Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м’ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача М Паска, О Маслійчук Продовольчі ресурси 6 (11), 132-138, 2018 | 7 | 2018 |
Контроль якості м’ясних функціональних котлет МЗ Паска, ОБ Маслійчук | 4 | 2018 |
Мікробіологічна та споживча характеристика м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу/М. Паска, О. Маслійчук МЗ Паска Науковий вісник ЛНУВМ та Б Т ім. СЗ Гжицького 18 (4), 121-123, 2016 | 3 | 2016 |
Люпинове борошно–високобілковий збагачувач харчових продуктів М Паска, О Маслійчук Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015 | 3 | 2015 |
Інноваційні технології приготування м’ясних січених страв з використанням нетрадиційної сировини СВ Майкова, ОБ Маслійчук, ЛО Федина, МЯ Бомба, ОБ Максимець Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 56-64, 2022 | 2 | 2022 |
Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини ОБ Маслійчук | 2 | 2019 |
Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістом MZ Paska, OB Masliichuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | 2 | 2017 |
Нетрадиційна рослинна сировина карпат у технології приготування напоїв оздоровчої дії МЯ Бомба, ЛО Федина, ОБ Маслійчук, СВ Майкова Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 42-51, 2022 | 1 | 2022 |
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м’ясних напівфабрикатів МЗ Паска, ОБ Маслійчук ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22020136, 2020 | 1 | 2020 |
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною МЗ Паска, ОБ Маслійчук | 1 | 2019 |
Мінеральний склад м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу MZ Paska, OB Masliichuk Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 1 | 2016 |
НАУКОВІ ЗАСАДИ РОЗРОБЛЕННЯ ПРОДУКТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БІЛКА В РАЦІОНІ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ОБ Маслійчук, ГО Сімахіна, НВ Науменко Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 120-131, 2023 | | 2023 |
Стан і тенденції розвитку ринку м’ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії МЗ Паска, ОБ Маслійчук Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
ФОРМАТ РЕСТОРАНУ «DARK KITCHEN»: АДАПТАЦІЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ О Маслійчук СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020 | | 2020 |
13. ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЛЮПИНОВОГО БОРОШНА ТА ДИВОСИЛУ В УМОВАХ IN VIVO МЗ Паска, О Маслійчук НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових технологій та …, 2017 | | 2017 |
61. РОЗРОБКА АСОРТИМЕНТУ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ІНДИЧКИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОБ Маслійчук Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі, 124, 0 | | |
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ (БАКАЛАВРСЬКОЇ) РОБОТИ МЯ Бомба, СВ Майкова, АЄ Шах, ОБ Маслійчук | | |
ІННОВАЦІЇ ЕКОУПАКОВКИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА МЗ Паска, ОБ Маслійчук ІХ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 94, 0 | | |