Підписатись
Юлия Камбулова
Юлия Камбулова
Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Харчова наука і технологія, 68, 2014
122014
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру
ДС Матяс, ЮВ Камбулова, АМ Дорохович, ІВ Мандзюк
112018
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
112013
Реологічні показники мармеладних мас на агарі та каррагінані і різновидами цукрів
Ю КАМБУЛОВА, Д МАТЯС, В МАЛІНОВСЬКИЙ
Продовольча індустрія АПК, 19-23, 2017
82017
Аналіз якості плодових і ягідних пюре для виробництва мармеладу
ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Харчова промисловість, 46-50, 2015
82015
Влияние комплексов пектина и альгината натрия на сруктурообразование белковых кремов
ЮВ Камбулова, ИА Соколовская
Universum: технические науки, 5, 2014
82014
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
ЮВ Чудік
захищена 16.10. 02/Юлія Вікторівна Чудік.—Харків, 2002.—316 с, 2002
72002
Шляхи підвищення якості вершкового крему
ЮВ Камбулова, ЮП Звягінцева-Семенець, ВН Корзун
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України 9, 10-13, 2015
62015
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ...
Харчова наука і технологія, 24-31, 2016
52016
Реологічні властивості вершкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів
Ю КАМБУЛОВА, ОВ Кобилінська, ВМ ЯЦЕНКО, В ПАСІЧНИЙ, ...
Продовольча індустрія АПК, 10-18, 2017
42017
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності
НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017
42017
Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим вмістом цукрі
ЮВ Камбулова, ДС Матяс
ЮВ Камбулова, ДС Матяс//Міжнародний науковий журнал “Інтернаука, 14, 2018
32018
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності
ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ...
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 75-82, 2017
32017
Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою
ЮВ Камбулова, ДС Матяс, НО Оверчук, ТC Федій
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
32017
Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 4-11, 2016
32016
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко
Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014
32014
Рентгеноскопічні дослідження кремів із збитих вершків з різними видами цукрів
ЮП Звягінцева-Семенець, СВ Можарівська, ЮВ Камбулова
22020
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виро-бів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою
ЮВ Камбулова
22019
Реологічні показники мармеладних мас на аграрі і каррагінані з різновидами цукрів
ДС Матяс, ЮВ Камбулова
22017
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова
22013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20