Constitutive Equation for Numerical Simulation of Elastic-Viscous - Plastic Disperse Materials Deformation Process ,E. Shtefan, B. Pashchenko, S. Blagenko, S. Yastreba Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018 | 9* | 2018 |
Effect of Phase Composition on Cavitation Resistance of Ceramics ,A. Litvinenko, Yu. Boyko, B. Pashchenko, Yu. Sukhenko Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018 | 5* | 2018 |
Визначення концентрацій фаз при мембранному фільтруванні рідких середовищ Пащенко, Б. С., Штефан, Є. В. Програма і матеріали ХVІ Міжнародної конференції «Удосконалення процесів і …, 2016 | 5* | 2016 |
Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості Пащенко, Б.С., Литвиненко, О.А., Штефан, Є.В. Харчова промисловість, 123, 2016 | 4 | 2016 |
Інформаційно-аналітична методика для прогнозування і розрахунку конструктивних параметрів мембранних фільтрувальних елементів БС Пащенко, ОА Литвиненко, ЄВ Штефан | 2 | 2019 |
Моделювання ущільнення шару осаду при мембранному розділенні БС Пащенко, ЄВ Штефан | 2 | 2018 |
Зносостійкість кераміки для фільтраційних мембран Литвиненко, О. А., Пащенко, Б. С. Міжвузівський збірник "НАУКОВІ НОТАТКИ", 105-109, 2018 | 2 | 2018 |
ОСОБЛИВОСТІ ЗНОШУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВИХ СЕРЕДОВИЩАХ Литвиненко О.А., Штефан Є.В., Пащенко Б.С. Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0 …, 2017 | 2 | 2017 |
Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду БС Пащенко | 1 | 2020 |
Analysis of the structural and mechanical parameters of the ceramic membranes in the technological process of manufacturing Pashchenko, B., Shtern, M., Shtefan, E., Mikhailov, O. 8th Central European Congress on Food 2016 – Food Science for Well-being …, 2016 | 1* | 2016 |
Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств Некоз, О. І., Литвиненко, О. А., Пащенко, Б. С. Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | 1* | 2016 |
Аналіз структурно-механічних параметрів керамічних мембран в технологічному процесі виготовлення Пащенко, Б. С. , Штефан, Є. В., Штерн, М. Б. , Міхайлов, О. В. Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС …, 2016 | 1* | 2016 |
Моделювання пресування порошкових виробів з урахуванням ущільнення біпористих матеріалів Пащенко, Б.С. Програма і матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених …, 2016 | 1 | 2016 |
Застосування інструментів Lean-мислення для релокації операторів ринку харчової продукції під час повномасштабного вторгнення ЄВ Сокол, БС Пащенко | | 2024 |
Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів ЄВ Сокол, БС Пащенко | | 2024 |
Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання ЄМ Власюк, БС Пащенко | | 2024 |
Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді ВВ Салата, БС Пащенко | | 2024 |
Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України С Слободенюк, БС Пащенко | | 2024 |
Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення Д Панченко, БС Пащенко | | 2024 |
Гігієнічний дизайн обладнання як складова забезпечення якості та безпечності харчових продуктів БС Пащенко | | 2023 |