Підписатись
Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tu.edu.te.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
A new insight into phagocytosis of apoptotic cells: proteolytic enzymes divert the recognition and clearance of polymorphonuclear leukocytes by macrophages
K Guzik, M Bzowska, J Smagur, O Krupa, M Sieprawska, J Travis, ...
Cell Death & Differentiation 14 (1), 171-182, 2007
662007
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни" Математичні моделі на ЕОМ"
ВС Меркулов, НМ Завгородня, ОВ Казанко
Український державний університет залізничного транспорту, 2017
38*2017
Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України 2, 45-46, 2008
342008
Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку „екстра” за вмістом мікроорганізмів
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України 10, 42-43, 2010
322010
Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого
МД Кухтин
ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна …, 2011
292011
Критерії ефективності одержання якісного та безпечного молока
МД Кухтин
Тваринництво України 7, 7-8, 2007
292007
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ
В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин
Ветеринарна медицина України 7, 38-40, 2006
272006
Obtaining of casein protein complex fractions from cow milk
VG Yukalo
NutraCos 5, 17-19, 2005
262005
Концепція функціональних харчових продуктів
А Лялик, Л Криськова, Л Кравчук
Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2017
242017
Ксенобіотики: накопичення, детоксикація та виведення з живих організмів
БО Цудзевич, ОБ Столяр, ІВ Калінін, ВГ Юкало
Тернопіль: Видавництво ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012
242012
Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур
МД Кухтин
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
242008
Протеины казеинового комплекса молока коров (Bos taurus) как предшественники биологически активных пептидов
АВ Юкало, ЛА Сторож, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 5 (4), 021-033, 2012
222012
Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 37-44, 2019
212019
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Транспортні засоби» для студентів денної форми навчання спеціальності 275 «Транспортні технології (на …
МВ Бабій, ПВ Попович, ВО Дзюра
ТНТУ, 2018
20*2018
Electrophoretic separation of the milk protein
A Yukalo, V Yukalo, M Shynkaryk
Proceedings of the International Conference on Bio and Food …, 2009
202009
Зміна органолептичних показників сиркової пасти з лляною олією за різних умов зберігання
АТ Лялик, ОС Покотило, МД Кухтин, СЯ Добровольська
Вестник Херсонского национального технического университета, 109-116, 2020
192020
Соя і соєві продукти-незамінні компоненти в харчуванні людей
ЛА Бейко, ОЄ Мельничук, ОІ Гащук, НВ Хоренжий
182009
Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Сільськогосподарські машини: конструкції та розрахунок»
АВ Бабій
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
17*2022
Біологічна активність протеїнів і пептидів молока: монографія
ВГ Юкало
Тернопіль: Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя 372, 2021
162021
Comparison of products of whey proteins concentrate proteolysis, obtained by different proteolytic preparations
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 40-47, 2019
162019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20