Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties A Solomon, M Bondar, А Dyakonova Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2019 | 24 | 2019 |
Мікробіологія харчових виробництв АМ Соломон, НМ Казмірук, СД Тузова навч. посіб. для студ. напряму підготовки «Харчові технології».-Вінниця: РВВ …, 2020 | 21 | 2020 |
Fermented desserts of functional purpose using vegetable fillers AM Solomon, B MM Аграрна наука та харчові технології.-2018.-Вип. 3 (102).-С. 168-179., 2019 | 18 | 2019 |
Кисломолочні десерти з подовженим терміном зберігання АМ Соломон, НВ Новгородська, ММ Бондар Монографія.-Вінниця: РВВ ВНАУ, 2019.-155 с./Рек. ВР ВНАУ (Протокол№ 5 від …, 2019 | 15 | 2019 |
Інноваційні технології харчових виробництв ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022 | 13 | 2022 |
Dyakonova А A Solomon, M Bondar Substantiation of technology of fermented sour-milk desserts with …, 2019 | 13 | 2019 |
Сучасний стан та перспективи виробництва кисломолочних продуктів функціонального призначення ВВ Власенко, АМ Соломон, ЯБ Паулина Харчова наука і технологія, 9, 2009 | 13 | 2009 |
Закваски і їх види у сировиробництві VV Vlasenko, TV Semkо, AM Solomon, MM Bondar Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 11* | 2016 |
Fermented desserts of functional purposeusing vegetablefillers АМ Соломон, ММ Бондар Збірник наукових праць «Аграрна наука та харчові технології, 168-179, 2018 | 10 | 2018 |
Kyslomolochni deserty zbahacheni bifidobakteriiamy AM Solomon, YA Polievoda Tekhnika, enerhetyka, transport APK 2 (105), 66-74, 2019 | 9 | 2019 |
Специфіка використання YouTube-каналів як бази знань для ефективного вивчення іноземної мови Ю Сєров, А Соломон Вісник Книжкової палати, 46-48, 2018 | 9 | 2018 |
Suchasnyi stan ta perspektyvy vyrobnytstva kyslomolochnykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia VV Vlasenko, AM Solomon, YB Paulyna Kharchova nauka i tekhnol 4 (9), 21-23, 2009 | 9 | 2009 |
Мікробіологія молока та молочних продуктів ВГ Скибіцький, ВВ Власенко, ІГ Власенко, МВ Мельник, ФЖ Ібатулліна, ... Вінниця:«Едельвейс і К, 2008 | 9 | 2008 |
Probiotyky i yikh rol u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv spetsialnoho pryznachennia AM Solomon, YA Polievoda Tekhnika, enerhetyka, transport APK 3 (106), 56-65, 2019 | 8 | 2019 |
Заквашувальні культури у молочній промисловості АМ Соломон, ММ Бондар Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99).-С. 128-135., 2019 | 7 | 2019 |
Разработка технологий кисломолочных продуктов с использованием растительных наполнителей ВВ Власенко, АН Соломон, ЛН Крыжак Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 38-42, 2013 | 7 | 2013 |
Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення ВВ Власенко, АМ Соломон, АК Д’яконова Харчова наука і технологія, 32-36, 2010 | 7 | 2010 |
Корми, м’ясо, вироби із свинини НВ Новгородська, СМ Овсієнко, АМ Соломон : монографія. Вінниця. 2021. 172 с., 2021 | 6 | 2021 |
Molochni desertni produkty AM Solomon, NV Novhorodska, MM Bondar Monohrafiya. Vinnytsya (in Ukrainian), 2019 | 6 | 2019 |
Obgruntuvannia napriamiv rozvytku funktsionalnykh molochnykh produktiv.[Substantiation of directions for the development of functional dairy products] A Solomon All-Ukrainian scientific and technical journal" Technique energy transport …, 2017 | 6 | 2017 |