Подписаться
Ольга Василенко; Vasylenko Olha
Ольга Василенко; Vasylenko Olha
PhD, asociate professor of Sumy National Agrarian University
Подтвержден адрес электронной почты в домене snau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Загальні технології харчових виробництв
ВА Домарецький, ПЛ Шиян, ММ Калакура, ЛФ Романенко, ЛМ Хомічак, ...
К.: Університет «Україна, 2010
252010
Effect of Ph-shifting treatment on the gel properties of pumpkin seed protein isolate
D Gao, AO Helikh, AM Filon, Z Duan, OO Vasylenko
Journal of Chemistry and Technologies 30 (2), 198-204, 2022
112022
Choice justification of dairy raw materials according to indicators of their structure for obtaining selenium-protein dietary supplements
AH O. Vasylenko
Journal of chemistry and technologies 30 (1), 79-87, 2022
82022
Chemical composition of vetch seeds and protein isolate obtained by pH-shifting treatment
TМ Stepanova, MР Golovko, TМ Golovko, FV Pertsevoi, OO Vasylenko, ...
Journal of Chemistry and Technologies, 2022
42022
The study of quality and safety indicators of mayonnaise on the basis of hemp oil
A Helikh, V Prymenko, O Vasylenko, I Prikhodko
Restaurant and Hotel Consulting. Innovations 4 (2), 345-360, 2021
42021
Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії
А Геліх, В Применко, О Василенко, І Приходько, А Гелих, И Приходько
42021
Розробка багатоагентних структур для вирішення проблем медичної системи діагностування
ОЯ Кузьомін, ОО Василенко, І СВИСТУНОВ
Радіоелектроніка та інформатика 2, 47-54, 2020
42020
Technology of minced poultry products with increased dietary fiber content
Д Фен, Т Степанова, Т Головко, М Головко, Ф Перцевой, О Василенко, ...
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
32023
Моделювання крафтової технології вареної ковбаси «Фірмова плюс»
A Helikh, M Samilyk, V Prymenko, O Vasylenko
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 3 (2), 237-251, 2020
32020
Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі
O Vasylenko, S Lytvynets
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 2 (2), 272-283, 2019
32019
Особливості жанру камерної кантати Олега Киви в контексті композиторських пошуків сучасності
О Василенко
Київське музикознавство: зб. статей.–Київ, 177-187, 2012
32012
Хорова творчість Віктора Степурка в сучасному виконавстві
ОА Василенко
Часопис Національної музичної академії України імені ПІ Чайковського, 30-40, 2018
22018
Напрями модернізації нафтогазового комплексу України через управління цінними паперами= The directions of modernization the oil and gas complex of Ukraine through the …
ЮС Худолій, ОІ Василенко
Гельветика, м. Херсон, 2017
22017
Санітарно-гігієнічні умови організації праці на хлібопекарських підприємствах Сумської області
ОО Василенко, ОВ Семерня, ОА Василенко, ЕВ Семерня
СНАУ, 2021
12021
Творчість М. Колачевського у просторі української культури ХІХ сторіччя
О Василенко
Київське музикознавство, 121-131, 2014
12014
Підвищення обізнаності та компетентності споживачів у виборі харчових продуктів
МП Головко, ОО Василенко, АО Геліх
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
12013
Еколого-економічна ефективність заготівлі лікарської рослинної сировини
С Андрійченко, І Діденко, А Амбер, О Василенко
Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника …, 2023
2023
Sponge cake enriched with beetroot powder and chard puree: nutritional and sensory qualities.
T Holovko, O Bordunova, N Bolhova, O Vasylenko, Y Nazarenko, ...
2023
Nanosized Chitosan and Plasma-Activated Water: Improving the Microbiological and Physicochemical Properties of Vetch (Vicia sativa L.) Bean Sprouts
O Vasylenko, V Pasichnyi, T Holovko, N Lapytska, M Golovko, ...
2023 IEEE 13th International Conference Nanomaterials: Applications …, 2023
2023
СУХЕ МОЛОКО А2 В ТЕХНОЛОГІЇ НИЗЬКОГЛЮТЕНОВИХ БІСКВІТІВ ІЗ БУРЯКОМ
OG Bordunova, YA Samokhina, OO Vasylenko, TM Holovko, NV Bolhova, ...
Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and …, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20