Педагогічні умови професійного самовдосконалення майбутнього менеджера туризму в позааудиторній діяльності РП Загнибіда Лукашевич ОМ, 2014 | 4 | 2014 |
Особливості професійного самовдосконалення майбутніх менеджерів туризму РП Загнибіда Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2013 | 4 | 2013 |
Перспективи розвитку етнічного туризму на Прикарпатті ГМ Гуменюк, РП Загнибіда ББК 65.49 (4 Укр) Р–36, 81, 2010 | 2 | 2010 |
Організація соціально-педагогічної роботи у сфері дозвілля учнів гірських шкіл Р Загнибіда Гірська школа Українських Карпат, 22-26, 2018 | 1 | 2018 |
Особливості формування професійної культури майбутніх менеджерів туризму РП Загнибіда Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького …, 2017 | 1 | 2017 |
Значення педагогічних умов у процесі самовдосконалення майбутніх менеджерів туризму в позааудиторній діяльності РП Загнибіда Science and Education a New Dimension. Pedagogy and Psychology, 49-53, 2016 | 1 | 2016 |
Характеристика регіональних аспектів розвитку ресторанного господарства як складової туристичної індустрії РП Загнибіда, ЛМ Лояк Карпатський край, 150-158, 2016 | 1 | 2016 |
АКТИВІЗАЦІЯ ПОТРЕБНО-МОТИВАЦІЙНОЇ СФЕРИ СТУДЕНТІВ ЯК ЧИННИК ОПТИМІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ РП Загнибіда Ч. ІІ 4 (215), 172-177, 2011 | 1 | 2011 |
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи бакалавра для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ВМ Клапчук, ІЯ Мендела, ЛВ Польова, РП Загнибіда, РМ Котенко, ... Територія друку, 2024 | | 2024 |
Формування професійної етики майбутніх фахівців сфери гостинності РП Загнибіда Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка …, 2022 | | 2022 |
Рекомендовано до друку Вченою Радою факультету туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Рецензенти РП Загнибіда, ЯМ Андрухів | | 2022 |
Технологія продукції ресторанного господарства. Готельно-ресторанна справа: Силабуси: Навчально-методичний посібник/За заг. ред. проф. ВМ Клапчука/Факультет туризму … РП Загнибіда | | 2022 |
Організація ділових прийомів. Курортна справа: Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін: Навчально-методичний посібник/За заг. ред. проф. ВМ … РП Загнибіда | | 2022 |
АКТУАЛЬНІСТЬ ТА ТЕНДЕНЦІЇ КУЛІНАРНОГО ДИЗАЙНУ У ТЕХНОЛОГІЇ ВИСОКОЇ КУХНІ Л Лояк, Р Загнибіда, С Бурчак ББК 74.04 (4 Укр) Р-36, 124, 2022 | | 2022 |
БОРЩ ЯК СИМВОЛ УКРАЇНСЬКОЇ ГАСТРОНОМІЧНОЇ КУЛЬТУРИ Р Кукурудз, Р Загнибіда ББК 74.04 (4 Укр) Р-36, 287, 2022 | | 2022 |
ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ І Загнибіда, Р Загнибіда ББК 74.04 (4 Укр) Р-36, 97, 2022 | | 2022 |
Курортна справа: Освітньо-професійна програма та робочі програми навчальних дисциплін ВМ Клапчук, ЛВ Польова, ОВ Новосьолов, ІЯ Мендела, ВВ Стинська, ... | | 2022 |
Оцінка бальнеологічних ресурсів для потреб курортних закладів розміщення Івано-Франківської області В Клапчук, Л Польова, І Макарук, Р Загнибіда Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (1), 12-27, 2021 | | 2021 |
АВТОРСЬКИЙ ПОКАЖЧИК МВ Бєлікова, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бойко, ТВ Бойко, ... СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2020 | | 2020 |
ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНИХ НАВИКІВ У ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА РП Загнибіда, ЛМ Лояк СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОГО ТА ГОТЕЛЬНО …, 2020 | | 2020 |