Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения ТЕ Лебеденко, ДМ Донской, ТП Новичкова, ТЗ Ткаченко, НЮ Соколова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 248-253, 2010 | 8 | 2010 |
Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ТП Новічкова Технологический аудит и резервы производства 3 (5 (17)), 2014 | 6 | 2014 |
Роль хлібобулочних виробів у формуванні здоров’я людини та способи покращення їх якості шляхом застосування фітодобавок ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім …, 2014 | 5 | 2014 |
PROSPECTS OF IMPROVEMENT OF ACCELERATED BREAD TECHNOLOGIES BY USAGE OF DOGROSE AND HAWTHORN. L Tetiana, K Viktoriia, N Tamara Technology Audit & Production Reserves 3, 2014 | 4 | 2014 |
Применение лекарственного плодового сырья в хлебопечении ТЕ Лебеденко, ВО Кожевникова, ТП Новичкова Известия Национального аграрного университета Армении, 92-96, 2014 | 3 | 2014 |
Перспективы усовершенствования ускоренных технологий хлеба путем использования шиповника и боярышника ТЕ Лебеденко, ВО Кожевникова, ТП Новичкова Технологический аудит и резервы производства, 17, 2014 | 3 | 2014 |
Использование пробиотиков и пребиотиков в технологии кондитерских изделий АВ Коркач, ТП Новичкова, ТЕ Лебеденко, МН Кеслер Харчова наука і технологія, 9-13, 2011 | 3 | 2011 |
Перспективи виробництва національних хлібобулочних виробів в умовах хлібозаводів та пекарень ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, МД Місержи, ОМ Тулейбіч Харчова наука і технологія, 17-23, 2011 | 3 | 2011 |
Принципи здорового харчування в стилі SPA ТП Новічкова, ЛА Золотарьова Харчова наука і технологія, 15-18, 2013 | 2 | 2013 |
Інтенсифікація технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна шляхом використання лікарської та пряно-ароматичної сировини ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 123-128, 2012 | 2 | 2012 |
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. ГМ Ряшко, ТП Новічкова Видавництво: Чорномор'я, 2017 | 1 | 2017 |
Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавок ТЄ Лебеденко | 1 | 2015 |
Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, ОВ Бицюра Харчова наука і технологія, 86-90, 2012 | 1 | 2012 |
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова, ВК Новічков Ekonomìka Harčovoï Promislovostì, 2021 | | 2021 |
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова Food Industry Economics 13 (1), 2021 | | 2021 |
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства ТПП Новічкова, ТЄ Лебеденко, ВК Новічков Food Industry Economics 13 (1), 2021 | | 2021 |
СЕРВІСНІ ПОСЛУГИ: КЕЙТЕРИНГОВЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК НАПРЯМ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ В УМОВАХ КРИЗИ Т Новічкова, Т Лебеденко, Н Асауленко Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2021 | | 2021 |
Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності ТЄ Лебеденко, ІВ Солоницька, ТП Новічкова | | 2021 |
Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства ТП Новічкова, ВК Новічков, НВ Асауленко | | 2021 |
Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу ОВ Ткачук, ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова | | 2020 |