Порівняльна оцінка якості червоного м'яса, отриманого від великої та дрібної рогатої худоби ІМ Басараб, МЗ Паска, ІС Ромашко, ЛК Молдаванова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 1 | 2015 |
Використання м’якуша гарбуза у технології паштетних виробів та їх функціональні характеристики ІМ Басараб, УР Драчук, ІС Ромашко, БІ Галух, ІІ Сімонова, ... Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | | 2019 |
Практичний досвід і перспективи у вирішенні проблеми комплексного використання кісткової сировини на підприємствах м’ясної галузі ЛК Молдаванова, УР Драчук, ІМ Басараб, ІС Ромашко, БІ Галух, ... Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018 | | 2018 |
Сравнительная оценка качества красного мяса, полученные от крупного и мелкого рогатого скота ИМ Басараб, МЗ Паска, ИС Ромашко, ЛК Молдаванова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | | 2015 |
Можливості виробництва сиркових виробів функціонального призначення з сиру кисломолочного МЛК Джурик Н.Р., Ковальчук М.П., Гаврилишин В.В. Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини імені …, 2005 | | 2005 |