Підписатись
Furmanova Yuliia, Фурманова Юлія Петрівна, ЮП Фурманова
Furmanova Yuliia, Фурманова Юлія Петрівна, ЮП Фурманова
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання амарантового борошна в технології виробництва бісквітних напівфабрикатів
ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П’яних
Науковий погляд в майбутнє 6, 52-58, 2017
152017
Antioxidant capacity of alcoholic beverages based on infusions from non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials
VH Oleg Kuzmin, Volodymyr Kucherenko, Iryna Sylka, Volodymyr Isaienko ...
Ukrainian Food Journal 9 (2), 404-424, 2020
7*2020
Технологія харчового продукту із зерна гречки
ЮП Фурманова
52012
Improvement of the recipe composition of special-purpose gluten-free chocolate muffins
OK Oleg Shapovalenko, Elena Pavliuchenko, Yuliia Furmanova, Larisa Sharan
Харчова наука і технологія / Food science and technology 14 (4), 20-28, 2020
3*2020
Нова продукція на основі спельти для ресторанного господарства
ОС Сахно, ОО Грищук, ЮП Фурманова, ОС Павлюченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
32019
Use amaranth flour in the sponge semi-finished production technologies
ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П'яних
Научный взгляд в будущее 2 (6), 52-58, 2017
32017
Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam
JF ryna Sylka, Oleksandra Nemirich, Oksana Kyrpichenkova, Olena Matyiashchuk ...
Ukrainian Journal of Food Science 9 (2), 211-222, 2021
12021
Перспективи виготовлення та використання напою з кокосу у технології крему для закладів ресторанного господарства
МС Пенкальська, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова
12020
Використання сучасного тренду диверсифікації у закладах ресторанного господарства
ВЮ Мельник, ВР Юринець, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова
12020
Можливості використання вітчизняної рослинної сировини в технологіях напоїв аюрведичного спрямування
ЮП Фурманова, ОС Павлюченко, КО Лукіянишен
12020
Фруктове смузі з вівсяним відваром як функціональний напій для закладів ресторанного господарства
ОС Павлюченко, ЮП Фурманова, ГМ Вовк
12019
Перспективи використання проростків зерна у закладах ресторанного господарства
ДР Пасічник, ЮП Фурманова
12019
Солодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарства
СВ Педченко, ЮП Фурманова
12018
Обґрунтування використання пшеничних висівок при виробництві овочевих котлет для дитячого харчування
ЮП Фурманова, АЮ Сулик
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 88-92, 2018
12018
Удосконалення технології гарячих солодких страв для дитячого харчування
ВМ Михайленко, ТП Голікова, ЮП Фурманова
12017
Гречаний грильяж-смачний і корисний продукт
О Терлецька, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова
12014
Tехнологія східних солодощів з використанням легких гречаних зерен
ОМ Терлецька, ОС Павлюченко, ЮП Фурманова
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
12014
Плющення голозерного вівса
ОІ Шаповаленко, ЄІ Харченко, ЮП Фурманова, Н Свиридюк
Харків: ХНТУСГ, 2013
12013
Investigation of technological properties of celera root powder obtained by drying with mixed heat supply method
O Niemirich, I Ustymenko, V Mykhailenko, I Sylka, A Havrysh, O Skyrda, ...
2022
Investigation of technological properties of celera root powder obtained by drying with mixed heat supply method
RD Oleksandra Niemirich, Ihor Ustymenko, Vladlena Mykhailenko, Iryna Sylka ...
Journal of Hygienic Engineering and Design, 346-350, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20