Подписаться
Оля Маслійчук
Оля Маслійчук
Ivan Franko National University of Lviv / Львівський національний університет імені Івана Франка
Подтвержден адрес электронной почты в домене lnu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м’ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача
М Паска, О Маслійчук
Продовольчі ресурси 6 (11), 132-138, 2018
72018
Контроль якості м’ясних функціональних котлет
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
42018
Мікробіологічна та споживча характеристика м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу/М. Паска, О. Маслійчук
МЗ Паска
Науковий вісник ЛНУВМ та Б Т ім. СЗ Гжицького 18 (4), 121-123, 2016
32016
Люпинове борошно–високобілковий збагачувач харчових продуктів
М Паска, О Маслійчук
Продовольча індустрія АПК, 37-40, 2015
32015
Інноваційні технології приготування м’ясних січених страв з використанням нетрадиційної сировини
СВ Майкова, ОБ Маслійчук, ЛО Федина, МЯ Бомба, ОБ Максимець
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 56-64, 2022
22022
Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини
ОБ Маслійчук
22019
Визначення токсичності люпинового борошна і дивосилу та функціональних котлет з їх вмістом
MZ Paska, OB Masliichuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
22017
Нетрадиційна рослинна сировина карпат у технології приготування напоїв оздоровчої дії
МЯ Бомба, ЛО Федина, ОБ Маслійчук, СВ Майкова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 42-51, 2022
12022
Функціонально-технологічні показники люпинового борошна та дивосилу в контексті виробництва м’ясних напівфабрикатів
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 22020136, 2020
12020
Експрес-метод гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
12019
Мінеральний склад м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу
MZ Paska, OB Masliichuk
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
12016
НАУКОВІ ЗАСАДИ РОЗРОБЛЕННЯ ПРОДУКТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ БІЛКА В РАЦІОНІ ХАРЧУВАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ
ОБ Маслійчук, ГО Сімахіна, НВ Науменко
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 120-131, 2023
2023
Стан і тенденції розвитку ринку м’ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
ФОРМАТ РЕСТОРАНУ «DARK KITCHEN»: АДАПТАЦІЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ
О Маслійчук
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
2020
13. ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЛЮПИНОВОГО БОРОШНА ТА ДИВОСИЛУ В УМОВАХ IN VIVO
МЗ Паска, О Маслійчук
НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових технологій та …, 2017
2017
61. РОЗРОБКА АСОРТИМЕНТУ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ М’ЯСА ІНДИЧКИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ОБ Маслійчук
Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі, 124, 0
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ (БАКАЛАВРСЬКОЇ) РОБОТИ
МЯ Бомба, СВ Майкова, АЄ Шах, ОБ Маслійчук
ІННОВАЦІЇ ЕКОУПАКОВКИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
МЗ Паска, ОБ Маслійчук
ІХ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 94, 0
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–18