Підписатись
Юлия Камбулова
Юлия Камбулова
Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Харчова наука і технологія, 68, 2014
122014
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
112013
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру
ДС Матяс, ЮВ Камбулова, АМ Дорохович, ІВ Мандзюк
92018
Реологічні показники мармеладних мас на агарі та каррагінані і різновидами цукрів
Ю КАМБУЛОВА, Д МАТЯС, В МАЛІНОВСЬКИЙ
Продовольча індустрія АПК, 19-23, 2017
82017
Влияние комплексов пектина и альгината натрия на сруктурообразование белковых кремов
ЮВ Камбулова, ИА Соколовская
Universum: технические науки, 5, 2014
82014
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
ЮВ Чудік
захищена 16.10. 02/Юлія Вікторівна Чудік.—Харків, 2002.—316 с, 2002
82002
Аналіз якості плодових і ягідних пюре для виробництва мармеладу
ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Харчова промисловість, 46-50, 2015
72015
Шляхи підвищення якості вершкового крему
ЮВ Камбулова, ЮП Звягінцева-Семенець, ВН Корзун
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України 9, 10-13, 2015
62015
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ...
Харчова наука і технологія, 24-31, 2016
52016
Реологічні властивості вершкових кремів зниженої жирності з різновидами цукрів
Ю КАМБУЛОВА, ОВ Кобилінська, ВМ ЯЦЕНКО, В ПАСІЧНИЙ, ...
Продовольча індустрія АПК, 10-18, 2017
42017
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності
НМ Грегірчак, ОО Українець, ЮП Звягінцева-Семенець, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 238-245, 2017
42017
Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим вмістом цукрі
ЮВ Камбулова, ДС Матяс
ЮВ Камбулова, ДС Матяс//Міжнародний науковий журнал “Інтернаука, 14, 2018
32018
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності
ЮП Звягінцева-Семенець, РІ Колодзинський, ММ Масліков, ...
32017
Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою
ЮВ Камбулова, ДС Матяс, НО Оверчук, ТC Федій
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
32017
Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 4-11, 2016
32016
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко
Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014
32014
Рентгеноскопічні дослідження кремів із збитих вершків з різними видами цукрів
ЮП Звягінцева-Семенець, СВ Можарівська, ЮВ Камбулова
22020
Реологічні показники мармеладних мас на аграрі і каррагінані з різновидами цукрів
ДС Матяс, ЮВ Камбулова
22017
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова
22013
Використання полідекстрози в технології помадних цукерок
ОС Онофрійчук, ОО Кохан, ЮВ Камбулова, АО Грицайова
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20