Ольга Романівна Михайлицька | Михайлицкая | Olha Mykhaylytska | Myhaylytska | Mikhailytska O.R
Ольга Романівна Михайлицька | Михайлицкая | Olha Mykhaylytska | Myhaylytska | Mikhailytska O.R
Stepan Gzhytskyi National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies Lviv
Подтвержден адрес электронной почты в домене lvet.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Research into probiotic properties of cultured butter during storing
M Lubov, T Orysia, S Iryna, M Olha, G Bogdan
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (11 (87)), 2017
202017
Effect of the cryopowder amaranth on the technology of molten cheese
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 10-15, 2018
182018
Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir
VO Nagovska, OY Bilyk, BV Gutyj, NB Slyvka, OR Mikhailytska
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
152018
Vykorystannia roslynnoi syrovyny v tekhnolohii syrkovykh mas
P Pukivskyi, I Turchyn, N Slyvka, O Mykhailytska
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2015
102015
Application of wheat brans as a functional ingredient in the technology of kefir
V Nahovska, Y Hachak, О Myhaylytska, N Slyvka
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
82017
Study of keeping probiotic properties of sour-cream butter at storage
L Musiy, O Tsisaryk, I Slyvka, O Mykhaylytska, B Gutyj
EUREKA: Life Sciences, 27-33, 2017
72017
Investigation of the influence of “Amaranth” cryoadditive on organoleptic and microbiological parameters of processed cheeses
Y Hachak, B Gutyj, O Bilyk, V Nagovska, O Mykhaylytska
EUREKA: Life Sciences, 18-24, 2018
52018
Використання рослинної сировини в технології сиркових мас
P Pukivskyy, V Turchin, N Slivka, A Myhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015
5*2015
Improvement of technology of curd products with succade from pumpkin
NB Slyvka, OY Bilyk, OR Mikhailytska, VO Nagovska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
42019
Rozrobka tekhnolohii molochnykh napoiv z kombinovanym skladom
NB Slyvka, OR Mykhailytska, IM Turchyn
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2013
42013
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів
ОР Михайлицька
ОНАХТ, 2005
42005
The use of pear fillers in kefir technology
NB Slyvka, OR Myhaylytska, VO Nahovska, OY Bilyk
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2018
32018
Целесообразность использования Семен чиа в технологии кефира
ИМ Турчин, ИВ Кричковская-Горошко, НБ Сливка, ОР Михайлицкая
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
32017
Vykorystannia solodu z metoiu pidvyshchennia biolohichnoi tsinnosti pytnoho moloka
TM Melekh, IM Turchyn, NB Slyvka, OR Mykhailytska
Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny …, 2014
32014
Использование молокосвертывающих препаратов в сыроделии
ГВ Дроник, ОР Михайлицкая
Молочное дело, 32, 2005
32005
Development of ice cream recipe with dates processing products
OY Bilyk, NB Slyvka, VO Nagovska, OR Mykhaylytska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
22021
Dairy products of treatment and prophylactic action with the new cryopowder
YR Gachak, OR Mikhailitskaya, BV Gutyj, LR Kuzio, VI Beliak
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
22019
Молочні продукти лікувально-профілактичного спрямування із новим кріопорошком
ЮР Гачак, ОР Михайлицька, БВ Гутий, ЛР Кузьо, ВІ Беляк
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
22019
Development of technology of fermented drinks based on whey
N Slyvka, O Myhaylytska, I Turchyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
22016
Use in plant materials technology chees e curd. Scientific Messenger of LNU of Veterinar y Medicine and Biotechnologies. 17 (4), 105– 108
P Pukivskyy, V Turchin, N Slivka, A Myhaylytska
22015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20