Substantiation of the technology for fermented sour-milk desserts with bifidogenic properties A Solomon, M Bondar, А Dyakonova Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2019 | 38 | 2019 |
Мікробіологія харчових виробництв АМ Соломон, НМ Казмірук, СД Тузова навч. посіб. для студ. напряму підготовки «Харчові технології».-Вінниця: РВВ …, 2020 | 35 | 2020 |
Fermented desserts of functional purpose using vegetable fillers AM Solomon, B MM Аграрна наука та харчові технології.-2018.-Вип. 3 (102).-С. 168-179., 2019 | 35 | 2019 |
Кисломолочні десерти з подовженим терміном зберігання АМ Соломон, НВ Новгородська, ММ Бондар Монографія.-Вінниця: РВВ ВНАУ, 2019.-155 с./Рек. ВР ВНАУ (Протокол№ 5 від …, 2019 | 25 | 2019 |
Інноваційні технології харчових виробництв ІМ Берник, НВ Новгородська, АМ Соломон, СМ Овсієнко, ММ Бондар Вінниця: Видавець ФОП Кушнір ЮВ 2022. 300 с., 2022 | 23 | 2022 |
Development of technological sour-milk desserts enriched with bifidobacteria A Solomon, M Bondar, A Dyakonova EUREKA: Life Sciences, 20-25, 2019 | 20 | 2019 |
Сучасний стан та перспективи виробництва кисломолочних продуктів функціонального призначення ВВ Власенко, АМ Соломон, ЯБ Паулина Харчова наука і технологія. Харчова наука і технол 4 (9), 2009 | 16 | 2009 |
Kyslomolochni deserty zbahacheni bifidobakteriyamy.[Sour-milk desserts enriched with bifidobacteria] A Solomon, P Yu Tekhnika, enerhetyka, transport APK.[Technics, energy, transport of the agro …, 2019 | 15 | 2019 |
Suchasnyy stan ta perspektyvy vyrobnytstva kyslomolochnykh produktiv funktsionalʹnoho pryznachennya [Current state and prospects of production of functional dairy products … VV Vlasenko, AM Solomon, B Paulina Ya Food science and technology, 9, 2009 | 15 | 2009 |
Закваски і їх види у сировиробництві VV Vlasenko, TV Semkо, AM Solomon, MM Bondar Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | 13* | 2016 |
Функціональні харчові продукти з наповнювачами ВВ Власенко, ММ Бондар, ТВ Семко, АМ Соломон Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2016.-№ 3 (95).-С. 106-109., 2016 | 11 | 2016 |
Корми, м’ясо, вироби із свинини НВ Новгородська, СМ Овсієнко, АМ Соломон : монографія. Вінниця. 2021. 172 с., 2021 | 10 | 2021 |
Заквашувальні культури у молочній промисловості АМ Соломон, ММ Бондар Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99).-С. 128-135., 2019 | 10 | 2019 |
Probiotyky i yikh rolʹ u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv spetsialʹnoho pryznachennya AM Solomon, YA Polevoda Tekhnika, enerhetyka, transport APK 3 (106), 56-65, 2019 | 10 | 2019 |
Мікробіологія молока та молочних продуктів ВГ Скибіцький, ВВ Власенко, ІГ Власенко, МВ Мельник, ФЖ Ібатулліна, ... Вінниця:«Едельвейс і К, 2008 | 10 | 2008 |
Mikrobiolohiia kharchovykh vyrobnytstv AM Solomon, NM Kazmiruk, SD Tuzova Vinnytsia: RVV VNAU (in Ukrainian), 2020 | 9 | 2020 |
Специфіка використання YouTube-каналів як бази знань для ефективного вивчення іноземної мови Ю Сєров, А Соломон Вісник Книжкової палати, 46-48, 2018 | 9 | 2018 |
Харчові добавки та їх функціональна роль АМ Соломон, ІВ Віштак, ОМ Войціцька, ММ Бондар Аграрна наука та харчові технології: зб. наук. пр.-Вінниця: ВНАУ, 2018.-Вип …, 2018 | 9 | 2018 |
Використання протеолітичних властивостей лактококів в виробництві молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення ВВ Власенко, ІГ Власенко, ОО Шуляк, АМ Соломон Матеріали П Міжнарод. наук.-практ. конф.«Науковий потенціал світу 1, 9-11, 2005 | 9 | 2005 |
Molochni desertni produkty AM Solomon, NV Novhorodska, MM Bondar Monohrafiya. Vinnytsya (in Ukrainian), 2019 | 8 | 2019 |