Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напів-фабрикатів з додаванням борошна «здоров’я» та порошку керобу ММ Кравченко, РП Романенко, ОЛ Романовська Харчова наука та технологія 9 (4), 2015 | 5 | 2015 |
РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БІСКВІТНОГО ТІСТА З БОРОШНОМ «ЗДОРОВ’Я» МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук НАУКОВІ ПРАЦІ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ 21 (5), 200-205, 2015 | 3 | 2015 |
Порівняльний аналіз реологічних характеристик дисперсних систем на основі какао та керобу МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук Науковий вісник Чернівецького університету. Хімія, 41-45, 2015 | 3 | 2015 |
Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном Здоров’я та порошком керобу МФ Кравченко, ОЛ Романовська Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2019 | 2 | 2019 |
Удосконалення систем управління якістю у закладах готельного та ресторанного бізнесу країни ОЛ Романовська, ІП Данилюк Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2016 | 2 | 2016 |
Розробка технології бісквітів зі зниженим вмістом цукру О Романовська Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 5 (1), 97-109, 2022 | | 2022 |
Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей МФ Кравченко, ОЛ Романовська, ІП Данилюк Riga, Latvia:" Baltija Publishing", 2022. 384 p., pp. 210-244, 2022 | | 2022 |
Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я» ОЛ Романовська Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки …, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ КЕРОБУ ЯК ЦУКРОЗАМІННИКА У ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТІВ О Романовська Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021 | | 2021 |
Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей ОЛ Романовська Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2021 | | 2021 |
Комплексна оцінка якості бісквітів О Романовська Технічні науки та технології, 121-128, 2021 | | 2021 |
РОЗВИТОК РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ О Романовська, О Михальська СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПАКУВАННЯ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ О Романовська, Л Філікович СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЕКОПАКОВАННЯ О Романовська, І Бирзу СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2021 | | 2021 |
СТАН ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА БУКОВИНИ М Кравченко, Т Незвещук-Когут, О Романовська Маркетинг як основа формування стратегії соціально-економічного розвитку …, 2020 | | 2020 |
Характерні риси вимушеного або екстреного дистанційного навчання М Ель Махді, О Романовська Проблеми інтеграції освіти, науки та бізнесу в умовах глобалізації, 2020 | | 2020 |
ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ О Романовська, М Кравченко СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020 | | 2020 |
Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу ОЛ Романовська, МФ Кравченко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету/ТДАТУ. 2019 …, 2019 | | 2019 |
Дослідження механізму впливу харчових добавок на реологічні властивості дисперсних систем на основі пшеничного борошна СД Борук, МФ Кравченко, ОЛ Романовська Науковий вісник Чернівецького університету. Хімія 819, 12-16, 2019 | | 2019 |
Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном" Здоров'я" ОЛ Романовська, МФ Кравченко, ВА Піддубний Товари і ринки. Технічні науки. 2017.№ 2. С. 86-96., 2017 | | 2017 |