Подписаться
Новичкова Тамара Петровна
Новичкова Тамара Петровна
к.т.н., доцент Одесской национальной академии пищевых технологий
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ДМ Донской, ТП Новичкова, ТЗ Ткаченко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 248-253, 2010
82010
Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ТП Новічкова
Технологический аудит и резервы производства 3 (5 (17)), 2014
62014
Роль хлібобулочних виробів у формуванні здоров’я людини та способи покращення їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім …, 2014
52014
PROSPECTS OF IMPROVEMENT OF ACCELERATED BREAD TECHNOLOGIES BY USAGE OF DOGROSE AND HAWTHORN.
L Tetiana, K Viktoriia, N Tamara
Technology Audit & Production Reserves 3, 2014
42014
Применение лекарственного плодового сырья в хлебопечении
ТЕ Лебеденко, ВО Кожевникова, ТП Новичкова
Известия Национального аграрного университета Армении, 92-96, 2014
32014
Перспективы усовершенствования ускоренных технологий хлеба путем использования шиповника и боярышника
ТЕ Лебеденко, ВО Кожевникова, ТП Новичкова
Технологический аудит и резервы производства, 17, 2014
32014
Использование пробиотиков и пребиотиков в технологии кондитерских изделий
АВ Коркач, ТП Новичкова, ТЕ Лебеденко, МН Кеслер
Харчова наука і технологія, 9-13, 2011
32011
Перспективи виробництва національних хлібобулочних виробів в умовах хлібозаводів та пекарень
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, МД Місержи, ОМ Тулейбіч
Харчова наука і технологія, 17-23, 2011
32011
Принципи здорового харчування в стилі SPA
ТП Новічкова, ЛА Золотарьова
Харчова наука і технологія, 15-18, 2013
22013
Інтенсифікація технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна шляхом використання лікарської та пряно-ароматичної сировини
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 123-128, 2012
22012
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб.
ГМ Ряшко, ТП Новічкова
Видавництво: Чорномор'я, 2017
12017
Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавок
ТЄ Лебеденко
12015
Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, ОВ Бицюра
Харчова наука і технологія, 86-90, 2012
12012
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова, ВК Новічков
Ekonomìka Harčovoï Promislovostì, 2021
2021
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова
Food Industry Economics 13 (1), 2021
2021
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
ТПП Новічкова, ТЄ Лебеденко, ВК Новічков
Food Industry Economics 13 (1), 2021
2021
СЕРВІСНІ ПОСЛУГИ: КЕЙТЕРИНГОВЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК НАПРЯМ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ В УМОВАХ КРИЗИ
Т Новічкова, Т Лебеденко, Н Асауленко
Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2021
2021
Сучасні вимоги до підготовки фахівців для індустрії гостинності
ТЄ Лебеденко, ІВ Солоницька, ТП Новічкова
2021
Послуга сомельє та його різновиди в закладах ресторанного господарства
ТП Новічкова, ВК Новічков, НВ Асауленко
2021
Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу
ОВ Ткачук, ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20