Підписатись
Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tu.edu.te.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
A new insight into phagocytosis of apoptotic cells: proteolytic enzymes divert the recognition and clearance of polymorphonuclear leukocytes by macrophages
K Guzik, M Bzowska, J Smagur, O Krupa, M Sieprawska, J Travis, ...
Cell Death & Differentiation 14 (1), 171-182, 2007
692007
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування». Ч. 1
ІО Музика, ИО Музыка, ДІ Кузнєцов, ДИ Кузнецов
47*2021
Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України 2, 45-46, 2008
342008
Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку „екстра” за вмістом мікроорганізмів
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України 10, 42-43, 2010
332010
Концепція функціональних харчових продуктів
А Лялик, Л Криськова, Л Кравчук
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
322017
Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого
МД Кухтин
ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна …, 2011
292011
Критерії ефективності одержання якісного та безпечного молока
МД Кухтин
Тваринництво України 7, 7-8, 2007
292007
Obtaining of casein protein complex fractions from cow milk
VG Yukalo
NutraCos 5, 17-19, 2005
272005
Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 37-44, 2019
262019
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ
В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин
Ветеринарна медицина України 7, 38-40, 2006
262006
Ксенобіотики: накопичення, детоксикація та виведення з живих організмів
БО Цудзевич, ОБ Столяр, ІВ Калінін, ВГ Юкало
Тернопіль: Видавництво ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012
242012
Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур
МД Кухтин
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
242008
Протеины казеинового комплекса молока коров (Bos taurus) как предшественники биологически активных пептидов
АВ Юкало, ЛА Сторож, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 5 (4), 021-033, 2012
232012
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Сільськогосподарські машини: конструкції та розрахунок»
АВ Бабій
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
22*2022
Практикум з технології молока та молочних продуктів
ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ...
202016
Electrophoretic separation of the milk protein
A Yukalo, V Yukalo, M Shynkaryk
Proceedings of the International Conference on Bio and Food …, 2009
202009
Соя і соєві продукти-незамінні компоненти в харчуванні людей
ЛА Бейко, ОЄ Мельничук, ОІ Гащук, НВ Хоренжий
202009
Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, СЯ Добровольська
Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2020
192020
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни" Комп'ютерна графіка"
ОН Романюк
ВНТУ, 2010
18*2010
Біологічна активність протеїнів і пептидів молока: монографія
ВГ Юкало
Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя 372, 2021
172021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20