Constitutive Equation for Numerical Simulation of Elastic-Viscous - Plastic Disperse Materials Deformation Process ,E. Shtefan, B. Pashchenko, S. Blagenko, S. Yastreba Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018 | 8* | 2018 |
Effect of Phase Composition on Cavitation Resistance of Ceramics ,A. Litvinenko, Yu. Boyko, B. Pashchenko, Yu. Sukhenko Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018 | 5* | 2018 |
Визначення концентрацій фаз при мембранному фільтруванні рідких середовищ Пащенко, Б. С., Штефан, Є. В. Програма і матеріали ХVІ Міжнародної конференції «Удосконалення процесів і …, 2016 | 5* | 2016 |
Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості Пащенко, Б.С., Литвиненко, О.А., Штефан, Є.В. Харчова промисловість, 123, 2016 | 3* | 2016 |
Зносостійкість кераміки для фільтраційних мембран Литвиненко, О. А., Пащенко, Б. С. Міжвузівський збірник "НАУКОВІ НОТАТКИ", 105-109, 2018 | 2 | 2018 |
ОСОБЛИВОСТІ ЗНОШУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВИХ СЕРЕДОВИЩАХ Литвиненко О.А., Штефан Є.В., Пащенко Б.С. Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0 …, 2017 | 2 | 2017 |
Інформаційно-аналітична методика для прогнозування і розрахунку конструктивних параметрів мембранних фільтрувальних елементів БС Пащенко, ОА Литвиненко, ЄВ Штефан | 1 | 2019 |
Моделювання ущільнення шару осаду при мембранному розділенні БС Пащенко, ЄВ Штефан | 1 | 2018 |
Аналіз структурно-механічних параметрів керамічних мембран в технологічному процесі виготовлення Пащенко, Б. С. , Штефан, Є. В., Штерн, М. Б. , Міхайлов, О. В. Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС …, 2016 | 1* | 2016 |
Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів ЄВ Сокол, БС Пащенко | | 2024 |
Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання ЄМ Власюк, БС Пащенко | | 2024 |
Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді ВВ Салата, БС Пащенко | | 2024 |
Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України С Слободенюк, БС Пащенко | | 2024 |
Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення Д Панченко, БС Пащенко | | 2024 |
Гігієнічний дизайн обладнання як складова забезпечення якості та безпечності харчових продуктів БС Пащенко | | 2023 |
Метод Kanban як ефективний інструмент підходу JIT в рамках Lean-виробництва харчової продукції ЄВ Кисельова, БС Пащенко | | 2023 |
Ефективність Agile-методик у LEAN-виробництві харчової продукції БС Пащенко | | 2023 |
Система упорядкування 5S як інструмент Lean-виробництва харчової продукції КВ Шинкарюк, БС Пащенко Київ: НУХТ, 2023 | | 2023 |
Інструмент SMED як ефективний засіб LEAN-трансформації та підвищення ефективності роботи харчового підприємства БС Пащенко | | 2023 |
Вплив застосування живильних середовищ на вологоутримуючу здатність пророщеного вівса АС Дубівко, БС Пащенко Харків: ДБТУ, 2023 | | 2023 |