A technology developed to produce hot fish marinades for a jellylike filling of prolonged storage TN natoliy Bezusov Yana Barysheva, Oleg Glushkov, Tatiana Manoli Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11(89)), 40-45, 2017 | 12* | 2017 |
Substantiation of hot smoking parameters based on sensory researches in hot fish marinades technology in the jelly pouring Y Barysheva, O Glushkov, T Manoli, T Nikitchina, A Bezusov EUREKA: Life Sciences, 33-38, 2017 | 9 | 2017 |
The potential of uronide hydrocolloids for the formation of sensory characteristics of health products from hydrobionts. T Manoli, T Nikitchina, A Menchinska, Z Cui, Y Barysheva Food Science & Technology (2073-8684) 15 (2), 2021 | 7 | 2021 |
Разработка стабилизирующих систем соусов в технологии рыбных продуктов ЯОБ ТИ Никитчина, ТА Маноли Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 19-24, 2015 | 3 | 2015 |
Application of sensor analysis methodology in fish snacks technology for express bars with regulated histamine content T Manoli, T Nikitchina, O Tkachenko, N Kameneva, Y Barysheva, ... Technology audit and production reserves 6 (3 (68)), 29-35, 2022 | 1 | 2022 |
Биотехнологические методы в производстве фарша из мелких азово-черноморских рыб A Bezysov, T Manoli, T Nikitchina, O Glushкоv, Y Bаryshеvа Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2016 | 1 | 2016 |
Isomolar series methodology in sensory analysis of fish culinary products for HEALTHY-CAFE T Manoli, T Nikitchina, N Kameneva, Y Barysheva, V Deli Technology audit and production reserves 6 (3 (74)), 37-42, 2023 | | 2023 |
Barrier biotechnologies-the basis of production of safe products with regulated histamine content A Nikitchina, Y Barysheva | | 2020 |
Commodity assessment of fish culinary products in jelly filling A Nikitchina, Y Barysheva | | 2020 |
Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст НМ Слободянюк, АА Менчинська, ЯО Баришева, ТА Манолі НУБіП України, 2019 | | 2019 |
Разработка технологии горячих рыбных маринадов в желеобразной заливке с пролонгированным сроком хранения Y Barysheva, O Glushkov, T Manoli, T Nikitchina, A Bezusov Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (89)), 40-45, 2017 | | 2017 |
Біотехнологічні методи у виробництві фаршу з азово-чорноморських риб A Bezysov, T Manoli, T Nikitchina, O Glushкоv, Y Bаryshеvа Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2016 | | 2016 |