Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів: навч. посіб АМ Дорохович, ВМ Ковбаса Київ: Інкос, 2015 | 35 | 2015 |
Углеводы в пищевых продуктах МО Полумбрик, ВВ Литвяк, ЗВ Ловкис, ВН Ковбаса ИВЦ Минфина, 2016 | 32 | 2016 |
Механіко-технологічне обґрунтування оптимізації взаємодії робочих органів з ґрунтом ВП Ковбаса К.: Вид-во" Лібра, 2006 | 26 | 2006 |
Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів ВМ Ковбаса, АМ Дорохович, БІ Хіврич | 25 | 1995 |
Thermogravimetric research of the extruded and native types of starch V Pichkur, M Lazarenko, O Alekseev, V Kovbasa, M Lazarenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015 | 24 | 2015 |
Механіка сільськогосподарських матеріалів та середовищ ВП Ковбаса, ВМ Швайко, ОП Гуцол Ніжин: Видавець ПП Лисенко ММ, 2015 | 21 | 2015 |
Разработка оптимальных рецептур сухих завтраков повышенной биологической ценности с использованием математического моделирования НГ Миронова, ВН Ковбаса Хранение и переработка сельхозсырья, 51-52, 1998 | 16 | 1998 |
Про спрощення критерію вигляду напружено-деформованого стану суцільного середовища ВП Ковбаса, ОВ Солона, АВ Спірін, ОВ Цуркан Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2018.-№ 1 (100).-С. 44-49., 2019 | 15 | 2019 |
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості ВМ Ковбаса | 15 | 1998 |
Vplyv protsesu ekstruzii na krokhmal ekstruziinykh kartopleproduktiv.[Influence of extrusion process on starch of extruded potato products.] Kharchova nauka i tekhnolohiia O Shulha, V Kovbasa, S Shulha Food science and technology 2, 60-62, 2011 | 12 | 2011 |
Фізичні рівняння деформування ґрунту з суттєвим проявом в’язкопластичних властивостей ВП Ковбаса Motrol: Motorization and power industry in agriculture 13, 92-97, 2011 | 11 | 2011 |
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017 | 10 | 2017 |
Розподіл напружень у сипкому середовищі обмеженому стінками споруди силосного типу ВП Ковбаса, ВВ Ярошенко КНТУ, 2010 | 10 | 2010 |
Ще раз про TILL та NO-TILL ВТ Надикто, ВТ Надыкто, ЮП Рогач, ЮП Рогач, В Ковбаса | 10 | 2009 |
Нові підходи до використання зернових культур АІ Українець, ВМ Ковбаса, ЛО Федореченко Наукові праці НУХТ 13, 58-60, 2002 | 10 | 2002 |
Изменение количества и активности ингибиторов протеолитических ферментов в процессе их гидротермической обработки ВН Ковбаса, ВА Терлецкая, ЕВ Кобылинская | 10 | 2000 |
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018 | 9 | 2018 |
Tekhnolohiia ta laboratornyi praktykum kondyterskykh vyrobiv i kharchovykh kontsentrativ [Technology and laboratory workshop of confectionery and food concentrates] AM Dorokhovych, VM Kovbasa Inkos [in Russian], 2015 | 9 | 2015 |
Сировина для виробництва картопляних чипсів ОА Лисогор, ВМ Ковбаса, ТМ Купріянова Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 40-43, 2014 | 9 | 2014 |
Про критерій міцності та співвідношення між компонентами напружень сипкого середовища ВП Ковбаса, ВВ Ярошенко Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин, 35-39, 2010 | 9* | 2010 |