Подписаться
Лілія Івашина
Лілія Івашина
доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЧДТУ
Подтвержден адрес электронной почты в домене chdtu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Перспективи та проблеми кейтерингу в Україні
ЛЛ Івашина
Глобальні та національні проблеми економіки, 314-317, 2017
222017
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу як складника індустрії гостинності
ЛЛ Івашина
Економіка і суспільство, 597-600, 2018
142018
Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодовміщуючих водоростевих добавок: монографія
ГВ Дейниченко, ЛЛ Івашина, ТО Колісниченко
Х.: ХДУХТ, 2011
92011
Соціально-орієнтована рекреаційна привабливість міста Черкаси
ЛЛ Івашина, СС Бєляєва
Вісник Одеського національного університету 20 (1/1), 90-95, 2015
42015
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2021
32021
Воєнний стан: особливості організації готельно-ресторанного бізнесу на Черкащині
Л Івашина, Л Бишовець
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 5-8, 2022
22022
Біологічні активні речовини волоського горіху та їх застосування в продуктах харчування
ЛЛ Івашина, ВВ Наконечний
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2021
22021
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної
НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2020
22020
Тренінги як інноваційний метод здобуття комунікативних компетенцій
СС Бєляєва, ЛЛ Івашина, НВ Корнілова
Молодий вчений, 235-241, 2020
22020
Інновації‒чинник забезпечення фінансової стабільності закладів ресторанного господарства
ЛЛ Івашина, РІ Краснощокий
Редакційна колегія, 234, 2020
22020
Безпека туристів–запорука успіху туристичного бізнесу
ЛЛ Івашина
Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер.: Економічні науки …, 2015
22015
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
ЛЛ Івашина
Харків, 2011
22011
Проблеми харчування сучасних студентів
ЛЛ Івашина, ВВ Калюжний
ТОМ 2, 188, 0
2
КРАФТОВІ СИРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЕКОПРОДУКТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Л Івашина, Л Бишовець, О Оліферчук
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 32-39, 2023
12023
3.2. ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА РАХУНОК ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
ЛЛ Івашина, ОБ Куракін, ЛГ Бишовець
Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023
12023
Збагачення харчових продуктів сполуками йоду
ЛЛ Івашина, МІ Шинкаренко
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2021
12021
Проблеми розвитку готельного господарства у місті Черкаси під час пандемії
ГМ Чепурда, ЛЛ Івашина
Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 2020
12020
Кав’ярні: сучасні тенденції ресторанного бізнесу
ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін
Вчені записки Таврійського національного університету імені ІВ Вернадського …, 2020
12020
Розвиток концептуальних ресторанів в Україні
ЛЛ Івашина, ДВ Дорофеєва
Редакційна колегія, 49, 2020
12020
Особливості ресторанів при готелях
ЛЛ Івашина, СІ Томюк
Редакційна колегія, 250, 2019
12019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20