Підписатись
Богдан Сергійович Пащенко
Богдан Сергійович Пащенко
доцент кафедри експертизи харових продуктів Національного університету харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Constitutive Equation for Numerical Simulation of Elastic-Viscous - Plastic Disperse Materials Deformation Process
,E. Shtefan, B. Pashchenko, S. Blagenko, S. Yastreba
Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018
8*2018
Effect of Phase Composition on Cavitation Resistance of Ceramics
,A. Litvinenko, Yu. Boyko, B. Pashchenko, Yu. Sukhenko
Advances in Design, Simulation and Manufacturing Proceedings of the …, 2018
5*2018
Визначення концентрацій фаз при мембранному фільтруванні рідких середовищ
Пащенко, Б. С., Штефан, Є. В.
Програма і матеріали ХVІ Міжнародної конференції «Удосконалення процесів і …, 2016
5*2016
Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості
Пащенко, Б.С., Литвиненко, О.А., Штефан, Є.В.
Харчова промисловість, 123, 2016
3*2016
Зносостійкість кераміки для фільтраційних мембран
Литвиненко, О. А., Пащенко, Б. С.
Міжвузівський збірник "НАУКОВІ НОТАТКИ", 105-109, 2018
22018
ОСОБЛИВОСТІ ЗНОШУВАННЯ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВИХ СЕРЕДОВИЩАХ
Литвиненко О.А., Штефан Є.В., Пащенко Б.С.
Системи розроблення та постановлення продукції на виробництво. Індустрія 4.0 …, 2017
22017
Інформаційно-аналітична методика для прогнозування і розрахунку конструктивних параметрів мембранних фільтрувальних елементів
БС Пащенко, ОА Литвиненко, ЄВ Штефан
12019
Моделювання ущільнення шару осаду при мембранному розділенні
БС Пащенко, ЄВ Штефан
12018
Аналіз структурно-механічних параметрів керамічних мембран в технологічному процесі виготовлення
Пащенко, Б. С. , Штефан, Є. В., Штерн, М. Б. , Міхайлов, О. В.
Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС …, 2016
1*2016
Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів
ЄВ Сокол, БС Пащенко
2024
Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання
ЄМ Власюк, БС Пащенко
2024
Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді
ВВ Салата, БС Пащенко
2024
Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України
С Слободенюк, БС Пащенко
2024
Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення
Д Панченко, БС Пащенко
2024
Гігієнічний дизайн обладнання як складова забезпечення якості та безпечності харчових продуктів
БС Пащенко
2023
Метод Kanban як ефективний інструмент підходу JIT в рамках Lean-виробництва харчової продукції
ЄВ Кисельова, БС Пащенко
2023
Ефективність Agile-методик у LEAN-виробництві харчової продукції
БС Пащенко
2023
Система упорядкування 5S як інструмент Lean-виробництва харчової продукції
КВ Шинкарюк, БС Пащенко
Київ: НУХТ, 2023
2023
Інструмент SMED як ефективний засіб LEAN-трансформації та підвищення ефективності роботи харчового підприємства
БС Пащенко
2023
Вплив застосування живильних середовищ на вологоутримуючу здатність пророщеного вівса
АС Дубівко, БС Пащенко
Харків: ДБТУ, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20