Підписатись
Богдан Сергійович Пащенко
Богдан Сергійович Пащенко
доцент кафедри експертизи харових продуктів Національного університету харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Constitutive Equation for Numerical Simulation of Elastic-Viscous - Plastic Disperse Materials Deformation Process
,E. Shtefan, B. Pashchenko, S. Blagenko, S. Yastreba
Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018
9*2018
Effect of Phase Composition on Cavitation Resistance of Ceramics
,A. Litvinenko, Yu. Boyko, B. Pashchenko, Yu. Sukhenko
Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018
5*2018
Визначення концентрацій фаз при мембранному фільтруванні рідких середовищ
Пащенко, Б. С., Штефан, Є. В.
Програма і матеріали ХVІ Міжнародної конференції «Удосконалення процесів і …, 2016
5*2016
Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості
Пащенко, Б.С., Литвиненко, О.А., Штефан, Є.В.
Харчова промисловість, 123, 2016
4*2016
Інформаційно-аналітична методика для прогнозування і розрахунку конструктивних параметрів мембранних фільтрувальних елементів
БС Пащенко, ОА Литвиненко, ЄВ Штефан
22019
Моделювання ущільнення шару осаду при мембранному розділенні
БС Пащенко, ЄВ Штефан
22018
Зносостійкість кераміки для фільтраційних мембран
Литвиненко, О. А., Пащенко, Б. С.
Міжвузівський збірник "НАУКОВІ НОТАТКИ", 105-109, 2018
22018
ОСОБЛИВОСТІ ЗНОШУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВИХ СЕРЕДОВИЩАХ
Литвиненко О.А., Штефан Є.В., Пащенко Б.С.
Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0 …, 2017
22017
Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду
БС Пащенко
12020
Analysis of the structural and mechanical parameters of the ceramic membranes in the technological process of manufacturing
Pashchenko, B., Shtern, M., Shtefan, E., Mikhailov, O.
8th Central European Congress on Food 2016 – Food Science for Well-being …, 2016
1*2016
Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств
Некоз, О. І., Литвиненко, О. А., Пащенко, Б. С.
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
1*2016
Аналіз структурно-механічних параметрів керамічних мембран в технологічному процесі виготовлення
Пащенко, Б. С. , Штефан, Є. В., Штерн, М. Б. , Міхайлов, О. В.
Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС …, 2016
1*2016
Моделювання пресування порошкових виробів з урахуванням ущільнення біпористих матеріалів
Пащенко, Б.С.
Програма і матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених …, 2016
12016
Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів
ЄВ Сокол, БС Пащенко
2024
Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання
ЄМ Власюк, БС Пащенко
2024
Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді
ВВ Салата, БС Пащенко
2024
Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України
С Слободенюк, БС Пащенко
2024
Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення
Д Панченко, БС Пащенко
2024
Гігієнічний дизайн обладнання як складова забезпечення якості та безпечності харчових продуктів
БС Пащенко
2023
Метод Kanban як ефективний інструмент підходу JIT в рамках Lean-виробництва харчової продукції
ЄВ Кисельова, БС Пащенко
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20