Підписатись
Большакова Євгенія Леонідівна
Большакова Євгенія Леонідівна
Інші іменаBolshakova, Y.
Доктор філософії з менеджменту, Полтавський державний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в pdau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Digital transformation in developing economies under the COVID-19 pandemic
Y Safonov, V Borshch, I Shulzhenko, I Zahrebelna, I Bolshakova
IEEE Engineering Management Review 50 (3), 46-57, 2022
82022
Особливості функціонування та тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясної продукції в Україні
ІА Маркіна, ЄЛ Большакова
Ukrainian Journal of Applied Economics 4 (4), 119-128, 2019
72019
Стійкий розвиток українських м’ясопереробних підприємств в умовах сучасного ринкового господарювання
ІА Маркіна, ЄЛ Большакова
Економічний форум, 122-129, 2018
42018
Leadership Excellence in Management of Sustainable Development of Meat-Processing Enterprises
I Markina, O Zhylinska, Y Bolshakova
Sustainable Leadership for Entrepreneurs and Academics: 2018 Prague …, 2019
32019
Прийняття управлінських рішень на м’ясопереробних підприємствах із ризиковою стійкістю: концептуальний підхід
ІА Маркіна, ЄЛ Большакова
Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні …, 2018
32018
Стійкий розвиток підприємств м’ясопереробної промисловості: особливості державного регулювання
ЄЛ БОЛЬШАКОВА
Українськи журнал прикладної економіки, 260-272, 2019
22019
Ірина Анатоліївна МАРКІНА
ЄЛ БОЛЬШАКОВА
2019
КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ М’ЯСОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА
ЄЛ Большакова
THEORY, METHODOLOGY, STRATEGY, 21, 2018
2018
Концептуальні особливості прийняття управлінських рішень у контексті ризикової стійкості підприємств м'ясопереробної промисловості в Україні
ЄЛ Большакова
Харків: ХНТУСГ, 2018
2018
УСТОЙЧИВОЕ РАЗВИТИЕ УКРАИНСКИХ МЯСОПЕРЕРАБАТЫВАЮЩИХ ПРЕДПРИЯТИЙ В УСЛОВИЯХ СОВРЕМЕННОГО РЫНОЧНОГО ХОЗЯЙСТВОВАНИЯ
ІА Маркіна, ЄЛ Большакова
Економічний форум, 122-130, 2018
2018
МЕХАНІЗМ РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЇ УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ
ЄЛ Большакова
Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ …, 0
ТЕНДЕНЦІЇ СПОЖИВАННЯ М’ЯСА В УКРАЇНІ: РЕАЛІЇ ТА ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ
ЄЛ Большакової, ОМ Варченко, ВМ Волошина, ІГ Власенко, ...
МОДЕРНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВА ЯК СИСТЕМА ВЗАЄМОПОВ’ЯЗАНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ
ЄЛ Большакова
СТІЙКИЙ РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКИХ М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ СУЧАСНОГО РИНКОВОГО ГОСПОДАРЮВАННЯ
ЄЛ Большакова
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–14