Підписатись
Владимир Ковбаса
Владимир Ковбаса
Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів: навч. посіб
АМ Дорохович, ВМ Ковбаса
Київ: Інкос, 2015
352015
Углеводы в пищевых продуктах
МО Полумбрик, ВВ Литвяк, ЗВ Ловкис, ВН Ковбаса
ИВЦ Минфина, 2016
322016
Механіко-технологічне обґрунтування оптимізації взаємодії робочих органів з ґрунтом
ВП Ковбаса
К.: Вид-во" Лібра, 2006
262006
Застосування екструзії у виробництві нових харчових продуктів
ВМ Ковбаса, АМ Дорохович, БІ Хіврич
251995
Thermogravimetric research of the extruded and native types of starch
V Pichkur, M Lazarenko, O Alekseev, V Kovbasa, M Lazarenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 73, 2015
242015
Механіка сільськогосподарських матеріалів та середовищ
ВП Ковбаса, ВМ Швайко, ОП Гуцол
Ніжин: Видавець ПП Лисенко ММ, 2015
212015
Разработка оптимальных рецептур сухих завтраков повышенной биологической ценности с использованием математического моделирования
НГ Миронова, ВН Ковбаса
Хранение и переработка сельхозсырья, 51-52, 1998
161998
Про спрощення критерію вигляду напружено-деформованого стану суцільного середовища
ВП Ковбаса, ОВ Солона, АВ Спірін, ОВ Цуркан
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2018.-№ 1 (100).-С. 44-49., 2019
152019
Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розробка раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості
ВМ Ковбаса
151998
Vplyv protsesu ekstruzii na krokhmal ekstruziinykh kartopleproduktiv.[Influence of extrusion process on starch of extruded potato products.] Kharchova nauka i tekhnolohiia
O Shulha, V Kovbasa, S Shulha
Food science and technology 2, 60-62, 2011
122011
Фізичні рівняння деформування ґрунту з суттєвим проявом в’язкопластичних властивостей
ВП Ковбаса
Motrol: Motorization and power industry in agriculture 13, 92-97, 2011
112011
Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat bread
T Sylchuk, O Bilyk, V Kovbasa, V Zuiko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 4-9, 2017
102017
Розподіл напружень у сипкому середовищі обмеженому стінками споруди силосного типу
ВП Ковбаса, ВВ Ярошенко
КНТУ, 2010
102010
Ще раз про TILL та NO-TILL
ВТ Надикто, ВТ Надыкто, ЮП Рогач, ЮП Рогач, В Ковбаса
102009
Нові підходи до використання зернових культур
АІ Українець, ВМ Ковбаса, ЛО Федореченко
Наукові праці НУХТ 13, 58-60, 2002
102002
Изменение количества и активности ингибиторов протеолитических ферментов в процессе их гидротермической обработки
ВН Ковбаса, ВА Терлецкая, ЕВ Кобылинская
102000
Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality
O Bilyk, Y Bondarenko, A Hryshchenko, V Drobot, V Kovbasa, V Shutyuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 6-16, 2018
92018
Tekhnolohiia ta laboratornyi praktykum kondyterskykh vyrobiv i kharchovykh kontsentrativ [Technology and laboratory workshop of confectionery and food concentrates]
AM Dorokhovych, VM Kovbasa
Inkos [in Russian], 2015
92015
Сировина для виробництва картопляних чипсів
ОА Лисогор, ВМ Ковбаса, ТМ Купріянова
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 40-43, 2014
92014
Про критерій міцності та співвідношення між компонентами напружень сипкого середовища
ВП Ковбаса, ВВ Ярошенко
Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин, 35-39, 2010
9*2010
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20