Культура харчування студентської молоді–як складова стратегії формування здоров’язбережувальної поведінки особистості НМ Фундюр, ОВ Кушнір Голова оргкомітету–Шкарлет Сергій Миколайович, доктор економічних наук, 219, 2019 | 1 | 2019 |
Гігієнічна оцінка збалансованості раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці за вмістом жирів та поліненасичених жирних кислот ЛІ Власик, ОВ Кушнір, ТІ Грачова, НМ Фундюр, ОМ Жуковський, ... Клінічна та експериментальна патологія, 25-29, 2015 | 1 | 2015 |
Особливості змін способу життя сучасної молоді в умовах сьогодення ОМ Жуковський, OВ Кушнір, ТІ Грачова, НМ Фундюр, ОМ Іфтода ДВНЗ «УжНУ», 2023 | | 2023 |
Oсобливості забезпечення батьками протиепідемічної безпеки дітей дошкільного віку НМ Фундюр БДМУ, 2022 | | 2022 |
Радіостимуляція як явище гормезису НМ Фундюр БДМУ, 2021 | | 2021 |
Гігієнічні рекомендації щодо організації харчування осіб, зайнятих розумовою працею НМ Фундюр БДМУ, 2020 | | 2020 |
Особливості споживання студентською молоддю харчових продуктів, що містять кофеїн НМ Фундюр Буковинський державний медичний університет, 2019 | | 2019 |
Гігієнічна оцінка збалансованості раціонів харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці ОВ Кушнір, ТІ Грачова, НМ Фундюр, ОМ Жуковський, ОМ Іфтода, ... Єдине здоров’я та проблеми харчування України, 59-66, 2019 | | 2019 |
Особливості харчування людини за умов радіаційного забруднення довкілля НМ Фундюр, ТІ Грачова, ВО Селезньова Буковинський державний медичний університет, 2018 | | 2018 |
ФІЗІОЛОГО-ГІГІЄНІЧНІ АСПЕКТИ ПОЗИТИВНОГО ВПЛИВУ ФІЗИЧНОЇ АКТИВНОСТІ НА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ НМ Фундюр, ОВ Кушнір, ЯВ Романчук Редакційна колегія, 629, 2018 | | 2018 |
Загальна теорія здоров’я та здоров’язбереження ІМ Авдєєнко, ОМ Бельорін-Еррера, ІС Бєляєв, ОМ Бєляєва, КО Бігуняк, ... ХНПУ імені ГС Сковороди, ФОП Петров ВВ, вид. Рожко СГ, 2017 | | 2017 |
Гігієнічні основи профілактики ожиріння НМ Фундюр, ОВ Кушнір, ОМ Іфтода, ОЯ Гуцул БДМУ, 2017 | | 2017 |
Недостатність вітаміну D як актуальна медико-соціальна проблема ОВ Кушнір, НМ Фундюр, ОМ Іфтода, ОП Коротун БДМУ, 2017 | | 2017 |
ВЛИЯНИЕ МИКРОСОЦИУМА НА ФОРМИРОВАНИЕ ВРЕДНЫХ ПРИВЫЧЕК В СТУДЕНЧЕСКОЙ СРЕДЕ НМ Фундюр, ОВ Кушнир, ОГ Кметь Печатается по решению редакционно-издательского совета Восточно-Сибирского …, 2017 | | 2017 |
Особливості харчування людей похилого віку НМ Фундюр, ОВ Кушнір, ОМ Іфтода Буковинський державний медичний університет, 2016 | | 2016 |
Гігієнічна характеристика збалансованості мінерального складу раціонів харчування дітей дошкільного віку в ДНЗ м. Чернівці ЛІ Власик, НМ Фундюр, ОВ Кушнір, ТІ Грачова, ОМ Іфтода Буковинський державний медичний університет, 2016 | | 2016 |
Особливості харчування людини за умов впливу екологічно несприятливого середовища НМ Фундюр, ОМ Іфтода Тези доповідей" Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем …, 2016 | | 2016 |
Особливості харчування осіб, зайнятих розумовою працею НМ Фундюр, ОВ Кушнір Тези доповідей" Екологічний стан і здоров'я жителів міських екосистем …, 2016 | | 2016 |
Раціональні аспекти нетрадиційного харчування як елементи дієтотерапії ОВ Кушнір, НМ Фундюр, ТІ Грачова ББК 24.2 Е 45, 96, 2016 | | 2016 |
Гігієнічна оцінка харчування дітей дошкільного віку в дитячих навчальних закладах м. Чернівці ЛІ Власик, НМ Фундюр, ТІ Грачова, ОМ Іфтода Буковинський державний медичний університет, 2015 | | 2015 |