Методичний підхід до оцінки структури попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства МВ Чорна, ОЄ Чатченко Бізнес Інформ, 212-216, 2013 | 30 | 2013 |
Підприємницький потенціал як фактор розвитку торговельних підприємств НС Краснокутська, ІГ Бубенець ФОП Іванченко ІС, 2015 | 17 | 2015 |
Інноваційні технології оновлення бізнес-моделі підприємства ресторанного господарства ВА Гросул, ОЄ Чатченко Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні …, 2019 | 9 | 2019 |
Маркетингова діяльність підприємств в умовах кризи І Бубенець, О Чатченко Вісник Хмельницького національного університету, 323-326, 2022 | 6 | 2022 |
Формування стратегії розвитку маркетингового потенціалу торговельного підприємства ВА Гросул, ІГ Бубенець, ОЄ Чатченко Бизнес Информ, 347-352, 2017 | 4 | 2017 |
Концепція оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства МВ Чорна, ОЄ Чатченко Бізнес Інформ, 185-191, 2013 | 2 | 2013 |
Процесний підхід до оцінки попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства ОЄ Чатченко Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 95-102, 2013 | 2 | 2013 |
Метод оцінки інтенсивності попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства МВ Чорна, ОЄ Чатченко Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 69-75, 2013 | 2 | 2013 |
Практична складова як мотивація до студентоцентрованого навчання менеджерів СС Ткачова, ОЄ Чатченко Харків: ХДУХТ, 2020 | 1 | 2020 |
Публічне адміністрування ОЄ Чатченко, ОП Ткаченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 1 | 2017 |
Методический подход к оценке структуры спроса на продукцию предприятий ресторанного хозяйства МВ Черная, ОЕ Чатченко Бизнес Информ, 212-216, 2013 | 1 | 2013 |
Особенности спроса и предложения на рынке продукции общественного питания НА Власова, АЮ Лурье, ОЕ Чатченко Коммунальное хозяйство городов, 258-263, 2001 | 1 | 2001 |
Ключові принципи ефективного управління збутовою політикою на підприємстві ОЄ Чатченко Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |
Використання інтегрального підходу до оцінки конкурентоспроможності ІТ-підприємств О ЧАТЧЕНКО, І ВОРОХОБ ВІСНИК, 1186, 2023 | | 2023 |
Трансформація моделі бізнесу в процесі цифровізації економіки України ОЄ Чатченко, ІГ Бубенець Державний університет телекомунікацій, 2022 | | 2022 |
Основні засади публічного адміністрування в соціальній сфер ОЄ Чатченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Вступ до спеціальності: робоча програма навчальної дисципліни ОЄ Чатченко МЄУ, 2020 | | 2020 |
МЕТОДИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ БІЗНЕС-МОДЕЛІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ОЄ Чатченко The 4th International scientific and practical conference “Scientific …, 2019 | | 2019 |
Репутаційний менеджмент сучасних організацій СС Ткачова, ОЄ Чатченко Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Гросул ВА ОЄ Чатченко Університет митної справи та фінансів, 133, 2019 | | 2019 |