Підписатись
Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tu.edu.te.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
A new insight into phagocytosis of apoptotic cells: proteolytic enzymes divert the recognition and clearance of polymorphonuclear leukocytes by macrophages
K Guzik, M Bzowska, J Smagur, O Krupa, M Sieprawska, J Travis, ...
Cell Death & Differentiation 14 (1), 171-182, 2007
602007
Ксенобіотики: накопичення, детоксикація та виведення з живих організмів
БО Цудзевич, ОБ Столяр, ІВ Калінін, ВГ Юкало
Тернопіль: Вид-во ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012
232012
Протеины казеинового комплекса молока коров (Bos taurus) как предшественники биологически активных пептидов
АВ Юкало, ЛА Сторож, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 5 (4), 021-033, 2012
232012
Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого
МД Кухтин
ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна …, 2011
232011
Obtaining of casein protein complex from cow milk
V Yukalo
NutraCos 5, 17-19, 2005
232005
Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України 2, 45-46, 2008
212008
Критерії ефективності одержання якісного та безпечного молока
МД Кухтин
Тваринництво України, 7-8, 2007
212007
Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку „екстра” за вмістом мікроорганізмів
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України 10, 42-43, 2010
202010
Electrophoretic separation of the milk protein
A Yukalo, V Yukalo, M Shynkaryk
Proceedings of the International Conference on Bio and Food …, 2009
192009
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ
В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин
Ветеринарна медицина України 7, 38-40, 2006
192006
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Біотехнології очищення води» напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія»
ЛА Саблій, ВС Жукова, СД Бойчук
НТУУ «КПІ», 2013
16*2013
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Web-програмування»
ЄВ Мелешко, ЛВ Константинова
КНТУ, 2016
14*2016
Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 37-44, 2019
132019
Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.
ОІ Вічко, МД Кухтин, О Беркевич, Ю Горюк, В Горюк
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 2016
132016
Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω–3 і ω–6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні
ОС Покотило
Львів, 2008
112008
Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, СЯ Добровольська
Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2020
102020
Биоактивные пептиды протеинов сыворотки молока коров (Bos taurus)
АВ Юкало, ЕЕ Дацишин, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 6 (5), 049-061, 2013
102013
Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур
МД Кухтин
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
102008
Утворення ан тигіпертензивних пептидів при модельно му протеолізі β казеїну
ВГ Юкало, БЛ Луговий
Фізіол. журн 46 (3), 78-83, 2000
102000
Органолептичний і сенсорний аналіз сиркової пасти з лляною олією
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, ЛА Бейко
Технічні науки та технології, 287-295, 2020
92020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20