Підписатись
Aleksey Pogarskiy
Aleksey Pogarskiy
Інші іменаОлексій Сергійович Погарський, Алексей Сергеевич Погарский
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SBTU), Kharkiv, Ukraine;/ ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в btu.kharkiv.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
The influence of mechanolysis on the activaton of nanocomplexes of heteropolysaccharides and proteins of plant biosystems in developing of nanotechnologies
R Pavlyuk, V Pogarska, Т Kotuyk, A Pogarskiy, S Loseva
182016
Developing the cryogenic freezing technology of chlorophyll-containing vegetables
R Pavlyuk, A Pogarskiy, O Kaplun, S Loseva
ББК 36.910 Н 73 Рецензенти, 316, 2015
142015
The development of new method of production of healthy ice-cream-sorbet of fruits and vegetables with a record bas content
R Pavlyuk, V Pogarska, V Pavlyuk, A Pogarskiy, I Kakadii, ...
EUREKA: Life Sciences, 33-40, 2018
92018
Development of the extraction method of inactive forms of pectin substances from fruits to easy-digestible active form during the obtaining of nanofood
V Pogarska, R Pavlyuk, RD Tauber, A Pogarskiy, A Berestova, T Kravchuk, ...
EUREKA: Life sciences, 57-64, 2017
92017
Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів
РЮ Павлюк, ОС Погарський, ОА Каплун, СМ Лосєва
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 42-47, 2015
92015
Development of nanotechnologies for curd dessеrts and fruit and vegetable cryo-additives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants
R Pavlyuk, V Pogarskaya, E Balabai, A Pogarskiy, T Stukonozhenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 13-22, 2019
72019
The study of bas complex in chlorophyll-containing vegetables and development of health-improving nanoproducts by a deep processing method
R Pavlyuk, V Pogarskaya, V Mykhaylov, O Bessarab, L Radchenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 48-56, 2018
72018
Development of the nanotechnology for wellness products naturesuperfood–fruit and vegetable ice-cream sorbets with a record content of biologically active substances
R Pavlyuk, V Pogarskaya, A Pogarskiy, I Kakadii, T Stukonozhenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 59-68, 2018
42018
Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ОС Бессараб, КС Балабай, АО Борисова, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (72)), 54-58, 2014
42014
Development of nanotechnology for processing chickpeas into protein plant supplements and their use to obtain a new generation of confectionery
R Pavlyuk, V Pogarska, T Kotuyk, K Balabai
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 27-36, 2020
32020
Development of a new method of storage and maximum separation of chlorophils from chlorophylcontaining vegetables at reception of healthfull nanoproducts
R Pavlyuk, V Pogarska, V Mikhaylov, O Bessarab, L Radchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 47-54, 2018
32018
Каротиноїдні та антоціанові начинки для отримання нового покоління вафельних кондитерських виробів оздоровчого спрямування
ВВ Погарська, ОО Юр’єва, ОС Погарський, СМ Лосєва
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 67-75, 2022
22022
Development of New Method of Production of Healthful Cottage Cottage Cheese Desserts with Using Vegetable Additives in the Form of Cryopastеs and Extracts
V Pogarskaya, R Pavlyuk, K Balabai, A Pogarskiy, T Stukonozhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2019
22019
Вплив механолізу на активацію важкорозчинних нанокомплексів гетерополісахаридів при розробці нанотехнологій рослинних добавок
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, КС Балабай, ОС Погарський, ...
22017
Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness
V Pogarska, V Mykhailov, O Pogarskii, K Balabai, I Kakadii, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
22017
Розробка нових видів булочок для сендвічів для оздоровчого харчування вітамінзованих каротиноїдними рослинними надобавками
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЛМ Біленко, ОС Погарський, ЮП Какадій, ...
ScienceRise 5 (1 (34)), 45-51, 2017
22017
Розробка нового покоління оздоровчих нанонапоїв збагачених каротиноїдними, хлорофілвмісними, антоціановими нанодобавками
РЮ Павлюк, ВВ Погарська, ЛМ Біленко, ОС Погарський, ЮП Какадій, ...
ScienceRise, 45-51, 2017
22017
Devising nanotechnology for vegetable cryofrozen enrichers with biocomponents and the natural protein healthy snacks containing them
R Pavlyuk, V Pogarskaya, O Yurieva, A Pogarskiy, N Maksymova
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11-110), 15-22, 2021
12021
Elaboration of the new method of conserving volatile aromatic substances of spicy vegetables at creating healthy cryo-supplements
V Pogarskaya, R Pavlyuk, O Cherevko, V Pavliuk, L Radchenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 20-27, 2018
12018
РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ КОМБІНОВАНИХ ОЗДОРОВЧИХ НАПОЇВ НА СКОЛОТИНІ З ВИКОРИСТАННЯМ НАНОДОБАВОК ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
ВВ Погарська, ГА Селютіна, ОС Погарський
The 5 th International scientific and practical conference “Science and …, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20