Підписатись
Петренко Микола Миколайович
Петренко Микола Миколайович
аспірант, НУХТ, Навчально-науковий інститут харчових технологій, Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розробка технології затяжного печива спеціального призначення з врахуванням вимог нутриціології для людей похилого віку
АМ Дорохович, ММ Петренко
Збірник наукових праць Подільського державного аграрно-технічного …, 2016
142016
Соответствие химического состава печенья требованиям нутрициологии
АН Дорохович, НН Петренко
32015
Разработка технологии затяжного печенья функционального назначения с учетом требований геронтологии
АН Дорохович, НН Петренко
32015
Розроблення затяжного печива дієтично-функціонального призначення для хворих на цукровий діабет
ПО Кириченко, ММ Петренко, АМ Дорохович
32015
Хімічний склад «ідеального» харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів
АМ Дорохович, ММ Петренко
22016
Соответствие химического состава печенья составу идеального пищевого продукта
АН Дорохович, НН Петренко
12015
Разработка технологии затяжного печенья специального назначения на основе грибного пюре и порошка лука
АН Дорохович, НН Петренко
12014
Розвиток інтелектуального потенціалу студентів
ММ Петренко, ТС Корнєєва, НН Петренко, ТС Корнеева
КОД, 2018
2018
Використання інуліну та ізоляту молочного білка при створенні затяжного печива дієтично-функціонального призначення
ММ Петренко, АМ Дорохович
2016
Использование порошка топинамбура в производстве затяжного печенья специального назначения
НН Петренко, АН Дорохович
2015
Impact of mushroom puree and onion powder on baking processes and protracted cookies preservation
N Petrenko, I Dovgun
2015
Використання гарбузового пюре та шроту при створенні затяжного печива з урахуванням вимог геронтології
АМ Дорохович, ММ Петренко, ОС Загранична
2015
Використання овочевої сировини для розробки затяжного печива дієтично-функціонального призначення
ММ Петренко, АМ Дорохович
2015
Использование грибного пюре и сушеного лука в производстве затяжного печенья функционального назначения
НН Петренко, ОС Загранична, АН Дорохович
2014
Аналіз впливу грибного пюре та порошку цибулі на якість затяжного печива
ММ Петренко, АМ Дорохович
2014
Дослідження впливу грибного пюре та порошку цибулі на показники якості затяжного печива
ММ Петренко, ОС Загранична, АМ Дорохович
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–16