Натуральні підсилювачі смаку та аромату харчових продуктів НВ Ларінцева, ОА Каплун, ЄР Франчук Редакційна колегія, 137, 2020 | 1 | 2020 |
Одержання ферментних препаратів лікарського призначення біотехнологічним шляхом ДВ Безрукавий, ЛП Владімірова, НВ Ларінцева, ОМ Огурцов Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2019 | 1 | 2019 |
Удосконалення біотехнологічного способу промислового виробництва L-гістидину АО Чудна, ІВ Фесенко, НВ Ларінцева, ОМ Фролова Харківський політехнічний інститут, 23-25, 2019 | 1 | 2019 |
Удосконалення біотехнології виробництва кормового концентрату вітаміну В12 з відходів спиртових заводів КВ Овчаренко, НВ Ларінцева, ОМ Огурцов Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров ‘я 2, 309, 2019 | 1 | 2019 |
Вплив бурштинової кислоти на біотехнологічний процес культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae ІА Бєлих, КП Маренич, НС Яремінець, СІ Самойленко, НВ Ларінцева Materialy XIV Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji “Naukowa mysl …, 2018 | 1 | 2018 |
Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae ІА Бєлих, КП Маренич, СІ Самойленко, НВ Ларінцева Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», м …, 2018 | 1 | 2018 |
Зміна вмісту інуліну в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами ІА Бєлих, МЮ Григорук, СІ Самойленко, ОС Подпорінова, ... Nauka i studia, 2015 | 1 | 2015 |
Вміст і склад токоферолів в зерні ендоспермових мутантів кукурудзи СМ Тимчук, НВ Ларінцева, ВВ Поздняков, ОВ Анциферова, ... Логос, 2012 | 1 | 2012 |
Удосконалення способу одержання біофунгіцидів НВ Ларінцева, ОА Піпа Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2023 | | 2023 |
Методичні вказівки" Аналітична хімія. Кількісний титриметричний аналіз" до лабораторних робіт з курсу" Аналітична хімія" НВ Ларінцева, СІ Самойленко, ІА Бєлих, ОВ Звягінцева Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |
Реалізація зниження навантаження на органи досудового судочинства з урахуванням європейського досвіду МО Сємко, НВ Ларінцева Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2022 | | 2022 |
Використання інтерактивних технологій у викладанні НВ Ларінцева, ОВ Звягінцева ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Біотехнологія виробництва біодобрив для потреб сільського господарства ІВ Корнило, АО Самойлова, НВ Ларінцева ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Важливість нормативного забезпечення у молокопереробній галузі України НВ Ларінцева, ОВ Звягінцева ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Біотехнологія виробництва гіалуронової кислоти АМ Косс, НВ Ларінцева ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Біотехнологія виробництва високоякісних кормів для сільськогосподарських птахів ІІ Галкін, ВА Гаврютіна, НВ Ларінцева ТОВ" Планета-Прінт", 2021 | | 2021 |
Правочинність обігу дорогоцінних металів в Україні МО Сємко, НВ Ларінцева Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021 | | 2021 |
Забезпечення умови співставності результатів у польових біотехнологічних дослідженнях за допомогою комп'ютерного експерименту ЛВ Горбунов, НВ Ларінцева, ОВ Звягінцева Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2021 | | 2021 |
Формування громадянського суспільства в Україні МО Сємко, НВ Ларінцева | | 2021 |
Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу" Експертиза та безпека продукції виробництв харчових добавок" ТО Овсяннікова, СВ Жирнова, НВ Ларінцева, ОМ Чаплигіна, ... ФЛП Черняк ЛО, 2021 | | 2021 |