Перспективи та проблеми кейтерингу в Україні ЛЛ Івашина Глобальні та національні проблеми економіки, 314-317, 2017 | 22 | 2017 |
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу як складника індустрії гостинності ЛЛ Івашина Економіка і суспільство, 597-600, 2018 | 14 | 2018 |
Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодовміщуючих водоростевих добавок: монографія ГВ Дейниченко, ЛЛ Івашина, ТО Колісниченко Х.: ХДУХТ, 2011 | 9 | 2011 |
Соціально-орієнтована рекреаційна привабливість міста Черкаси ЛЛ Івашина, СС Бєляєва Вісник Одеського національного університету 20 (1/1), 90-95, 2015 | 4 | 2015 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 3 | 2021 |
Воєнний стан: особливості організації готельно-ресторанного бізнесу на Черкащині Л Івашина, Л Бишовець Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 5-8, 2022 | 2 | 2022 |
Біологічні активні речовини волоського горіху та їх застосування в продуктах харчування ЛЛ Івашина, ВВ Наконечний СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2021 | 2 | 2021 |
Інноваційні напрями розвитку харчових технологій: колективна монографія/за загальн. ред. канд. техн. наук, доц. НА Нагурної НА Нагурна, АО Абрамова, ЮО Безносик, СС Бєляєва, ОА Білик, ... Черкаси: ЧДТУ, 2020 | 2 | 2020 |
Тренінги як інноваційний метод здобуття комунікативних компетенцій СС Бєляєва, ЛЛ Івашина, НВ Корнілова Молодий вчений, 235-241, 2020 | 2 | 2020 |
Інновації‒чинник забезпечення фінансової стабільності закладів ресторанного господарства ЛЛ Івашина, РІ Краснощокий Редакційна колегія, 234, 2020 | 2 | 2020 |
Безпека туристів–запорука успіху туристичного бізнесу ЛЛ Івашина Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер.: Економічні науки …, 2015 | 2 | 2015 |
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками ЛЛ Івашина Харків, 2011 | 2 | 2011 |
Проблеми харчування сучасних студентів ЛЛ Івашина, ВВ Калюжний ТОМ 2, 188, 0 | 2 | |
КРАФТОВІ СИРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЕКОПРОДУКТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА Л Івашина, Л Бишовець, О Оліферчук Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 32-39, 2023 | 1 | 2023 |
3.2. ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЗА РАХУНОК ДОБАВОК РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ЛЛ Івашина, ОБ Куракін, ЛГ Бишовець Затверджено вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2023 | 1 | 2023 |
Збагачення харчових продуктів сполуками йоду ЛЛ Івашина, МІ Шинкаренко СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2021 | 1 | 2021 |
Проблеми розвитку готельного господарства у місті Черкаси під час пандемії ГМ Чепурда, ЛЛ Івашина Інновації та технології в сфері послуг і харчування, 2020 | 1 | 2020 |
Кав’ярні: сучасні тенденції ресторанного бізнесу ЛЛ Івашина, ЛГ Бишовець, ОБ Куракін Вчені записки Таврійського національного університету імені ІВ Вернадського …, 2020 | 1 | 2020 |
Розвиток концептуальних ресторанів в Україні ЛЛ Івашина, ДВ Дорофеєва Редакційна колегія, 49, 2020 | 1 | 2020 |
Особливості ресторанів при готелях ЛЛ Івашина, СІ Томюк Редакційна колегія, 250, 2019 | 1 | 2019 |