Подписаться
Новічкова Тамара Петрівна
Новічкова Тамара Петрівна
к.т.н., доцент Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Использование экстрактов пряно-ароматических и лекарственных растений в технологии хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ДМ Донской, ТП Новичкова, ТЗ Ткаченко, НЮ Соколова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 248-253, 2010
82010
Роль хлібобулочних виробів у формуванні здоров’я людини та способи покращення їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім …, 2014
72014
PROSPECTS OF IMPROVEMENT OF ACCELERATED BREAD TECHNOLOGIES BY USAGE OF DOGROSE AND HAWTHORN.
L Tetiana, K Viktoriia, N Tamara
Technology Audit & Production Reserves 3, 2014
62014
Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ТП Новічкова
Технологический аудит и резервы производства 3 (5 (17)), 8-11, 2014
52014
Сервісні послуги: кейтерингове обслуговування в організації ресторанного господарства як напрям підвищення конкурентоспроможності в умовах кризи
Т Новічкова, Т Лебеденко, Н Асауленко
Наукові перспективи (Naukovì perspektivi), 2021
32021
Применение лекарственного плодового сырья в хлебопечении
ТЕ Лебеденко, ВО Кожевникова, ТП Новичкова
Известия Национального аграрного университета Армении, 92-96, 2014
32014
Перспективы усовершенствования ускоренных технологий хлеба путем использования шиповника и боярышника
ТЕ Лебеденко, ВО Кожевникова, ТП Новичкова
Технологический аудит и резервы производства, 17, 2014
32014
Использование пробиотиков и пребиотиков в технологии кондитерских изделий
АВ Коркач, ТП Новичкова, ТЕ Лебеденко, МН Кеслер
Харчова наука і технологія, 9-13, 2011
32011
Перспективи виробництва національних хлібобулочних виробів в умовах хлібозаводів та пекарень
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, МД Місержи, ОМ Тулейбіч
Харчова наука і технологія, 17-23, 2011
32011
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова
Food Industry Economics 13 (1), 2021
22021
Аналіз енергозберігаючих технологій в ресторанному господарстві
ГМ Ряшко, ГВ Крусір, ТП Новічкова
Scientific Works 80 (2), 2016
22016
Принципи здорового харчування в стилі SPA
ТП Новічкова, ЛА Золотарьова
Харчова наука і технологія, 15-18, 2013
22013
Відродження старовинних технологій приготування хліба на винних дріжджах
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова, ОВ Бицюра
Харчова наука і технологія, 86-90, 2012
22012
Інтенсифікація технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна шляхом використання лікарської та пряно-ароматичної сировини
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 123-128, 2012
22012
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
ГМ Ряшко, НВ Асауленко, ТП Новічкова, ВК Новічков
12021
Українська кухня: повернення до витоків та slow food як один із перспективних напрямків розвитку ресторанного бізнесу
ОВ Ткачук, ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова
12020
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб.
ГМ Ряшко, ТП Новічкова
Видавництво: Чорномор'я, 2017
12017
Антибактеріальні властивості екстрактів фітодобавок
ТЄ Лебеденко
12015
Нові джерела біологічно активних компонентів для виробництва хліба
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 23-28, 2011
12011
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
ТПП Новічкова, ТЄ Лебеденко, ВК Новічков
Food Industry Economics 13 (1), 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20