Подписаться
Андрій Козак
Андрій Козак
Директор Бурштинського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
Подтвержден адрес электронной почты в домене ivet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Професійна освіта і навчання в Україні: сучасні технології управління
ЛМ Петренко, АР Козак, СП Коваленко
ІМА-прес, 2011
162011
Ключові компетентності (м’які навички) майбутніх фахівців індустрії гостинності
ВО Радкевич, СГ Кравець, АР Козак
Colloquium-journal, 90-96, 2020
52020
Модель формування професійної компетентності майбутніх майстрів ресторанного обслуговування у професійно-практичній підготовці
А Козак
Освітній простір України, 87-96, 2019
12019
Сучасна структура професійної компетентності майбутніх майстрів ресторанного обслуговування
А Козак
Науковий вісник Інституту професійно-технічної освіти НАПН України …, 2017
12017
Сучасні проблеми фахової підготовки майстрів ресторанного обслуговування
АР Козак
Професійна освіта: проблеми і перспективи, 23-27, 2014
12014
Інформаційно-аналітичне забезпечення управління професійно-технічним навчальним закладом в регіоні
АР Козак
Професійна освіта: проблеми і перспективи 1, 76-82, 2010
12010
РОЛЬ МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ У ФОРМУВАННІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ МАЙСТРІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
А Козак
Редакційна колегія, 65, 2019
2019
Формування англомовної читацької компетенції у майбутніх викладачів англійської мови
АР Козак, ОІ Вовк
Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих …, 2019
2019
Профессиональная подготовка будущих мастеров ресторанного обслуживания на основе компетентностного подхода
АР Козак
Профессиональное образование, 32-35, 2018
2018
ОСОБЛИВОСТІ ГРУПОВОЇ ФОРМИ РОБОТИ У ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ МАЙСТРІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
А Козак
Науковий редактор: Радкевич Валентина Олександрівна, директор, 400, 0
ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ МАЙСТРІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ОСНОВІ ПРОЕКТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
А Козак
Martin Rattke, Mykola Ivanov, 128, 0
ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ МАЙСТРІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В УМОВАХ РОЗВИТКУ СУЧАСНИХ ВИРОБНИЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ
А Козак
Науковий редактор: Радкевич Валентина Олександрівна, 38, 0
МОНІТОРИНГ ЯК ЗАСІБ ДОСЛІДЖЕННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ З ПІДГОТОВКИ МАЙСТРІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
АР Козак
ББК 65.9 (4 Укр), 39, 0
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–13