Follow
Богдан Сергійович Пащенко
Богдан Сергійович Пащенко
доцент кафедри експертизи харових продуктів Національного університету харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Constitutive Equation for Numerical Simulation of Elastic-Viscous - Plastic Disperse Materials Deformation Process
,E. Shtefan, B. Pashchenko, S. Blagenko, S. Yastreba
Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018
8*2018
Effect of Phase Composition on Cavitation Resistance of Ceramics
,A. Litvinenko, Yu. Boyko, B. Pashchenko, Yu. Sukhenko
Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018
5*2018
Визначення концентрацій фаз при мембранному фільтруванні рідких середовищ
Пащенко, Б. С., Штефан, Є. В.
Програма і матеріали ХVІ Міжнародної конференції «Удосконалення процесів і …, 2016
5*2016
Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості
Пащенко, Б.С., Литвиненко, О.А., Штефан, Є.В.
Харчова промисловість, 123, 2016
3*2016
Зносостійкість кераміки для фільтраційних мембран
Литвиненко, О. А., Пащенко, Б. С.
Міжвузівський збірник "НАУКОВІ НОТАТКИ", 105-109, 2018
22018
ОСОБЛИВОСТІ ЗНОШУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВИХ СЕРЕДОВИЩАХ
Литвиненко О.А., Штефан Є.В., Пащенко Б.С.
Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0 …, 2017
22017
Інформаційно-аналітична методика для прогнозування і розрахунку конструктивних параметрів мембранних фільтрувальних елементів
БС Пащенко, ОА Литвиненко, ЄВ Штефан
12019
Моделювання ущільнення шару осаду при мембранному розділенні
БС Пащенко, ЄВ Штефан
12018
Аналіз структурно-механічних параметрів керамічних мембран в технологічному процесі виготовлення
Пащенко, Б. С. , Штефан, Є. В., Штерн, М. Б. , Міхайлов, О. В.
Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС …, 2016
1*2016
Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів
ЄВ Сокол, БС Пащенко
2024
Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання
ЄМ Власюк, БС Пащенко
2024
Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді
ВВ Салата, БС Пащенко
2024
Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України
С Слободенюк, БС Пащенко
2024
Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення
Д Панченко, БС Пащенко
2024
Гігієнічний дизайн обладнання як складова забезпечення якості та безпечності харчових продуктів
БС Пащенко
2023
Метод Kanban як ефективний інструмент підходу JIT в рамках Lean-виробництва харчової продукції
ЄВ Кисельова, БС Пащенко
2023
Ефективність Agile-методик у LEAN-виробництві харчової продукції
БС Пащенко
2023
Система упорядкування 5S як інструмент Lean-виробництва харчової продукції
КВ Шинкарюк, БС Пащенко
Київ: НУХТ, 2023
2023
Інструмент SMED як ефективний засіб LEAN-трансформації та підвищення ефективності роботи харчового підприємства
БС Пащенко
2023
Вплив застосування живильних середовищ на вологоутримуючу здатність пророщеного вівса
АС Дубівко, БС Пащенко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20