Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів ЮВ Камбулова, ІО Соколовська Харчова наука і технологія, 68, 2014 | 12 | 2014 |
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка ЮВ Камбулова, ІО Соколовська | 12 | 2013 |
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна ЮВ Чудік захищена 16.10. 02/Юлія Вікторівна Чудік.—Харків, 2002.—316 с, 0 | 8 | |
Реологічні показники мармеладних мас на агарі та каррагінані і різновидами цукрів Ю КАМБУЛОВА, Д МАТЯС, В МАЛІНОВСЬКИЙ Продовольча індустрія АПК, 19-23, 2017 | 7 | 2017 |
Влияние комплексов пектина и альгината натрия на сруктурообразование белковых кремов ЮВ Камбулова, ИА Соколовская Universum: технические науки, 5, 2014 | 7 | 2014 |
Шляхи підвищення якості вершкового крему ЮВ Камбулова, ЮП Звягінцева-Семенець, ВН Корзун Хлібопекарська і кондитерська промисловість України 9, 10-13, 2015 | 6 | 2015 |
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру ДС Матяс, ЮВ Камбулова, АМ Дорохович, ІВ Мандзюк | 5 | 2018 |
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технологіях вершкових кремів ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ... | 5 | 2016 |
Реологічні властивості вершкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів Ю КАМБУЛОВА, ОВ Кобилінська, ВМ ЯЦЕНКО, В ПАСІЧНИЙ, ... Продовольча індустрія АПК, 10-18, 2017 | 4 | 2017 |
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ... Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017 | 4 | 2017 |
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ... Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 75-82, 2017 | 3 | 2017 |
Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою ЮВ Камбулова, ДС Матяс, НО Оверчук, ТC Федій Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017 | 3 | 2017 |
Аналіз якості плодових і ягідних пюре для виробництва мармеладу ЮВ Камбулова, НО Оверчук Харчова промисловість, 46-50, 2015 | 3 | 2015 |
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014 | 3 | 2014 |
Реологічні показники мармеладних мас на аграрі і каррагінані з різновидами цукрів ДС Матяс, ЮВ Камбулова | 2 | 2017 |
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова | 2 | 2013 |
Використання полідекстрози в технології помадних цукерок ОС Онофрійчук, ОО Кохан, ЮВ Камбулова, АО Грицайова | 1 | 2020 |
Рентгеноскопічні дослідження кремів із збитих вершків з різними видами цукрів ЮП Звягінцева-Семенець, СВ Можарівська, ЮВ Камбулова | 1 | 2020 |
Мікроструктура вершкових кремів з різновидами цукрів ЮП Звягінцева-Семенець, А Дідур, ОВ Кобилінська, ЮВ Камбулова в рамках міжнародних виставок «INPRODMASH&UPAKOVKA»«SWEETS UKRAINE»«BAKERY …, 2017 | 1 | 2017 |
Раціональне використання цукрів в білкових кремах для тортів і тістечок ЮВ Камбулова Харчова промисловість 21, 32-39, 2017 | 1 | 2017 |