukrainian Food Journal 9 (2), 404-424, 2020 | 7* | 2020 |
Технологія харчового продукту із зерна гречки ЮП Фурманова | 5 | 2012 |
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins OK Oleg Shapovalenko, Elena Pavliuchenko, Yuliia Furmanova, Larisa Sharan Харчова наука і технологія / Food science and technology 14 (4), 20-28, 2020 | 3* | 2020 |
Нова продукція на основі спельти для ресторанного господарства ОС Сахно, ОО Грищук, ЮП Фурманова, ОС Павлюченко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 3 | 2019 |
Use amaranth flour in the sponge semi-finished production technologies ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П'яних Научный взгляд в будущее 2 (6), 52-58, 2017 | 3 | 2017 |
Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam JF ryna Sylka, Oleksandra Nemirich, Oksana Kyrpichenkova, Olena Matyiashchuk ... Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 211-222, 2021 | 1 | 2021 |
Перспективи виготовлення та використання напою з кокосу у технології крему для закладів ресторанного господарства МС Пенкальська, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова | 1 | 2020 |
Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства ВЮ Мельник, ВР Юринець, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова | 1 | 2020 |
Можливості використання вітчизняної рослинної сировини в технологіях напоїв аюрведичного спрямування ЮП Фурманова, ОС Павлюченко, КО Лукіянишен | 1 | 2020 |
Фруктове смузі з вівсяним відваром як функціональний напій для закладів ресторанного господарства ОС Павлюченко, ЮП Фурманова, ГМ Вовк | 1 | 2019 |
Перспективи використання проростків зерна у закладах ресторанного господарства ДР Пасічник, ЮП Фурманова | 1 | 2019 |
Солодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарства СВ Педченко, ЮП Фурманова | 1 | 2018 |
Обґрунтування використання пшеничних висівок при виробництві овочевих котлет для дитячого харчування ЮП Фурманова, АЮ Сулик Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 88-92, 2018 | 1 | 2018 |
Удосконалення технології гарячих солодких страв для дитячого харчування ВМ Михайленко, ТП Голікова, ЮП Фурманова | 1 | 2017 |
Гречаний грильяж-смачний і корисний продукт О Терлецька, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова | 1 | 2014 |
Tехнологія східних солодощів з використанням легких гречаних зерен ОМ Терлецька, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014 | 1 | 2014 |
Плющення голозерного вівса ОІ Шаповаленко, ЄІ Харченко, ЮП Фурманова, Н Свиридюк Харків: ХНТУСГ, 2013 | 1 | 2013 |
Investigation of technological properties of celera root powder obtained by drying with mixed heat supply method O Niemirich, I Ustymenko, V Mykhailenko, I Sylka, A Havrysh, O Skyrda, ... | | 2022 |
Investigation of technological properties of celera root powder obtained by drying with mixed heat supply method RD Oleksandra Niemirich, Ihor Ustymenko, Vladlena Mykhailenko, Iryna Sylka ... Journal of Hygienic Engineering and Design, 346-350, 2022 | | 2022 |