Фразеологізми як знаки культурної інформації ОМ Галинська | 27 | 2011 |
Типологія кодів культури в українській і англійській інтертекстуальній фразеології ОМ Галинська | 9 | 2012 |
Innovative Teaching Technologies as a Way to Increase Students’ Competitiveness NSL O. M. Galynska, N. V. Shkoliar, Z. I. Dziubata, S. V. Kravets International Journal of Education and Information Technologies, P. 215-226, 2021 | 5* | 2021 |
BUSINESS SIMULATION GAMES IN DEVELOPING PRE-SERVICE RESTAURANT MANAGERS’SPEECH INTERACTION COMPETENCE USING GPTChat S Nikolaeva, V Chernysh, H Boiko, O Galynska Advanced Education, 27-37, 2023 | 3 | 2023 |
Репрезентація мотивів субстантивного граматичного коду в англійських та українських фразеологізмах Галинська Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. – Серія: Філологія …, 2016 | 3 | 2016 |
Єдиний вступний іспит з іноземної мови: структура, завдання та стратегії у процесі підготовці здобувачів вищої освіти О ГАЛИНСЬКА АКТУАЛЬНI ПИТАННЯ ГУМАНIТАРНИХ НАУК, 2021203, 2021 | 2 | 2021 |
Переваги дистанційного навчання іноземної мови для студентів немовних вищих навчальних закладів ОМ Галинська | 2 | 2015 |
Презентація як активний метод навчання англійської мови ОМ Галинська | 2 | 2015 |
Екстралінгвальні та інтралінгвальні фактори виникнення інтертекстуальної фразеології ОМ Галинська | 2 | 2010 |
Linguo-cultural approach to intertextual phraseology. O Galynska Science and Education a New Dimension. Philology 18 (80), 38-41, 2016 | 1 | 2016 |
Специфіка англомовної терміносистеми менеджменту як сфери бізнес-діяльності ОМ Галинська Наукові записки Національного університету Острозька академія. Серія …, 2014 | 1 | 2014 |
Coaching principles and tools in the English language teaching (ELT) for bachelors of food technologies G O. Матеріали ІІ Міжнародної онлайн-конференції «Фахові мови й новітні підходи …, 2021 | | 2021 |
Implementation of flipped learning methodology for the students major in food technologies in learning English for professional purpose G O. Качество подготовки специалистов в техническом университете: проблемы …, 2020 | | 2020 |
Ключові етноконцепти крізь призму лінгвокультур (на матеріалі української та англійської народної фразеології) ГО М. Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І.Вернадського …, 2020 | | 2020 |
‘Bread’ idioms of food code of culture: linguocultural approach O Halynska Scientific Research Priorities–2018: Theoretical and practical value, Nowy …, 2019 | | 2019 |
Прийоми мнемоніки при викладанні іноземної мови професійного спрямування студентам технічних спеціальностей ГО М. Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її …, 2019 | | 2019 |
Communicative language teaching: current status in the aspect of teaching English for future technologists G O. Міжнародна наукова Інтернет-конференція «Гуманітарна складова вищої освіти …, 2018 | | 2018 |
FOOD CULTURAL CODE IN BRITISH LINGUOCULTURE (USING CONCEPTS ‘BREAD’AND ‘MILK’AS EXAMPLES) O Galynska МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 149, 2018 | | 2018 |
Етноунікальна символіка внутрішньомовних українських та англійських інтертекстуальних фразеологізмів у межах антропного коду культури Г О. «Міжкультурна комунікація і перекладознавство: точки дотику та перспективи …, 2018 | | 2018 |
Використання пісенного матеріалу в процесі вивчення іноземної мови ГО М. Програма і матеріали ІIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції …, 2017 | | 2017 |