Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Кафедра харчової біотехнології і хімії (Department of Food Biotechnology and Chemistry)
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tu.edu.te.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Ксенобіотики: накопичення, детоксикація та виведення з живих організмів
БО Цудзевич, ОБ Столяр, ІВ Калінін, ВГ Юкало
Тернопіль: Видавництво ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012
232012
Протеины казеинового комплекса молока коров (Bos taurus) как предшественники биологически активных пептидов
АВ Юкало, ЛА Сторож, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 5 (4), 2012
192012
Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого
МД Кухтин
ступеня докт. вет. наук: спец. 16.00. 06 “Гігієна тварин та ветеринарна …, 2011
172011
Критерії ефективності одержання якісного та безпечного молока
МД Кухтин
Тваринництво України, 7-8, 2007
152007
Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку „екстра” за вмістом мікроорганізмів
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України, 42-43, 2010
142010
Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ
В Касянчук, О Бергілевич, Я Крижанівський, М Кухтин
Ветеринарна медицина України 7, 38-40, 2006
122006
Протеолиз казеинов ферментами молочнокислих стрептококков
ВГ Юкало, ТЛ Шуляк
Тезисы докладов Всесоюзной конференции" Химические превращения пищевых …, 2003
102003
Утворення ан тигіпертензивних пептидів при модельно му протеолізі β казеїну
ВГ Юкало, БЛ Луговий
Фізіол. журн 46 (3), 78-83, 2000
102000
Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку
МД Кухтин
Ветеринарна медицина України, 45-46, 2008
92008
Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому …
ОС Покотило
Львів, 2008
72008
Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”.
ОІ Вічко, МД Кухтин, О Беркевич, Ю Горюк, В Горюк
Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 2016
62016
Розробка та дослідження кисломолочного продукту–сиркова паста з лляною олією під час зберігання
АТ Лялик
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
62015
Биоактивные пептиды протеинов сыворотки молока коров (Bos taurus)
АВ Юкало, ЕЕ Дацишин, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 6 (5), 2013
62013
Гігієнічне і технологічне нормування психротрофної мікрофлори молока
МД Кухтин, ОС Покотило, ЮБ Перкій, ЮВ Горюк
Наукові праці національного університету харчових технологій, 38-44, 2015
52015
Жирнокислотний склад ліпідів крові за гострого аргінінового панкреатиту у щурів
ІБ Привроцька, ОС Покотило
Експериментальна та клінічна фізіологія і біохімія 4, 19-24, 2011
52011
Білки казеїнового комплексу коров’ячого молока та продукти їх протеолізу за дії ферментів молочнокислих бактерій: дис. на здоб. вченого ступеня доктора біол. наук: 03.00. 04 …
ВГ Юкало
Львів: УААН, 2007
52007
Електрофорез білків молока
ВГ Юкало
Мед. хімія, 79-82, 2000
52000
Изменение качества макаронных изделий обогащенных пищевыми волокнами
ГВ Карпик, ВГ Юрчак
ГВ Карпик, ВГ Юрчак//Сборник научного труда, 136, 2013
42013
Формування мікробних біоплівок на поверхнях різних матеріалів мікроорганізмами, які виділені з технологічного устаткування
МД Кухтин, ЮБ Перкій, НВ Крушельницька
Ветеринарна біотехнологія, 292-297, 2013
42013
Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
ВГ Юрчак, ГВ Карпик, Я Гордієнко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 242-247, 2012
42012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20