Подписаться
Владимир Ковбаса
Владимир Ковбаса
Национальный университет пищевых технологий
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів
АМ Дорохович, ВМ Ковбаса
Київ: Інкос, 2015
412015
Углеводы в пищевых продуктах
МО Полумбрик, ВВ Литвяк, ЗВ Ловкис, ВН Ковбаса
ИВЦ Минфина, 2016
312016
Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
ВМ Ковбаса, АМ Дорохович, БІ Хіврич
271995
Thermogravimetric research of the extruded and native types of starch
V Pichkur, M Lazarenko, O Alekseev, V Kovbasa, M Lazarenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
262015
Механіко-технологічне обґрунтування оптимізації взаємодії робочих органів з ґрунтом
ВП Ковбаса
К.: Вид-во" Лібра, 2006
252006
Механіка сільськогосподарських матеріалів та середовищ
ВП Ковбаса, ВМ Швайко, ОП Гуцол
Ніжин: Видавець ПП Лисенко ММ, 2015
222015
Про спрощення критерію вигляду напружено-деформованого стану суцільного середовища
ВП Ковбаса, ОВ Солона, АВ Спірін, ОВ Цуркан
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2018.-№ 1 (100).-С. 44-49., 2019
162019
Разработка оптимальных рецептур сухих завтраков повышенной биологической ценности с использованием математического моделирования
НГ Миронова, ВН Ковбаса
Хранение и переработка сельхозсырья, 51-52, 1998
161998
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості
ВМ Ковбаса
161998
Vplyv protsesu ekstruzii na krokhmal ekstruziinykh kartopleproduktiv.[Influence of extrusion process on starch of extruded potato products.] Kharchova nauka i tekhnolohiia
O Shulha, V Kovbasa, S Shulha
Food science and technology 2, 60-62, 2011
122011
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018
112018
Обґрунтування параметрів і режимів руху ґрунтообробних машин з дисковими робочими органами
ОП Гуцол, ВП Ковбаса
112016
Фізичні рівняння деформування ґрунту з суттєвим проявом в’язкопластичних властивостей
ВП Ковбаса
Motrol: Motorization and power industry in agriculture 13, 92-97, 2011
112011
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
102017
Розподіл напружень у сипкому середовищі обмеженому стінками споруди силосного типу
ВП Ковбаса, ВВ Ярошенко
КНТУ, 2010
102010
Ще раз про TILL та NO-TILL
ВТ Надикто, ВТ Надыкто, ЮП Рогач, ЮП Рогач, В Ковбаса
102009
Нові підходи щодо використання зернових культур
АІ Українець, ВМ Ковбаса, ЛО Федоренченко, ТІ Романовська, ...
102002
Изменение количества и активности ингибиторов протеолитических ферментов в процессе их гидротермической обработки
ВН Ковбаса, ВА Терлецкая, ЕВ Кобылинская
102000
Діяльність Національної поліції в умовах воєнного стану: окремі проблемні питання
ВМ Ковбаса, РВ Кусько, ТВ Дрозд
Юридичний науковий електронний журнал 6, 245-248, 2022
92022
Tekhnolohiia ta laboratornyi praktykum kondyterskykh vyrobiv i kharchovykh kontsentrativ [Technology and laboratory workshop of confectionery and food concentrates]
AM Dorokhovych, VM Kovbasa
Inkos [in Russian], 2015
92015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20