Подписаться
Ольга Чатченко
Ольга Чатченко
доцент кафедри менеджменту, Міжнародний європейський університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене ieu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Методичний підхід до оцінки структури попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства
МВ Чорна, ОЄ Чатченко
Бізнес Інформ, 212-216, 2013
302013
Підприємницький потенціал як фактор розвитку торговельних підприємств
НС Краснокутська, ІГ Бубенець
ФОП Іванченко ІС, 2015
172015
Інноваційні технології оновлення бізнес-моделі підприємства ресторанного господарства
ВА Гросул, ОЄ Чатченко
Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні …, 2019
92019
Маркетингова діяльність підприємств в умовах кризи
І Бубенець, О Чатченко
Вісник Хмельницького національного університету, 323-326, 2022
62022
Формування стратегії розвитку маркетингового потенціалу торговельного підприємства
ВА Гросул, ІГ Бубенець, ОЄ Чатченко
Бизнес Информ, 347-352, 2017
42017
Концепція оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства
МВ Чорна, ОЄ Чатченко
Бізнес Інформ, 185-191, 2013
22013
Процесний підхід до оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства
ОЄ Чатченко
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 95-102, 2013
22013
Метод оцінки інтенсивності попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства
МВ Чорна, ОЄ Чатченко
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 69-75, 2013
22013
Трансформація моделі бізнесу в процесі цифровізації економіки України
ОЄ Чатченко, ІГ Бубенець
Державний університет телекомунікацій, 2022
12022
Практична складова як мотивація до студентоцентрованого навчання менеджерів
СС Ткачова, ОЄ Чатченко
Харків: ХДУХТ, 2020
12020
Публічне адміністрування
ОЄ Чатченко, ОП Ткаченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
12017
Методический подход к оценке структуры спроса на продукцию предприятий ресторанного хозяйства
МВ Черная, ОЕ Чатченко
Бизнес Информ, 212-216, 2013
12013
Особенности спроса и предложения на рынке продукции общественного питания
НА Власова, АЮ Лурье, ОЕ Чатченко
Коммунальное хозяйство городов, 258-263, 2001
12001
Ключові принципи ефективного управління збутовою політикою на підприємстві
ОЄ Чатченко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
Використання інтегрального підходу до оцінки конкурентоспроможності ІТ-підприємств
О ЧАТЧЕНКО, І ВОРОХОБ
ВІСНИК, 1186, 2023
2023
Основні засади публічного адміністрування в соціальній сфер
ОЄ Чатченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Вступ до спеціальності: робоча програма навчальної дисципліни
ОЄ Чатченко
МЄУ, 2020
2020
МЕТОДИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ БІЗНЕС-МОДЕЛІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ОЄ Чатченко
The 4th International scientific and practical conference “Scientific …, 2019
2019
Репутаційний менеджмент сучасних організацій
СС Ткачова, ОЄ Чатченко
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Гросул ВА
ОЄ Чатченко
Університет митної справи та фінансів, 133, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20