Підписатись
Ольга Романовська
Ольга Романовська
Чернівецькій торговельно-економічний інститут КНТЕУ, факультет
Підтверджена електронна адреса в chtei-knteu.cv.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напів-фабрикатів з додаванням борошна «здоров’я» та порошку керобу
ММ Кравченко, РП Романенко, ОЛ Романовська
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
52015
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БІСКВІТНОГО ТІСТА З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я»
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук
НАУКОВІ ПРАЦІ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ 21 (5), 200-205, 2015
32015
Порівняльний аналіз реологічних характеристик дисперсних систем на основі какао та керобу
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук
Науковий вісник Чернівецького університету. Хімія, 41-45, 2015
32015
Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном Здоров’я та порошком керобу
МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019
22019
Удосконалення систем управління якістю у закладах готельного та ресторанного бізнесу країни
ОЛ Романовська, ІП Данилюк
Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2016
22016
Розробка технології бісквітів зі зниженим вмістом цукру
О Романовська
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 97-109, 2022
2022
Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, ІП Данилюк
Riga, Latvia:" Baltija Publishing", 2022. 384 p., pp. 210-244, 2022
2022
Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я»
ОЛ Романовська
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки …, 2022
2022
ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ КЕРОБУ ЯК ЦУКРОЗАМІННИКА У ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТІВ
О Романовська
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
2021
Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей
ОЛ Романовська
Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2021
2021
Комплексна оцінка якості бісквітів
О Романовська
Технічні науки та технології, 121-128, 2021
2021
РОЗВИТОК РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
О Романовська, О Михальська
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПАКУВАННЯ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
О Романовська, Л Філікович
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЕКОПАКОВАННЯ
О Романовська, І Бирзу
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021
2021
СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА БУКОВИНИ
М Кравченко, Т Незвещук-Когут, О Романовська
Маркетинг як основа формування стратегії соціально-економічного розвитку …, 2020
2020
Характерні риси вимушеного або екстреного дистанційного навчання
М Ель Махді, О Романовська
Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації, 2020
2020
ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ
О Романовська, М Кравченко
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
2020
Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу
ОЛ Романовська, МФ Кравченко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету/ТДАТУ. 2019 …, 2019
2019
Дослідження механізму впливу харчових добавок на реологічні властивості дисперсних систем на основі пшеничного борошна
СД Борук, МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Науковий вісник Чернівецького університету. Хімія 819, 12-16, 2019
2019
Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном" Здоров'я"
ОЛ Романовська, МФ Кравченко, ВА Піддубний
Товари і ринки. Технічні науки. 2017.№ 2. С. 86-96., 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20