Підписатись
Галинська Олена Миколаївна/Galynska Olena
Галинська Олена Миколаївна/Galynska Olena
Національний університет харчових технологій/PhD, Associate Professor
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Фразеологізми як знаки культурної інформації
ОМ Галинська
272011
Типологія кодів культури в українській і англійській інтертекстуальній фразеології
ОМ Галинська
92012
Innovative Teaching Technologies as a Way to Increase Students’ Competitiveness
NSL O. M. Galynska, N. V. Shkoliar, Z. I. Dziubata, S. V. Kravets
International Journal of Education and Information Technologies, P. 215-226, 2021
5*2021
BUSINESS SIMULATION GAMES IN DEVELOPING PRE-SERVICE RESTAURANT MANAGERS’SPEECH INTERACTION COMPETENCE USING GPTChat
S Nikolaeva, V Chernysh, H Boiko, O Galynska
Advanced Education, 27-37, 2023
32023
Репрезентація мотивів субстантивного граматичного коду в англійських та українських фразеологізмах
Галинська
Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. – Серія: Філологія …, 2016
32016
Єдиний вступний іспит з іноземної мови: структура, завдання та стратегії у процесі підготовці здобувачів вищої освіти
О ГАЛИНСЬКА
АКТУАЛЬНI ПИТАННЯ ГУМАНIТАРНИХ НАУК, 2021203, 2021
22021
Переваги дистанційного навчання іноземної мови для студентів немовних вищих навчальних закладів
ОМ Галинська
22015
Презентація як активний метод навчання англійської мови
ОМ Галинська
22015
Екстралінгвальні та інтралінгвальні фактори виникнення інтертекстуальної фразеології
ОМ Галинська
22010
Linguo-cultural approach to intertextual phraseology.
O Galynska
Science and Education a New Dimension. Philology 18 (80), 38-41, 2016
12016
Специфіка англомовної терміносистеми менеджменту як сфери бізнес-діяльності
ОМ Галинська
Наукові записки Національного університету Острозька академія. Серія …, 2014
12014
Coaching principles and tools in the English language teaching (ELT) for bachelors of food technologies
G O.
Матеріали ІІ Міжнародної онлайн-конференції «Фахові мови й новітні підходи …, 2021
2021
Implementation of flipped learning methodology for the students major in food technologies in learning English for professional purpose
G O.
Качество подготовки специалистов в техническом университете: проблемы …, 2020
2020
Ключові етноконцепти крізь призму лінгвокультур (на матеріалі української та англійської народної фразеології)
ГО М.
Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського …, 2020
2020
‘Bread’ idioms of food code of culture: linguocultural approach
O Halynska
Scientific Research Priorities–2018: Theoretical and practical value, Nowy …, 2019
2019
Прийоми мнемоніки при викладанні іноземної мови професійного спрямування студентам технічних спеціальностей
ГО М.
Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її …, 2019
2019
Communicative language teaching: current status in the aspect of teaching English for future technologists
G O.
Міжнародна наукова Інтернет-конференція «Гуманітарна складова вищої освіти …, 2018
2018
FOOD CULTURAL CODE IN BRITISH LINGUOCULTURE (USING CONCEPTS ‘BREAD’AND ‘MILK’AS EXAMPLES)
O Galynska
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 149, 2018
2018
Етноунікальна символіка внутрішньомовних українських та англійських інтертекстуальних фразеологізмів у межах антропного коду культури
Г О.
«Міжкультурна комунікація і перекладознавство: точки дотику та перспективи …, 2018
2018
Використання пісенного матеріалу в процесі вивчення іноземної мови
ГО М.
Програма і матеріали ІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20