Подписаться
Тетяна Трощий (Черемська) /Tetiana Trochiy(Cheremska)
Тетяна Трощий (Черемська) /Tetiana Trochiy(Cheremska)
Державний біотехнологічний університет
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis
A Goralchuk, S Gubsky, S Omel’chenko, O Riabets, O Grinchenko, ...
European Food Research and Technology 246 (10), 1955-1970, 2020
182020
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб.
ПП Пивоваров, АБ Горальчук, ЄП Пивоваров, ТВ Трощий, ОЮ Рябець, ...
АБ Горальчук., ЄП Пивоваров,[та ін.]-X. ХДУХТ, 2010
122010
Обгрунтування розробки технології мюслі–батончиків
М Колеснікова, Т Черемська, М Шокота
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 82-87, 2022
12022
Substantiating the removal of fat in the technology of obtaining wheat germ and devising technology for making cookies containing it
P Pyvovarov, T Cheremska, M Kolesnikova, S Iurchenko, S Andrieieva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11), 112, 2021
12021
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch
N Мriachenko, S Iurchenko, T Cheremska
Харчова наука і технологія, 54-59, 2016
12016
Визначення закономірностей формування змішаних драглів на основі систем альгінат натрію-карагінан
ОВ Мороз, ЄП Пивоваров, ТВ Трощій
Харчова наука і технологія, 58-59, 2011
12011
Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою
ГО Сабадош, АБ Горальчук, ТВ Трощий
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 158-161, 2009
12009
Перспективи розвитку технології сніданків сухих хрустких
ТВ Трощій, ПП Пивоваров, ББ Ботштейн
НТУ" ХПІ", 2008
12008
ОБГРУНТУВАННЯ ТА РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЄКТУ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТУ ДРАГЛЕПОДІБНОГО З ПРОЛОНГОВАНИМ ТЕРМІНОМ ЗБЕРІГАННЯ
Т Черемська, М Колеснікова, С Юрченко, А Похілова
Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 89-96, 2023
2023
ОБГРУНТУВАННЯ ТА РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЄКТУ ТЕХНОЛОГІЇ МЯСНОГО ХЛІБУ
М Колеснікова, Т Черемська, С Юрченко, Р Шищенко
Grail of Science, 186-192, 2023
2023
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛИ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУ ТА ПЕКТИНУ
Т Черемська, М Колеснікова, А Щербіна
Grail of Science, 117-121, 2022
2022
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ СОЛОДКИХ НА ОСНОВІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ
Т Черемська, М Колеснікова, С Пастушенко
Grail of Science, 122-126, 2022
2022
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА БЕЗГЛЮТЕНОВОГО НА ОСНОВІ СУМІШІ БОРОШНА ЯДРА СОНЯШНИКУ ТА КУКУРУДЗИ
Т Черемська, М Колеснікова, О Приходько
Збірник наукових праць SCIENTIA, 2021
2021
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТІВ МОЛОЧНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА КРУП
Т Черемська, М Колеснікова, С Юрченко, А Чернова
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
2021
РЕАЛІЗАЦІЯ МЕТОДОЛОГІЇ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ
О Гринченко, М Колеснікова, С Юрченко, Т Черемська, Є Компанієць
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
2021
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИНЦИПИ ВИРОБНИЦТВА ПЕЧИВА ГАЛЕТНОГО ЗА ТРЕНДОМ «CLEAN LABEL»
Т Черемська, М Колеснікова, А Беспалько
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
2021
РЕАЛІЗАЦІЯ ПРИНЦИПІВ ГАСТРОНОМІЧНОГО ІНЖИНИРІНГУ В ТЕХНОЛОГІЇ БУРГЕРІВ ВЕГАНСЬКИХ
М Колеснікова, Т Черемська, С Юрченко, С Андрєєва
Збірник наукових праць SCIENTIA, 2021
2021
Обгрунтування технології печива безглютенового на основі суміші борошна ядра соняшнику та кукурудзи
Т Черемська, М Колеснікова, С Юрченко, С Андрєєва, С Омельченко
Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 2021
2021
ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ГАЛЕТНОГО НА ОСНОВІ ШРОТІВ З ЯДЕР СОНЯШНИКУ ВИСОКООЛЕЇНОВОГО ТА ВОЛОСЬКОГО ГОРІХУ
Т Черемська, М Колеснікова
Збірник наукових праць SCIENTIA, 2021
2021
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ
М Колеснікова, Т Черемська, Є Рижкова, Д Кучеренко
Збірник наукових праць SCIENTIA, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20