Підписатись
Юрій Григорович Сухенко
Юрій Григорович Сухенко
професор, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Національного університету
Підтверджена електронна адреса в nubip.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Надійність і довговічність устаткування харчових і переробних виробництв: Підручник
ЮГ Сухенко, ОА Литвиненко, ВЮ Сухенко
Харків: НУХТ, 2010
562010
Технологічні методи забезпечення довговічності обладнання харчової промисловості
ЮГ Сухенко, ОІ Некоз, МС Стечишин
К.: Елерон 108, 2, 1993
311993
Надiйнiсть i довговiчнiсть устаткування харчових i переробних виробництв
ЮГ Сухенко, ОА Литвиненко, ВЮ Сухенко
Киiв.-НУХТ.–2010.–547с, 2010
202010
Корозійна стійкість газотермічних покриттів на деталях харчового обладнання
ЮГ Сухенко
Харчова промисловість.-К.: УДУХТ.-1988.-Вип, 43-44, 1998
141998
Технологiчнi методи забезпечення довговiчностi обладнання харчової промисловостi
ЮГ Сухенко, ОI Некоз, МС Стечишин
К.: Eлерон, 1993
141993
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
132018
Перспективи виробництва дизельного біопалива з технічних тваринних жирів в Україні
ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
МОЛОДЬ: ОСВІТА, НАУКА, ДУХОВНІСТЬ, 721, 2011
132011
Надійність обладнання харчової галузі: навчальний посібник
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ИП Паламарчук, ММ Жеплінська, ...
ЦП «КОМПРИНТ», 2019
112019
Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва
ММ Жеплінська, РІ Сивак, ІП Паламарчук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Биотопливо из отходов предприятий ресторанного хозяйства
ЮГ Сухенко, ММ Муштрук, ОВ Глоба
Научные труды SWorld 5 (2), 17-21, 2015
102015
Исследование процесса резания тонколистовых оберточных материалов в заверточных автоматах
ЮГ Сухенко
Автореф. дис.… канд. техн. наук, 1981
101981
Наукове і технічне забезпечення виробництва морозива. Розділ 1. Морозиво як харчова полідисперсна система
ЮГ Сухенко, ГЄ Поліщук, ВВ Сарана
92019
Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: підручник/за ред. проф. ОО Серьогіна.
ЮГ Сухенко, ОО Серьогін, ВЮ Сухенко, НВ Рябоконь
Київ: ЦП КОМПРИНТ, 2016
92016
Харчова та біологічна цінність насіння льону
НМ Слободянюк, ЮГ Сухенко, ІА Веретинська
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 2014
92014
Виробництво дизельного біопалива з технічних тваринних жирів
М Муштрук, Ю Сухенко, В Сухенко
Техніка і технології АПК, 17-20, 2013
92013
Технологічні основи машинобудування. Лабораторний практикум: Навч. посібник/За ред. проф. ЮГ Сухенка
ЮГ Сухенко, ЮІ Бойко
Київ: НУХТ, 2009
92009
Особливості ресторанного бізнесу в Україні [Електронний ресурс]
ЮГ Сухенко, ВЮ Сухенько
Режим доступу: http: who-is-who. com. ua/bookmarket, 0
9
Використання гідродинамічної кавітації у виробництві дизельного біопалива
ЮГ Сухенко, ОА Литвиненко, ВЮ Сухенко, ММ Муштрук, ЮІ Бойко
82012
Надійність обладнання харчової галузі
ЮГ Сухенко, ІП Паламарчук, ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ...
Навчальний посібник. К. ЦП «КомпрИнт, 2019
72019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20